- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
Ben şef mef fazla çekemem, tahammül sınırlarımı zorlamasın.
Ben şef mef fazla çekemem, tahammül sınırlarımı zorlamasın.
Yalnız senin şefin oluyor yanı jurilerin üstü gibi bişi @sokak sanatiBen şef mef fazla çekemem, tahammül sınırlarımı zorlamasın.
Tamam sus yarışma başlamadan istifa ettirtme jürilikten.Yalnız senin şefin oluyor yanı jurilerin üstü gibi bişi @sokak sanati
Yalnız senin şefin oluyor yanı jurilerin üstü gibi bişi @sokak sanati
Tamam sus yarışma başlamadan istifa ettirtme jürilikten.
Adam sadece bu süreçte konusuyor dilediğini etsin normalde 20 mesaja oynuyorduMilli şefim ben. Herşeyim üstünde, en değerli olanım..
Adam sadece bu süreçte konusuyor dilediğini etsin normalde 20 mesaja oynuyordu
Allah korusun şefimize ziyan gelmesin @BullyMilli Şefi çok güzel özetlemiş arkadaş;
ancak şu üç durumda görevi sona ermektedir.
1. ölüm (mecburen tabi, yapacak birşey yok)
2. görev yapamayacak derecede hastalık (yine yapacak birşey yok, değişim şart)
3. istifa (sanırsam ona da çevresi izin vermezdi)
yani, bu üç durum dışında milli şef ne yaparsa yapsın görevini sürdürecektir, denetim dışıdır, sorumsuzdur, übermensch'dir.
Allah korusun şefimize ziyan gelmesin @Bully
Milli şefim ben. Herşeyim üstünde, en değerli olanım..
Adam sadece bu süreçte konusuyor dilediğini etsin normalde 20 mesaja oynuyordu
Milli Şefi çok güzel özetlemiş arkadaş;
ancak şu üç durumda görevi sona ermektedir.
1. ölüm (mecburen tabi, yapacak birşey yok)
2. görev yapamayacak derecede hastalık (yine yapacak birşey yok, değişim şart)
3. istifa (sanırsam ona da çevresi izin vermezdi)
yani, bu üç durum dışında milli şef ne yaparsa yapsın görevini sürdürecektir, denetim dışıdır, sorumsuzdur, übermensch'dir.
Allah korusun şefimize ziyan gelmesin @Bully
Orası görmemişim @BullyAlt paragraf önemli boş ver. Hastalansak doktor buluruz alt paragrafta sana yapabileceğim yaptırımlar yazıyor.
Ben dersem inanırlar %Kaan kardeşim böyle asılsız iddialara kulak asmayacak birisidir, oyunun yine tutmayacak... @Bully
benim başıma kaç defa sıkıntı yarattı yıldızlar yarışıyoru kaldırdım diye @MasacRE nin mesajından
Ben seni biliyorum kardeşim rahat ol. O melunun pis algılarına pabuç bırakmayız.Kaan kardeşim böyle asılsız iddialara kulak asmayacak birisidir, oyunun yine tutmayacak... @Bully
@MasacRE seni kınıyoruz pompy reyizle beraberbenim başıma kaç defa sıkıntı yarattı yıldızlar yarışıyoru kaldırdım diye @MasacRE nin mesajından
bile onun parmağı varmış
İlk önce final yaptırdı ikincisinde adını değiştirdi
@Bully @Çiğdem dikkatli olsun bunada bir ad değişikliği yaptırabilir final yapıp ad değişikliğiyle başlayıp
bu konuda görev @Aserat
a düşüyor
Ben seni biliyorum kardeşim rahat ol. O melunun pis algılarına pabuç bırakmayız.
hala devam en son yaptığında fatih terim 10 maç ceza aldı@MasacRE seni kınıyoruz pompy reyizle beraber