Ay yeter bi bıkmadın senelerceYeni rakip geldikten sonra bu reytingleri rüyasında bile alamayacağı için son övünmelerinizi yapabilirsiniz.![]()
Yasak Elma’yı bende eskisi gibi takip etmiyorum ama kabullen, bu diziyi yıkamazlar
Ay yeter bi bıkmadın senelerceYeni rakip geldikten sonra bu reytingleri rüyasında bile alamayacağı için son övünmelerinizi yapabilirsiniz.![]()
Iyyy karıncayı karanfile bağladın yine be.
Alparslan Büyük Selçuklu 39. Bölüm
Total | (3) | 6,73
AB | (1) | 7,34
ABC1 | (1) | 7,56
Yasak Elma 160. Bölüm
Total | (2) | 7,03
AB | (2) | 6,13
ABC1 | (2) | 7,36
Bir Küçük Gün Işığı 17. Bölüm
Total | (4) | 6,13
AB | (7) | 3,91
ABC1 | (6) | 5,11
MasterChef Türkiye
Total (10) | 3,68
AB (10) | 3,55
ABC (9) | 4,19
Sipahi 3. Bölüm
Total | (11) | 3,56
AB | (11) | 2,89
ABC1 | (11) | 3,43
Esaret
1,76 (23) - 0,84 (45) - 0,90 (42)
Toprak ile Fidan
1,41 (29) - ? - 0,78 (52)
Emanet
1,24 (33) - 0,63 (74) - 0,72 (55)
Hicran
1,18 (35) - 0,62 (75) - 0,72 (57)
Aşk ve Umut
0,98 (45) - 0,79 (53) - 0,84 (48)
Kan Çiçekleri
0,93 (51) - 0,61 (77) - 0,67 (64)
Kaynak: Deniz TURAL / Twitter (DTural)
Geliyor, önce Ömer sonra da Veda Mektubu.Şu pazartesiye sağlam bir iş gelirse diğer boşluktan izlenenleri pistden alır.![]()
Kadın izleyici kitlesi için güzel dramalar lazım. Ömer kesin iyi gider, Veda Mektubu kadrosu de güzel, tutabilir. 2 ay sonra bu pazartesi listesinde 3-4 reyting alan şu anki yapımlar için hayal çekeriz.Geliyor, önce Ömer sonra da Veda Mektubu.![]()
Çöp Adam gibi etkisiz eleman olmayacağı için içim rahat.Ömer geldiğinde eğer o da Yasak Elma’yı etkilemezse ağzının payını alıp susar mısın, sanmam.![]()
Zaten çok kötü gider falan demiyorum ama izleyici yeni işe geçiş yapınca 6-7 bandını göremez ve bu da benim için yeterli.Ay yeter bi bıkmadın senelerce
Yasak Elma’yı bende eskisi gibi takip etmiyorum ama kabullen, bu diziyi yıkamazlaryani bu saatten sonra 4e inse sen başarısızlık ama biz başarı olarak adlandırırız çünkü 6. sezonda olan bir diziden bahsediyoruz
![]()
Şu pazartesiye sağlam bir iş gelirse diğer boşluktan izlenenleri pistden alır.![]()
Geliyor, önce Ömer sonra da Veda Mektubu.![]()
Aaaa yanık karılar toplantısı yapmışlar 😱Çöp Adam gibi etkisiz eleman olmayacağı için içim rahat.
------
Zaten çok kötü gider falan demiyorum ama izleyici yeni işe geçiş yapınca 6-7 bandını göremez ve bu da benim için yeterli.![]()
Ömer geldiğinde eğer o da Yasak Elma’yı etkilemezse ağzının payını alıp susar mısın, sanmam.![]()
@Özgür , kimler kimlerle beraberAy yeter bi bıkmadın senelerce
Yasak Elma’yı bende eskisi gibi takip etmiyorum ama kabullen, bu diziyi yıkamazlaryani bu saatten sonra 4e inse sen başarısızlık ama biz başarı olarak adlandırırız çünkü 6. sezonda olan bir diziden bahsediyoruz
![]()
Veda Mektubu da Star 'da mı yayınlanacak?Geliyor, önce Ömer sonra da Veda Mektubu.![]()
Ye 'ye taziye mesajlarıni hazırlayanız...Kadın izleyici kitlesi için güzel dramalar lazım. Ömer kesin iyi gider, Veda Mektubu kadrosu de güzel, tutabilir. 2 ay sonra bu pazartesi listesinde 3-4 reyting alan şu anki yapımlar için hayal çekeriz.![]()
![]()
Hayır, Ocak ayının sonunda Kanal D'de.Veda Mektubu da Star 'da mı yayınlanacak?
Totoşta 3.olan dizi nasıl gün birincisi oluyorEzici şekilde gün birincisi olan Alparslan'ı tebrik ederim![]()
Ayol @dosimosi ye mi güvendin bu forumdaki cadolozlar ve sıvacıların hiçbirine güvenilmeyeceğini bilmiyor musun@Özgür , kimler kimlerle beraber
Mikasa hanim , Paramparcayiz...
Veda Mektubu da Star 'da mı yayınlanacak?
Ye 'ye taziye mesajlarıni hazırlayanız...![]()
Çok safsın elimde satılık boğaz köprüsü var satın almak ister misin@dosimosi , Sen gibi fırıldak değil ki...![]()
niye paramparça oldun ki@Özgür , kimler kimlerle beraber
Mikasa hanim , Paramparcayiz...
Veda Mektubu da Star 'da mı yayınlanacak?
Ye 'ye taziye mesajlarıni hazırlayanız...![]()