gerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları ekrana taşıyıp reyting amacı gütmeleri ahlakszılıktır terbiyesizliktir...
gerçekleri tokat gibi çarpmaktır o
gerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları ekrana taşıyıp reyting amacı gütmeleri ahlakszılıktır terbiyesizliktir...
Biliyormusun sen kvp1905'e çok benziyorsun, bir baginiz varmi. :Cidden merak ettim
Konusma tarzinla, smiley'lerinle falan
o dizide öpüşme sevişme olmucakta hangi dizide olcak takas yavgerçek hayatta yaşanan ahlaksızlıkları ekrana taşıyıp reyting amacı gütmeleri ahlakszılıktır terbiyesizliktir...
Behlul'un nesini gördünüz? Adamda vucut bile yoktu o vakitler..O yuzden hiç cıplak göstermediler? Behlul'un mermisini nerden gördün?....Kuzey Guney'de soyunuyordu oda boks yaptiği için vucut yapmişti..Ama @takas KG'nin 1.sezonunu izlemiş yarisina kadar..O yarisndan sonra zaten Kıvanç soyunmamaya başladi...
Bize orada silahtan çıkan merminin adamın neresine girdiğini gösteriyo ama oradan fışkıran kanı dakikalar boyunca can çekişini göstermiyo.
Ama Behlül'ün mermilerini izliyolar maşallah.
aga bıraktı sonra da banlandı ama zaten bırakmıştı forumu malesef yoğun çabalarıma rağmen kesin kararlıydı dönmedi kvf.com da kendisi kardeşim.
Yok. O benden önce varmış
Bannlı mı? bıraktı mı?
vadici arkadaşlar bu konuya hit kazandırmayalım sonra hava atıyolar çarşamba konusu hitte 1.oldu falan
gerçekleri tokat gibi çarpmaktır ohde deki dede gibi kaç adam var türkiyede onmlardan biir de hde vb.dizleri eleştiren vakit yazarlarındna hüseyin üzmez akıllı insanlar tabi bunlar foyaları ortaya çıkmasın diye neler yapıyolar
abazalıktan baska bısey degıl
vadici arkadaşlar bu konuya hit kazandırmayalım sonra hava atıyolar çarşamba konusu hitte 1.oldu falan
Buna ceza gelir, alıntı yapimde silme.sanatttan anlıyan adam zaten vadi izlemez vadicilerin yarısı özenti zaten
o dizide öpüşme sevişme olmucakta hangi dizide olcak takas yav
reytingle alakası yok aşk sevgi varsa bunlar vardırdizide
Siz Vadi'yi çok çook yanlış tanıyosunuz.
Yani orda sevişirken insanlara sevişmenin yanlış bişi olduğunu mu anlatıyo??? Bilmiyodum.
ben diloş için izlemiyorum ki aga o kız var diye bakcak olursak her diziye o onun etkisi %35..diloşa asılırken öyle demiyorsun ama emre57 de senin gibi işte sen diloş hastası o da zeynep hastası)
Muhteşem bir yorumla dönüş yaptın yine. Kutlarım.
yav hehe
Aman 1 hafta bizim tattığımız tatsınlar.
reyting düştü beyler sevişme sahnesini 1 saate çıkarıyoruz öperken ağzının içine girsinler tembih edin bak reytingler düşüyo acil tecavüz sahnesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?