26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

bende bayram değil seyran değil eniştem niye şey ettirdi diyodum...bu kadar üyeyi forumda görünce....demekki atışma varmış forumda......:haha:

my de birinin ağzından laf çıkması en az 5 dk halit in oyunculuk diye bişey yok adam robot gibi anasını satim :d 5 dk da 1 kelime ağzından çıkıyo o oyuncuysa ben ımf başkanı :d

Yarın Vadi'de yok.

Bu konu en çok cevaplanan konu olacak. Hadi hayırlı olsun.

a:hadi çatışalım
b:aynen düşmanız biz
10 dakika çatışmadan sonra
a:benim kurşun bitti olsun bni devlet eğitti kurşunusz da adam öldürürüm
b:hahaha
a:al sana al al
(b ölür ) kahraman a yaşasın a :d

kurşunsuz adam öldüren kahramanlardan iki tane var biri polat diğeri zıçan adam :)))

ben izlemedim ama diziyi dört gözle izleyenler muhteşeme daha önce ramazan ugramadı dedi. emre ugradıgını gördüyse bilemiyeceğim artık. hilalin görünmesi ve ayrıntılar daha başka şeyler daha önce yaşanmamış. ama emre yeaşandı diyorsa bilemiyeceğim artık. neyse hürrem biraz oruç tutsun okadar adam öldürdü bogdurttu biraz günahları affolur:)))))

hem sen bukadar adamının kanına gir sonra namaz kıl senaristler çok yaratıcı yahuu :))))

ben izlemedim ama diziyi dört gözle izleyenler muhteşeme daha önce ramazan ugramadı dedi. emre ugradıgını gördüyse bilemiyeceğim artık. hilalin görünmesi ve ayrıntılar daha başka şeyler daha önce yaşanmamış. ama emre yeaşandı diyorsa bilemiyeceğim artık. neyse hürrem biraz oruç tutsun okadar adam öldürdü bogdurttu biraz günahları affolur:)))))

hem sen bukadar adamının kanına gir sonra namaz kıl senaristler çok yaratıcı yahuu :))))
merak etme göstermelik dindarlardan daha dinddar my dekiler :)