Bir fok benden yana davranırdı onuda yedinizSeçtiğin başkanlar sana darbe yapmaya kalkıyor demek ki seçimlerinde problem var
Bir fok benden yana davranırdı onuda yedinizSeçtiğin başkanlar sana darbe yapmaya kalkıyor demek ki seçimlerinde problem var
Seçtiğin başkanlar sana darbe yapmaya kalkıyor demek ki seçimlerinde problem var
İyi yaptık.. Bana 1 vermek için senden özel yetki istiyordu.. Baş belasının tekiydi..Bir fok benden yana davranırdı onuda yediniz
Peki şefimBaşkan değilim ben milli şefim
Şefin suyuna en bile gitmek drumunda hissediyorum yarışmayı elegeçirmesin diyeÇıldırıyorum böylelerini görünce. Foruma ara vermiş olabilir ama şefi unutamaz kimse. Milli şefi herkes bilmeli..
Şefin suyuna en bile gitmek drumunda hissediyorum yarışmayı elegeçirmesin diye
Benim kullandığım kabile şefini artık kullanmamı yasakladı bu olucakmıs @BullySadece Şef yeterli değil. Büyük şef, milli şef, en büyük şef gibi bir sürü sıfat ekleyin. Şef yoksa hiç bir şey yok..
Sadece Şef yeterli değil. Büyük şef, milli şef, en büyük şef gibi bir sürü sıfat ekleyin. Şef yoksa hiç bir şey yok..
Milli şefimiz nasıl arzu ederse...
Milli şefimiz nasıl arzu ederse...
En iyisi biz seni gömelimYasakları siz uyun diye koyuyorum. Yakında profil fotoğrafını değiştireceksin. Yaşasın Milli Şeflik dönemi yaz..
Şansını zorlama istersen.Böyle giderse okulu bitirmeden diplomanı veririm ben sana. Sen dertlenme..
Şansını zorlama istersen.
Harika fikir sonuna kadar destekliyorum
Şansını zorlama istersen.
@sokak sanati sanatı şefken bu modda oluyor videoyu açın40 yaşında olan sensin. Bir ayağı çukurda olan sensin. Milli sefer hiç bir şey olmaz..
Para en son dert edeceğim şey.İnşallah harçlara %100 zam yaparlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?