Yesss be. Sonunda
Söylemiştim, totem bile yapmıştım, artık ölsemde gam yemem
![LMW2WQw.gif](https://i.imgur.com/LMW2WQw.gif)
@eskici reyiz eline ağzına sağlık, klavyeye dokunan parmakların dert görmez inşallah
Ben bi kere senin gibi fakir ve 2. değilim ki lokma dağıtayım @Çiğdem- hanım
![kedidilinden-ekler-gorunumlu-tatli.jpg](http://www.yersofrasi.org/wp-content/uploads/2013/09/kedidilinden-ekler-gorunumlu-tatli.jpg)
Yesss be. Sonunda
Teşekkürler reyiz senin için yaptım bunuYesss be. Sonunda
![]()
@eskici reyiz eline ağzına sağlık, klavyeye dokunan parmakların dert görmez inşallah
Ben bi kere senin gibi fakir ve 2. değilim ki lokma dağıtayım @Çiğdem- hanımHerkese benden kedi dili profiterol gelsin. Sanada acıdım sanada vereyim
Sayemde hayatında ilk kez lüks tatlı yersin sende ikinci
![]()
Harikasın reyizTeşekkürler reyiz senin için yaptım bunu![]()
Döner reyiz Trabzon'a gitmiş Beşiktaş'ın maçını izlemeyeHarikasın reyizKıskançlıktan kaçtı. Dayanamadı gitti, terk etti buraları
Geri döner mi ki artık
![]()
Fanatik miydi hanfendiDöner reyiz Trabzon'a gitmiş Beşiktaş'ın maçını izlemeye![]()
![]()
Yok reyiz 2-0 yenmişler Trabzon'u mutludur şimdi oFanatik miydi hanfendiOrda da hayal kırıklığına uğramz inşallah
![]()
2. olmasından sonra derman olmuştur onaYok reyiz 2-0 yenmişler Trabzon'u mutludur şimdi o![]()
![]()
Ben alıcağımı aldım reyiz artık zorlamam haftaya yine alır zirveyi2. olmasından sonra derman olmuştur onaŞanslı kız
![]()
o kadar övdüm seni teşekür etmeseydinde napsaydın yani? mecbur kaldınTeşekkür ediyorum kankalar sayenizde![]()
mikemmel işte görüyorsunuz bak mikemmel sonuç @eskici yi kutluyorum antika şey ilk defa zirveyi aldı demekki bit pazarına nur yağmış
ben yine 144 mesajla rekor kırmışım bu gidişle bir tarafımı kırmasam iyidir
sosyalleşiyorum civardaçok meşgulum çook
sıfırada düşsem protesto devam edecek pompyo dolap sahnesi mutlaka gelmeli
![]()
Yesss be. Sonunda
![]()
Ben bi kere senin gibi fakir ve 2. değilim ki lokma dağıtayım @Çiğdem- hanımHerkese benden kedi dili profiterol gelsin. Sanada acıdım sanada vereyim
Sayemde hayatında ilk kez lüks tatlı yersin sende ikinci
![]()
Teşekkürler reyiz senin için yaptım bunu![]()
Fanatik miydi hanfendiOrda da hayal kırıklığına uğramz inşallah
![]()
Aaa evet kazandık eve gelince uyudumYok reyiz 2-0 yenmişler Trabzon'u mutludur şimdi o![]()
![]()
Üç hafta önce sırasıyla 8, 9 ve ardından 11. oldum. Yavaş yavaş düşüyordum ki bu hafta yükselmişim
Yarışı kaybedince benAaa evet kazandık eve gelince uyudumKıskanclar Beşiktaş kazandı diye konu bile açmamışlar @Harunnn60 görüyormusun
![]()
![]()
@kerem için geçilmeme bende sevindim vlla@eskici ile iyi ikili olduk yeter ki durgunluk dönemine girmesin hep o 1.olsun yine sorun değil
Forumun sohbet ortamı baya toparladı önemli olan o
![]()
Aaa yok ben forumda napıyorsam keyif aldığım için yarış marış işlerine karışmam zaten oyüzden istiklalim sürekli sürüyor yoksa inişli çıkışlı olurdumÜç hafta önce sırasıyla 8, 9 ve ardından 11. oldum. Yavaş yavaş düşüyordum ki bu hafta yükselmişim
Sende geçen haftalara göre yükselmişsin, ilk 10'a girmen dileğiyle
Yarışı kaybedince ben
Aslında içten içe @eskici reyizi gebertmek istedin de Bathory'liğin ortaya çıkacaktı2.sin işte
![]()
