WesTxCoasT
Favori Üye
Böyle diziler hep düşük başlıyor bol tekrarı verilmeli.Adını Kalbime Yazdım hiç bu oranları haketmiyor..
Arka Sokaklar dün geç saatte bitseydi ikinciydi garanti.
Eski furkan geldi espri yapmaya baslamisin))Adını Kalbime Yazdım reytinglerde adını yazıdramadı, çok üzüldüm
@halukerogluFOX Fatih Harbiye'nin düşüşü hakkındaki yorumun nedir?
Fatih Harbiye Fox'un en iyi reytingli 2.dizisi. Haftaya dediğin gibi yükselmesini umalım o zaman.Düştü çünkü Total'i güçlü olan Arka Sokaklar dizisinde yine bir ölüm heyecanı vardı. Ama haftaya Fatih Harbiye iki grupta da yükselecektir. Çünkü haftaya bomba gibi bir bölümle ekrana gelecek dizi.
Fatih Harbiye Fox'un en iyi reytingli 2.dizisi. Haftaya dediğin gibi yükselmesini umalım o zaman.
Erken başlayarak Şefkat tepeden seyirci kapmış işte haftaya bu saat belki ikinci yapar diziyi.. Adına kalbine yüzümü bence normal başlamış yavaş yavaş yükselir özellikle Şefkat tepeden reyting kapar
Atv'nin Velihat ısrarı gözler yaşatıyor sanatçılar kavga dahi etti olmuyor. Kapanmadan kazanın koysa daha fazla reyting alır vallahi)))
Tns 3 adama hafif ayar vermiş gibi duruyor bu Program bu reytingleri yarısını anca hak ediyor. Kanal D kaybın yerini buldu artikin degistirmesin kayıp fanları dizinin yeni gününü saatini bulana kadar canı çıkıyor vallahi)))
Eski furkan geldi espri yapmaya baslamisin))
Fatih Harbiye nin artık saatiyle oynanmasa yükseleceğini sanmıyorum kız bir türlü seçim yapmıyor bi oyana bi buyana bu konu bukadar Sundurulmez zaten başkada konusu yok dizinin
İnşallah LALE DEVRİ önümüzdeki bölümlerde oranlarını artırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?