@sokak sanati aşkım peşimizden gelenler olacak, vaziyet alalım biz.Ayran içtik ayrı mı düştük Yiğit'im...
Olmadığım zamanların acısını çıkarıyorum Bende bir şey ya heptir ya hiçtir, ortası yoktur Foruma girdiğim zamanlar aktifliğim yüksek olmuştur hep bugüne kadar
Ama Ocak'tan sonra neler olacağını tam olarak kestiremediğim için Yiğit ve Umut gibi kendimi geri çekeceğim bir döneme girer miyim bilmiyorum
@sokak sanati aşkım peşimizden gelenler olacak, vaziyet alalım biz.
Kıskananlar çatır çatır çatlasın o haldeHerkes bizin peşimizde biliyosun. Öncü önder milli şef olmaz kolay ddeğil..
Kıskananlar çatır çatır çatlasın o halde
Hahaha senin de sonun belli diyorsun yani bebeğim Napalım, sonunu düşünen kahraman olamaz @Çiğdem@sokak sanati aşkım peşimizden gelenler olacak, vaziyet alalım biz.
Fok baskanı mezarından çıkartıp senin hakkından gelmeye bakalım en iyisiHedefime ulaşmışım. Seni öldürüp yarışmada istediğim. Gibi at kosturacagim
Aman dikkat et kendine canım Ayağını kaydırmaya çalışanlar pusuda bekliyorlar...
ATV de oynuyordu üç silohşörde çok uyumlular devam etsin birliğimiz @serhattAy mükemmeliz Sonic çok severdim
Şef ettik yarışmaya göz koydu @sokak sanati 😱😱😱Aman dikkat et kendine canım Ayağını kaydırmaya çalışanlar pusuda bekliyorlar...
Küçükken izlerdim ben de çizgi filmini Bir de oyununu oynardımATV de oynuyordu üç silohşörde çok uyumlular devam etsin birliğimiz @serhatt
Seçtiğin başkanlar sana darbe yapmaya kalkıyor demek ki seçimlerinde problem var