26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

benle yakuıp olmasa sne perşembe konusunun haftalıkta zirvede olacağını mı sanıyosun

rahat zirvede olur bizim yorumlar fark etıyo eziyo zaten
sizin vızıltılarınız 16 reytinglerin arasında kayboluyo resmen

Buna ceza gelir, alıntı yapimde silme.

forumdakileri kastettiğimi nerden cıkardın olm
forum dısı vadı ızlıyen yok mu

buna ceza mı veriliyor :9 siz bizim dizileri elestırırken elestırıyorsunuz ama.

anladım demenki laf için kızdın emre sakasına diyorum ya sende:9

lan olm reytingler dip yaptı bütün bölüme sevişme yazın ateşli olsun hadi bakim

ben diloş için izlemiyorum ki aga o kız var diye bakcak olursak her diziye o onun etkisi %35..

zeynepte yüzde 35 miş ama dizi ne hale gelirse gelsin yüzde 35 i kaçırmayayım diye ekrana koşarsın bir şekil
)

gerçi zeynepte pek tipte yokta
yinede emreye hak veriyorum
)

çd eksikliğini hissediyom aga ya internet paketi al pahalı değil

reytingler iyice düştü neyi eksik yaptık yav 1 saat sevişme 15 dk tecavüz galiba sevişmenin süresi kısa geldi 2 saat yapın onu beyler

gerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları ekrana taşıyıp reyting amacı gütmeleri ahlakszılıktır terbiyesizliktir...

gerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları yansıtıyorlarki gerçek hayattaki ahlaksızlar azalsın diye
)

peki gerçek hayatta yaşanmayan ahlaksızlıkları yaşanmış gibi gösteren çakma rambolara ne demeli
)

- - - Ekleme - - -

emre bana niye kızdın sen vadicide değilsin

zeynepe laf attın
)

takas diziyi eleştirmeye calısıyon bari mantıklı bişeyler yazda anlıyak yada hiç eleştirme.
anlıyom diziye diyecek bişey bulamıyon sevişmeye giriyon

lan reytingler niye düşüyo anlamadım gitti 2 saat sevişme yaptık yine olmadı araya 1-2 öpüşme ve finale tecavüz koyuyoruz beyler başka çare kalmadı olmadı süreyi 3 saate çıkarıyoruz

Ben kimseden Behlül Bihter'i mermiledi diye "bak ya ne kadar iyi yaptılar Türkiye'nin gerçeklerini yansıtıyolar" dediklerini duymadım.

Türkiye'de Yengesini mermileyen milyonlarca inasn var zaten. Onlara tokat olmuştur.

adamın abisini destekledim tşk etcene bana kızıyor

kültürel açıdan yakın olan arkadaş grupları birbirlerinin esprisini anlayıp kahkahayı basabiliyorlar

biz olaya fransız kaldık komik olan neydiki
)

la biri anlatsın Allahını seven biri anlatsın bende güleceğim xantier güldü canım çekti gülmek
))

Ben kimseden Behlül Bihter'i mermiledi diye bak ya ne kadar iyi yaptılar Türkiye'nin gerçeklerini yansıtıyolar.

Türkiye'de Yengesini mermileyen milyonlarca inasn var zaten. Onlara tokat olmuştur.

ee tabi vadi forumlarında gezmekten gazeteleri -hber bültenelrini kaçırırsan böle olur