Banlandi
Yok. O benden önce varmış
Bannlı mı? bıraktı mı?
Banlandi
Yok. O benden önce varmış
Bannlı mı? bıraktı mı?
benle yakuıp olmasa sne perşembe konusunun haftalıkta zirvede olacağını mı sanıyosun
Oooooo Mobil de olsa kimler gelmiş
yav hehe
Buna ceza gelir, alıntı yapimde silme.
rahat zirvede olur bizim yorumlar fark etıyo eziyo zaten sizin vızıltılarınız 16 reytinglerin arasında kayboluyo resmen
ben diloş için izlemiyorum ki aga o kız var diye bakcak olursak her diziye o onun etkisi %35..
gerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları ekrana taşıyıp reyting amacı gütmeleri ahlakszılıktır terbiyesizliktir...
emre bana niye kızdın sen vadicide değilsin
reytingler iyice düştü neyi eksik yaptık yav 1 saat sevişme 15 dk tecavüz galiba sevişmenin süresi kısa geldi 2 saat yapın onu beyler
Kızdığımı nerden çıkardın?emre bana niye kızdın sen vadicide değilsin
gerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları yansıtıyorlarki gerçek hayattaki ahlaksızlar azalsın diye )
peki gerçek hayatta yaşanmayan ahlaksızlıkları yaşanmış gibi gösteren çakma rambolara ne demeli )
- - - Ekleme - - -
zeynepe laf attın )
takas diziyi eleştirmeye calısıyon bari mantıklı bişeyler yazda anlıyak yada hiç eleştirme.
anlıyom diziye diyecek bişey bulamıyon sevişmeye giriyon
adamın abisini destekledim tşk etcene bana kızıyorgerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları yansıtıyorlarki gerçek hayattaki ahlaksızlar azalsın diye )
peki gerçek hayatta yaşanmayan ahlaksızlıkları yaşanmış gibi gösteren çakma rambolara ne demeli )
- - - Ekleme - - -
zeynepe laf attın )
:haha: :haha:
Ben kimseden Behlül Bihter'i mermiledi diye bak ya ne kadar iyi yaptılar Türkiye'nin gerçeklerini yansıtıyolar.
Türkiye'de Yengesini mermileyen milyonlarca inasn var zaten. Onlara tokat olmuştur.