Şu an boşlukta izliyorumda bu aile samimiyeti "sıcak aile" ortamını fazla abartıp, vıcık vıcık aile ortamı olmuş. Aslı Enver ile dedektif aşna fişne olaylarina girmediler mi halaaslı enver bana da kan verecekse vurun beni mafya abiler@Forumdash
Şu an boşlukta izliyorumda bu aile samimiyeti "sıcak aile" ortamını fazla abartıp, vıcık vıcık aile ortamı olmuş. Aslı Enver ile dedektif aşna fişne olaylarina girmediler mi halaaslı enver bana da kan verecekse vurun beni mafya abiler@Forumdash
LALE DEVRİ çok iyi gidiyor şimdilik ...
594848787877.defa diyorum önemli olan total dizisi olmak değil totalin dibine vurup da kaliteliyim demek as ın öylee bir söylemi yokBenim anlamadığım Total dizisi diye aşağılanıyor diziler bugün Arka Sokaklar baştacı oldu.Gerçekten anlamak güç.
Bazen @Lordly 'i çok hak veriyorum çok....
aslı enver açıklama yaparkene falkoya tv yi aç diye mesaj geldi özlem konuşuyorduŞu an boşlukta izliyorumda bu aile samimiyeti "sıcak aile" ortamını fazla abartıp, vıcık vıcık aile ortamı olmuş. Aslı Enver ile dedektif aşna fişne olaylarina girmediler mi halaBu arada cocukla alakalı Aslı Enver'inde olayı var "kesinlikle"Onun nedenide klasik olacak diye söylemeye utanıyorum
bencede... bide Sultan hanımla Züzünün rekabeti olucak önümüzdeki bölümlerde ... umarım ratinglere yansır
bu dizi 10 sezon daha devam ederKanal D'nin en çok izlenen dizisi yine Rıza baba bu zorlu günde uçmuş kanal dizinin kıymetini bilmiyor sanki.
bencede... bide Sultan hanımla Züzünün rekabeti olucak önümüzdeki bölümlerde ... umarım ratinglere yansır
Sen öylesin ama ben forumda Total'inin Ab'sinden yüksek dizilerin bir kez ovuldugunu gormedim belli çevrelerce forumda ama Arka Sokaklar bugün baş tacı oldu.... Neyse....594848787877.defa diyorum önemli olan total dizisi olmak değil totalin dibine vurup da kaliteliyim demek as ın öylee bir söylemi yok
aslı enver açıklama yaparkene falkoya tv yi aç diye mesaj geldi özlem konuşuyordu
zümrüt kazanmalıEvet dizide büyük olaylar olacak @Destiel
Fox un asil SBSV si Bomba !FOX'ta ki her şey bomba. 🙂
reklam ajansları sag olsun )))#adınıkalbimeyazdım'ı TT yaptınız, teşekkürler! Dizi sonrası ekip kutlamada!
Ekli dosyayı görüntüle 22050
ben lale devrini yga yı övdümSen öylesin ama ben forumda Total'inin Ab'sinden yüksek dizilerin bir kez ovuldugunu gormedim belli çevrelerce forumda ama Arka Sokaklar bugün baş tacı oldu.... Neyse....
Sultan, Zümrüt'e çok büyük meydan okuyacak ilerleyen bölümlerde ve bu bölümde de.zümrüt kazanmalısultan kaybetmeye alışık zaten konağı da yaktı kaybedince :
reklam ajansları sag olsun )))
şimdide Züzü içinde Yalıyı yakarzümrüt kazanmalısultan kaybetmeye alışık zaten konağı da yaktı kaybedince :
Sen öylesin ama ben forumda Total'inin Ab'sinden yüksek dizilerin bir kez ovuldugunu gormedim belli çevrelerce forumda ama Arka Sokaklar bugün baş tacı oldu.... Neyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?