Geveze olmaya devam diyorsun yaniAaa yok ben forumda napıyorsam keyif aldığım için yarış marış işlerine karışmam zaten oyüzden istiklalim sürekli sürüyor yoksa inişli çıkışlı olurdum
@eskici nin de bunu yarış olarak görüp tamam bıraktım dememesini ve keyif aldıını biliyorum sohbetlerimizden aynen perforansının devam etmesini umuyorum bir durgunluk dönemine girmesini başta ben istemem keyifli sohbet ediyoruz![]()
Hahaha Aaa evet 3. cüde olsam ben normal konuşmaya devam ederim istiklalimden şaşmamGeveze olmaya devam diyorsun yani
Şaka yapıyorum bende, kraliçemiz olarak sen haftaya yine zirveyi kaparsın![]()
Herkes de bu aralar @Harunnn60 'la arama girmeye çalışıyor. Nazar değecek diye korkuyorum. Brother olduk biz, su sızmıyor aramızdanHahaha Aaa evet 3. cüde olsam ben normal konuşmaya devam ederim istiklalimden şaşmam![]()
![]()
Senin de kraliçen oldum demek ama @Harunnn60 seni kıskanmaz o bakımdan şanslısın
![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 iyidir cnm biz goy goy amaçlı takılıyok yanı arkadaşlarına çok değer verirHerkes de bu aralar @Harunnn60 'la arama girmeye çalışıyor. Nazar değecek diye korkuyorum. Brother olduk biz, su sızmıyor aramızdan
3 kere tahtaya vuralım plz.![]()
![]()
Ben içtenlikle teşekkür ettim reyizo kadar övdüm seni teşekür etmeseydinde napsaydın yani? mecbur kaldın![]()
Aaa evet kazandık eve gelince uyudumKıskanclar Beşiktaş kazandı diye konu bile açmamışlar @Harunnn60 görüyormusun
![]()
![]()
@kerem için geçilmeme bende sevindim vlla@eskici ile iyi ikili olduk yeter ki durgunluk dönemine girmesin hep o 1.olsun yine sorun değil
Forumun sohbet ortamı baya toparladı önemli olan o
![]()
Üç hafta önce sırasıyla 8, 9 ve ardından 11. oldum. Yavaş yavaş düşüyordum ki bu hafta yükselmişim
Sende geçen haftalara göre yükselmişsin, ilk 10'a girmen dileğiyle
Yarışı kaybedince ben
Aslında içten içe @eskici reyizi gebertmek istedin de Bathory'liğin ortaya çıkacaktı2.sin işte
![]()
Haklısın Çiko önemli olan forumun canlı olması yoksa kimin birinci olduğu önemli değil ben bu hafta Survivor'un etkisiyle zirveyi aldım ama iyi de oldu değişiklik oldu biraz haftaya tekrar sana devrederim zirveyiAaa yok ben forumda napıyorsam keyif aldığım için yarış marış işlerine karışmam zaten oyüzden istiklalim sürekli sürüyor yoksa inişli çıkışlı olurdum
@eskici nin de bunu yarış olarak görüp tamam bıraktım dememesini ve keyif aldıını biliyorum sohbetlerimizden aynen perforansının devam etmesini umuyorum bir durgunluk dönemine girmesini başta ben istemem keyifli sohbet ediyoruz![]()
Herkes de bu aralar @Harunnn60 'la arama girmeye çalışıyor. Nazar değecek diye korkuyorum. Brother olduk biz, su sızmıyor aramızdan
3 kere tahtaya vuralım plz.![]()
![]()
Ya bunlar ne güzel yorumlar böyle.
Ya bunlar ne güzel yorumlar böyle.
Ama siz böyle yorumlar yapın hep ben @destere gibi şımarmam merak etmeyin.![]()
![]()
@destere i özellikle çok sever sevgisinden boğacak
İstediğin zaman ol @kerem de para bol Alamancı ziyafet vermekten öyle haftalarda çekinmezBen içtenlikle teşekkür ettim reyiz![]()
Haklısın Çiko önemli olan forumun canlı olması yoksa kimin birinci olduğu önemli değil ben bu hafta Survivor'un etkisiyle zirveyi aldım ama iyi de oldu değişiklik oldu biraz haftaya tekrar sana devrederim zirveyiama arada yine zirveye uğrayabilirim tabi haberin olsun
![]()
![]()