Ne alaka lan?Çok safsın elimde satılık boğaz köprüsü var satın almak ister misin
Ne alaka lan?Çok safsın elimde satılık boğaz köprüsü var satın almak ister misin
@dosimosi olsun @Angelica olsun @Çiğdem olsun bunlar saman altından su yürüten cadolozlar bir bakmışsın kendini @serhatt la aynı yatakta bulmuşsun ya da @batuhankaralar seni boğuyor olabilir bunların yaptıkları yüzündenNe alaka lan?
Mesajlar dolmuş gibi üst üste binmesin diye beklettim.niye paramparça oldun ki ben Yasak Elmayı bir ara çok izlerdim. Bu sezon 2 veya 3 bölüme baktım sadece eski havası olmasada objektif yorumlamak gerekir oranları. Yapacak bir şey yok. Dizi düşünce çabuk toparlanmayı biliyor
Kaşınanı kaşırlar.Demek ki sen rahat durmuyorsun ki başına bunlar geliyor.Muğla'da Azmakbaşı diye bir yer var.Tam senlik rahat rahat kudurursun. Ben @serhatt a layık değilim.O benim ancak kardeşim olur.@dosimosi olsun @Angelica olsun @Çiğdem olsun bunlar saman altından su yürüten cadolozlar bir bakmışsın kendini @serhatt la aynı yatakta bulmuşsun ya da @batuhankaralar seni boğuyor olabilir bunların yaptıkları yüzünden
@dosimosi olsun @Angelica olsun @Çiğdem olsun bunlar saman altından su yürüten cadolozlar bir bakmışsın kendini @serhatt la aynı yatakta bulmuşsun ya da @batuhankaralar seni boğuyor olabilir bunların yaptıkları yüzünden
Bırak da diziyi İZLEYENLER savunsun, sana ne oluyor her seferinde?İç iç, iyi gelir.
Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?Bırak da diziyi İZLEYENLER savunsun, sana ne oluyor her seferinde?
Bir hafta totali kaybetti diye zirveden inmiş sayılmazTotoşta 3.olan dizi nasıl gün birincisi oluyor
TRT ve atv de maliyetli olup da 1.olamayan her dizi zirveden düşmüştür kafadan +2-2,5 şişirme reytingleri varBir hafta totali kaybetti diye zirveden inmiş sayılmaz
Biz sadece sanat filmleri ve Yasak Elma izliyoruz.Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?
Ayrıca izliyorum evet, @phoebebuffay ile yaptığımız derinlemesine analizleri okuyabilirsin…
Ne kadar sanatsalBiz sadece sanat filmleri ve Yasak Elma izliyoruz.
Bırak da diziyi İZLEYENLER savunsun, sana ne oluyor her seferinde?
Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?
Ayrıca izliyorum evet, @phoebebuffay ile yaptığımız derinlemesine analizleri okuyabilirsin…
Biz sadece sanat filmleri ve Yasak Elma izliyoruz.
Harikasın.Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?
yasak elma @Aserat a her hafta böyle yapıyor @Alos @12.Adam @Angelica @dosimosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @Özgür @ozmoturkHarikasın.
3 reytinglik dizisini savunuyor, yazıktır vurma daha fazlayasak elma @Aserat a her hafta böyle yapıyor @Alos @12.Adam @Angelica @dosimosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @Özgür @ozmoturk
Senin bu ara çenen fazla açıldı biberi doldurdum ağzına be @dosimosi ne dersin hocamm
Bırak da diziyi İZLEYENLER savunsun, sana ne oluyor her seferinde?
Sen 6 sezondur izleyen forum üyelerinin toplamından çok mesaj yazmışsındır kuyruk acından, ben savunmuşum çok mu?
Bir hafta totali kaybetti diye zirveden inmiş sayılmaz
Biz sadece sanat filmleri ve Yasak Elma izliyoruz.
@Özgür ,çekirdek al da gel.Seyirlik bir gösteri buldum.
kız gerçek yasak elma karakterleri gelmiş feryal ablam kocasının elinden 50 milyon dolarlık yalıyı alıp nasıl totosuna tekmeyi bastığını anlatırsa en az 1 sezonluk konu çıkar diziye @dosimosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @cookiesHarikasın.
Diziye alalım ablamızı.kız gerçek yasak elma karakterleri gelmiş feryal ablam kocasının elinden 50 milyon dolarlık yalıyı alıp nasıl totosuna tekmeyi bastığını anlatırsa en az 1 sezonluk konu çıkar diziye @dosimosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @cookies
@ozmoturk