26 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslı enver bana da kan verecekse vurun beni mafya abiler :F @Forumdash
Şu an boşlukta izliyorumda bu aile samimiyeti "sıcak aile" ortamını fazla abartıp, vıcık vıcık aile ortamı olmuş. Aslı Enver ile dedektif aşna fişne olaylarina girmediler mi hala:X Bu arada cocukla alakalı Aslı Enver'inde olayı var "kesinlikle" :X Onun nedenide klasik olacak diye söylemeye utanıyorum :F

Benim anlamadığım Total dizisi diye aşağılanıyor diziler bugün Arka Sokaklar baştacı oldu. :) Gerçekten anlamak güç. :)

Bazen @Lordly 'i çok hak veriyorum çok....
594848787877.defa diyorum önemli olan total dizisi olmak değil totalin dibine vurup da kaliteliyim demek as ın öylee bir söylemi yok :)

Şu an boşlukta izliyorumda bu aile samimiyeti "sıcak aile" ortamını fazla abartıp, vıcık vıcık aile ortamı olmuş. Aslı Enver ile dedektif aşna fişne olaylarina girmediler mi hala:X Bu arada cocukla alakalı Aslı Enver'inde olayı var "kesinlikle" :X Onun nedenide klasik olacak diye söylemeye utanıyorum :F
aslı enver açıklama yaparkene falkoya tv yi aç diye mesaj geldi özlem konuşuyordu (b)

Kanal D'nin en çok izlenen dizisi yine Rıza baba bu zorlu günde uçmuş kanal dizinin kıymetini bilmiyor sanki. :D

594848787877.defa diyorum önemli olan total dizisi olmak değil totalin dibine vurup da kaliteliyim demek as ın öylee bir söylemi yok :)

aslı enver açıklama yaparkene falkoya tv yi aç diye mesaj geldi özlem konuşuyordu (b)
Sen öylesin ama ben forumda Total'inin Ab'sinden yüksek dizilerin bir kez ovuldugunu gormedim belli çevrelerce forumda ama Arka Sokaklar bugün baş tacı oldu.... Neyse....

FOX'ta ki her şey bomba. 🙂
Fox un asil SBSV si Bomba ! :) BAH da Super :) LD min Yesim den sonra pek tadi kalmadi ama YGA tan Sultan gelince diziye renk katti Toprak ilk geldiginde de gelmisti superdi sonraki bolumde YGA ya geri donmustu tabii :( Bu sezon bu reytingleri aliyorsa sebebi Sultan dir diye dusunuyorum :) DY de Favorim tabiki :) BSK da var izledigim :) Yemekteyiz falan.. FOX u seviyorum genel olarak 😉

Sen öylesin ama ben forumda Total'inin Ab'sinden yüksek dizilerin bir kez ovuldugunu gormedim belli çevrelerce forumda ama Arka Sokaklar bugün baş tacı oldu.... Neyse....
ben lale devrini yga yı övdüm :) bu arada kastedilen @yakup09 ise o da öbgz nin total olduğu çoğu bölüme toz kondurmadı @EveN zaten vadici :F

Bu belkide kanald için önemli olduğu için baş tacı ilan ediliyor olabilir yani kanal d nin totalde en çok izlenen dizisi olduğu için ne bileyim yani...