26-4 Mart 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@eskici @gözlemci @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @destere @S.G.A.T.

@kerem foruma Lokma dağıtacak :A :A :A
karaman-tayland-lokmayla-baslayan-ask-one-cikan.jpg
Yesss be. Sonunda :Z:Z:Z:oley:
Söylemiştim, totem bile yapmıştım, artık ölsemde gam yemem :A:A
LMW2WQw.gif

@eskici reyiz eline ağzına sağlık, klavyeye dokunan parmakların dert görmez inşallah :Z:A:A

Ben bi kere senin gibi fakir ve 2. değilim ki lokma dağıtayım @Çiğdem- hanım :A:A Herkese benden kedi dili profiterol gelsin. Sanada acıdım sanada vereyim :A Sayemde hayatında ilk kez lüks tatlı yersin sende ikinci :A:A
kedidilinden-ekler-gorunumlu-tatli.jpg

LMW2WQw.gif

@eskici reyiz eline ağzına sağlık, klavyeye dokunan parmakların dert görmez inşallah :Z:A:A

Ben bi kere senin gibi fakir ve 2. değilim ki lokma dağıtayım @Çiğdem- hanım :A:A Herkese benden kedi dili profiterol gelsin. Sanada acıdım sanada vereyim :A Sayemde hayatında ilk kez lüks tatlı yersin sende ikinci :A:A
Teşekkürler reyiz senin için yaptım bunu :A

Sonunda @Çiğdem- tahtından edilmiş, bunu başaran @eskici gardaşımı kutluyorum. :bhr: :Z

İşe başlayınca düşmüşüz, ona rağmen iyi yazmışım. :D

Destoş nerelerde gözükmüyor :A

@kerem baya açılmışsın 😱 :F

mikemmel işte görüyorsunuz bak mikemmel sonuç @eskici yi kutluyorum antika şey ilk defa zirveyi aldı demekki bit pazarına nur yağmış :)

ben yine 144 mesajla rekor kırmışım bu gidişle bir tarafımı kırmasam iyidir :)

sosyalleşiyorum civarda :) çok meşgulum çook :)

sıfırada düşsem protesto devam edecek pompy :) o dolap sahnesi mutlaka gelmeli :)

LMW2WQw.gif

Teşekkürler reyiz senin için yaptım bunu :A

Fanatik miydi hanfendi :A:A Orda da hayal kırıklığına uğramz inşallah :A

Yok reyiz 2-0 yenmişler Trabzon'u mutludur şimdi o :A :A
Aaa evet kazandık eve gelince uyudum :A Kıskanclar Beşiktaş kazandı diye konu bile açmamışlar @Harunnn60 görüyormusun :A :A :A

@kerem için geçilmeme bende sevindim vlla :A @eskici ile iyi ikili olduk yeter ki durgunluk dönemine girmesin hep o 1.olsun yine sorun değil :A Forumun sohbet ortamı baya toparladı önemli olan o :Z:Z:Z

Destoş nerelerde gözükmüyor :A

@kerem baya açılmışsın 😱 :F
Üç hafta önce sırasıyla 8, 9 ve ardından 11. oldum. Yavaş yavaş düşüyordum ki bu hafta yükselmişim :A

Sende geçen haftalara göre yükselmişsin, ilk 10'a girmen dileğiyle :bhr::A

Aaa evet kazandık eve gelince uyudum :A Kıskanclar Beşiktaş kazandı diye konu bile açmamışlar @Harunnn60 görüyormusun :A :A :A

@kerem için geçilmeme bende sevindim vlla :A @eskici ile iyi ikili olduk yeter ki durgunluk dönemine girmesin hep o 1.olsun yine sorun değil :A Forumun sohbet ortamı baya toparladı önemli olan o :Z:Z:Z
Yarışı kaybedince ben :A:A
Aslında içten içe @eskici reyizi gebertmek istedin de Bathory'liğin ortaya çıkacaktı :Z:A 2.sin işte :A

