Ne alaka lan?Çok safsın elimde satılık boğaz köprüsü var satın almak ister misin![]()
Ne alaka lan?Çok safsın elimde satılık boğaz köprüsü var satın almak ister misin![]()
@dosimosi olsun @Angelica olsun @Çiğdem olsun bunlar saman altından su yürüten cadolozlar bir bakmışsın kendini @serhatt la aynı yatakta bulmuşsun ya da @batuhankaralar seni boğuyor olabilir bunların yaptıkları yüzündenNe alaka lan?![]()
Mesajlar dolmuş gibi üst üste binmesin diye beklettim.niye paramparça oldun kiben Yasak Elmayı bir ara çok izlerdim. Bu sezon 2 veya 3 bölüme baktım sadece
eski havası olmasada objektif yorumlamak gerekir oranları. Yapacak bir şey yok. Dizi düşünce çabuk toparlanmayı biliyor
![]()
Kaşınanı kaşırlar.Demek ki sen rahat durmuyorsun ki başına bunlar geliyor.Muğla'da Azmakbaşı diye bir yer var.Tam senlik rahat rahat kudurursun.@dosimosi olsun @Angelica olsun @Çiğdem olsun bunlar saman altından su yürüten cadolozlar bir bakmışsın kendini @serhatt la aynı yatakta bulmuşsun ya da @batuhankaralar seni boğuyor olabilir bunların yaptıkları yüzünden![]()
@dosimosi olsun @Angelica olsun @Çiğdem olsun bunlar saman altından su yürüten cadolozlar bir bakmışsın kendini @serhatt la aynı yatakta bulmuşsun ya da @batuhankaralar seni boğuyor olabilir bunların yaptıkları yüzünden![]()
Bırak da diziyi İZLEYENLER savunsun, sana ne oluyor her seferinde?İç iç, iyi gelir.
![]()
Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?Bırak da diziyi İZLEYENLER savunsun, sana ne oluyor her seferinde?![]()
Bir hafta totali kaybetti diye zirveden inmiş sayılmazTotoşta 3.olan dizi nasıl gün birincisi oluyor![]()
TRT ve atv de maliyetli olup da 1.olamayan her dizi zirveden düşmüştür kafadan +2-2,5 şişirme reytingleri varBir hafta totali kaybetti diye zirveden inmiş sayılmaz![]()
Biz sadece sanat filmleri ve Yasak Elma izliyoruz.Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?
Ayrıca izliyorum evet, @phoebebuffay ile yaptığımız derinlemesine analizleri okuyabilirsin…
Ne kadar sanatsalBiz sadece sanat filmleri ve Yasak Elma izliyoruz.![]()
Bırak da diziyi İZLEYENLER savunsun, sana ne oluyor her seferinde?![]()
Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?
Ayrıca izliyorum evet, @phoebebuffay ile yaptığımız derinlemesine analizleri okuyabilirsin…
Biz sadece sanat filmleri ve Yasak Elma izliyoruz.![]()
Harikasın.Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?
yasak elma @Aserat a her hafta böyle yapıyorHarikasın.![]()
3 reytinglik dizisini savunuyor, yazıktır vurma daha fazlayasak elma @Aserat a her hafta böyle yapıyor@Alos @12.Adam @Angelica @dosimosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @Özgür @ozmoturk
Bırak da diziyi İZLEYENLER savunsun, sana ne oluyor her seferinde?![]()
Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?
Bir hafta totali kaybetti diye zirveden inmiş sayılmaz![]()
Biz sadece sanat filmleri ve Yasak Elma izliyoruz.![]()
@Özgür ,çekirdek al da gel.Seyirlik bir gösteri buldum.![]()
kız gerçek yasak elma karakterleri gelmiş feryal ablam kocasının elinden 50 milyon dolarlık yalıyı alıp nasıl totosuna tekmeyi bastığını anlatırsa en az 1 sezonluk konu çıkar diziyeHarikasın.![]()
Diziye alalım ablamızı.kız gerçek yasak elma karakterleri gelmiş feryal ablam kocasının elinden 50 milyon dolarlık yalıyı alıp nasıl totosuna tekmeyi bastığını anlatırsa en az 1 sezonluk konu çıkar diziye![]()
@dosimosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @cookies
@ozmoturk