bu konu değişik bi evrim geçirdi kim kile ne konuşuyo belli değil 1 seneyi aşkındır bu forumdayım ilk defa böyle bişey gördüm
merak etme göstermelik dindarlardan daha dinddar my dekiler
en son hürremle pargalıda kalmıştık senin hatrına ordan devam edebiliriz)
Geçen gün sana video ararken mematinin düğününde memati polat'a diyora: seni çok seviyom
b: bende senidizilere bak yavo ona bakar o ona 5 dk geçer lan bu ney neyadamların ağzından kerpetenle laf alıyoz resmenkerpeteeeen ali
bu konu değişik bi evrim geçirdi kim kile ne konuşuyo belli değil 1 seneyi aşkındır bu forumdayım ilk defa böyle bişey gördüm
- - - Ekleme - - -
aga ilk ben gördüm
orası belli olmaz daha perşembe gecesi gelmedi....:biggrin:Yarın Vadi'de yok.
Bu konu en çok cevaplanan konu olacak. Hadi hayırlı olsun.
kesin :gitar:merak etme göstermelik dindarlardan daha dinddar my dekiler
olayın tam farkında değilim ama en son sanırım west e cevap vermiştim konuyu hatırlamıyorum)))
gene videolara başlamış bazıalrıcvp yok tabi
xantierin koyduğu videodaki adamda mide bulandırıcı tam bir mal resmi var) dilini uzatmış kesime giden öküzler gibi vatandaş forumu katletti bu video)))
OOOOOOOO laf lafı açarken bir post diğerini kaynatirken neler okuyoruzask dizisi diyip geçme işleyiş önemli, askı memnunuya kıyadan kıyadan baktıgının haberlerini bilmiyom zannetme
hayatın gerceklerı senın yazdgn kadar basit değil....
Sen anca dandik komedi dizileri izle zaten.xantierin koyduğu videodaki adamda mide bulandırıcı tam bir mal resmi var) dilini uzatmış kesime giden öküzler gibi vatandaş forumu katletti bu video)))
Kurşun izi videolarini ararken dialoglari şahit oldum şok oldum resmen..Şoktan gülme krizine girdimgene videolara başlamış bazıalrıcvp yok tabi
O kadar da degil daxantierin koyduğu videodaki adamda mide bulandırıcı tam bir mal resmi var) dilini uzatmış kesime giden öküzler gibi vatandaş forumu katletti bu video)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?