Üç hafta önce sırasıyla 8, 9 ve ardından 11. oldum. Yavaş yavaş düşüyordum ki bu hafta yükselmişim :A

Aslında içten içe @eskici reyizi gebertmek istedin de Bathory'liğin ortaya çıkacaktı :Z:A 2.sin işte :A
Aaa yok ben forumda napıyorsam keyif aldığım için yarış marış işlerine karışmam zaten oyüzden istiklalim sürekli sürüyor yoksa inişli çıkışlı olurdum :F

@eskici nin de bunu yarış olarak görüp tamam bıraktım dememesini ve keyif aldıını biliyorum sohbetlerimizden aynen perforansının devam etmesini umuyorum bir durgunluk dönemine girmesini başta ben istemem keyifli sohbet ediyoruz :A

Aaa yok ben forumda napıyorsam keyif aldığım için yarış marış işlerine karışmam zaten oyüzden istiklalim sürekli sürüyor yoksa inişli çıkışlı olurdum :F

@eskici nin de bunu yarış olarak görüp tamam bıraktım dememesini ve keyif aldıını biliyorum sohbetlerimizden aynen perforansının devam etmesini umuyorum bir durgunluk dönemine girmesini başta ben istemem keyifli sohbet ediyoruz :A
Geveze olmaya devam diyorsun yani :A
Şaka yapıyorum bende, kraliçemiz olarak sen haftaya yine zirveyi kaparsın :bhr:

Geveze olmaya devam diyorsun yani :A
Şaka yapıyorum bende, kraliçemiz olarak sen haftaya yine zirveyi kaparsın :bhr:
Hahaha Aaa evet 3. cüde olsam ben normal konuşmaya devam ederim istiklalimden şaşmam :A :A :A

Senin de kraliçen oldum demek ama @Harunnn60 seni kıskanmaz o bakımdan şanslısın
:A :A :A

Hahaha Aaa evet 3. cüde olsam ben normal konuşmaya devam ederim istiklalimden şaşmam :A :A :A

Senin de kraliçen oldum demek ama @Harunnn60 seni kıskanmaz o bakımdan şanslısın
:A :A :A
Herkes de bu aralar @Harunnn60 'la arama girmeye çalışıyor. Nazar değecek diye korkuyorum. Brother olduk biz, su sızmıyor aramızdan :A:A

3 kere tahtaya vuralım plz. :A :A

o kadar övdüm seni teşekür etmeseydinde napsaydın yani? mecbur kaldın :)
Ben içtenlikle teşekkür ettim reyiz :A :A

Haklısın Çiko önemli olan forumun canlı olması yoksa kimin birinci olduğu önemli değil ben bu hafta Survivor'un etkisiyle zirveyi aldım ama iyi de oldu değişiklik oldu biraz haftaya tekrar sana devrederim zirveyi :A ama arada yine zirveye uğrayabilirim tabi haberin olsun :A :A

Ya bunlar ne güzel yorumlar böyle. :bhr::Z:Z

Ama siz böyle yorumlar yapın hep ben @destere gibi şımarmam merak etmeyin. :A :A
Bilmez miyim, candır o gerisi de heyecandır :A:A Ergen esprisi yaptım 😕

Mesela @destere 'yle @xemrexxx 'i o kadar seviyor ki :A:A
@destere i özellikle çok sever sevgisinden boğacak :A :A :A

Sanada güzel yorumları @Forumdash yapmamızı engelliyor şımartma şunu diyor @Harunnn60 :A :A :A

Ben içtenlikle teşekkür ettim reyiz :A :A

Haklısın Çiko önemli olan forumun canlı olması yoksa kimin birinci olduğu önemli değil ben bu hafta Survivor'un etkisiyle zirveyi aldım ama iyi de oldu değişiklik oldu biraz haftaya tekrar sana devrederim zirveyi :A ama arada yine zirveye uğrayabilirim tabi haberin olsun :A :A
İstediğin zaman ol @kerem de para bol Alamancı ziyafet vermekten öyle haftalarda çekinmez :A :A :A