26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

oha 10 da mı yatıyolar
o ne yav ben ömrü hayatımda 11.30 dan önce yattığımı hatırlamam
babam sadece vadi izliyo bi perşembe erken gelir zaten diğer günler dizi miziyle uğraşmaz izlemez bi vadi izliyo

Aynen benim babam da aynı. Aileler de aynı

oha 10 da mı yatıyolar
babam sadece vadi izliyo bi perşembe erken gelir zaten diğer günler dizi miziyle uğraşmaz izlemez bi vadi izliyo

takas az git başka diziler izle olm hep iç karartıcı diziler izliyon genc adamsın ya
ne bu vurdulu kırdılı

Evet biz her gece p...izliyoruz biz ahlaksızın önde gideniyiz...İşi ahlaka vuracana gerçeği söyle ahlaklarin en güzeli doğru söylemektir...

ben doğru söylüyom zaten işine gelmeyince yalan mı oluyo suçlayamazsın

oha 10 da mı yatıyolar

takas az git başka diziler izle olm hep iç karartıcı diziler izliyon genc adamsın ya
ne bu vurdulu kırdılı

yav hepinize soruyon ailece oturdunuz bu berenin diziyi izliyonuz karıyla oğlan yapıştı birbirine tüm aile çoluk çocuk bu izlenir mi yav ailece izlenecek birşey midir bu benim yüzüm kızarır orda be utanırım biz 10 yıldır perşembe vadi izleriz çoluk çocuk herkes ekranda ailece izlenecek ender dizilerden biridir

ne bu vurdulu kırdılı

hayır vadi izlesin daha iyi
)

izlediği dizilerden etkilenenlerin vadi izlemesi daha iyi olur

düşünsene krem izleyipte kendini sabahtan akşama kremleyip rüya olmaya çalışırsa karizma yerlebir olur
)

:aynen:

hep :aynen: deyip duruyom ya haydi hayırlısı.

ben doğru söylüyom zaten işine gelmeyince yalan mı oluyo suçlayamazsın
İnanmamak yalancılıkla suclamak ile yakından uzaktan ilişkisi yok...Bu konuyu ben @beyazsoyla tartişmiştim aynını senlede tartişamam..Git o konuyu oku...Resimler var TDK'dan....

işte gayet doğal bir durumu anlatıyor berenin diz<ileri insanalr nasıl çoğalıyor vadideki gibi mermilerle mi sanıyon sen o işi

bugün haberlerde röportaj yapıyo muhabir milli piyango bileti alanlarla adama sormuş büyük ikramiye çıkarsa ne yapacaksınız adam demiş en büyük hayalim necati şaşmaz la kurtlar vadisinde 1 sahne oynamak var mı ötesi be