bende bayram değil seyran değil eniştem niye şey ettirdi diyodum...bu kadar üyeyi forumda görünce....demekki atışma varmış forumda......:haha:
beni gören ilk kişi sensin bu gülücük sadece sana..:biggrin:
Ne esatı eski foto bu filistinden efsane kareler )
a: seni çok seviyom
b: bende seni dizilere bak yav o ona bakar o ona 5 dk geçer lan bu ney ney adamların ağzından kerpetenle laf alıyoz resmen kerpeteeeen ali
bende bayram değil seyran değil eniştem niye şey ettirdi diyodum...bu kadar üyeyi forumda görünce....demekki atışma varmış forumda......:haha:
a:hadi çatışalım
b:aynen düşmanız biz
10 dakika çatışmadan sonra
a:benim kurşun bitti olsun bni devlet eğitti kurşunusz da adam öldürürüm
b:hahaha
a:al sana al al
(b ölür ) kahraman a yaşasın a
napıyo kabiliyetsiz bu pozisyonda filistinlilerimi kurtarıyor )
Herkes konuyla alakasiz o kadar çok mesaj yaziyor ki
Herkes konuyla alakasiz o kadar çok mesaj yaziyor ki
gördün ama cevap yok.....pota altında top bekleyen s.oneil gibi dineldik kaldık meydanda....[v]
Nereye o aga. İLk ben gördüm.
Kim kimin Potasına üçlük attı.
merak etme göstermelik dindarlardan daha dinddar my dekilerben izlemedim ama diziyi dört gözle izleyenler muhteşeme daha önce ramazan ugramadı dedi. emre ugradıgını gördüyse bilemiyeceğim artık. hilalin görünmesi ve ayrıntılar daha başka şeyler daha önce yaşanmamış. ama emre yeaşandı diyorsa bilemiyeceğim artık. neyse hürrem biraz oruç tutsun okadar adam öldürdü bogdurttu biraz günahları affolur))))
hem sen bukadar adamının kanına gir sonra namaz kıl senaristler çok yaratıcı yahuu )))
furkan çarşamba reytinglerini tartışıyoruz sende buyur )
Çok ayıp 7d gözlüğünü çıkar ve kendine gel
gördün ama cevap yok.....pota altında top bekleyen s.oneil gibi dineldik kaldık meydanda....[v]
Çok belli destere Yok ben almayayim.