26-4 Mart 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben o olaylardan uzağım ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum iyi ki de uzak kalmışım zaten sevmem böyle şeyleri :A :A
Forum kapanıyor diye konu açıldı :F Bir süre sonra admin forumu terk etti :A

Ama hepsi geride kaldı şuan adminde burda aktiflik düzeyide iyi forumun yanı darbe engelledik gibi hissediyorum :A :A :A

Forum kapanıyor diye konu açıldı :F Bir süre sonra admin forumu terk etti :A

Ama hepsi geride kaldı şuan adminde burda aktiflik düzeyide iyi forumun yanı darbe engelledik gibi hissediyorum :A :A :A
İyi bir şey başarmışsınız adminsiz forumu idare etmişsiniz sizi de tebrik etmek lazım :A :A

Aaa evet evimize sahip çıktık Çukur gibi :bhr::bhr::bhr:

18:00 den sonra yola çıkacaz Trabzona oyüzden ben kaçıyorum anca hazırlanırım :A Gece yada yarın görüşürüz @kerem geldiğinde dağıtacağı yemekleri benim yerimede yiyin :A

@kerem
aynen öyle şekerim,niye gidiyosun kız trabzona görücüye mi çıkıcan yoksa :A

@eskici @gözlemci @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @destere @S.G.A.T.

@kerem foruma Lokma dağıtacak :A :A :A
karaman-tayland-lokmayla-baslayan-ask-one-cikan.jpg
Destoş nerelerde gözükmüyor :A

@kerem baya açılmışsın 😱 :F

mikemmel işte görüyorsunuz bak mikemmel sonuç @eskici yi kutluyorum antika şey ilk defa zirveyi aldı demekki bit pazarına nur yağmış :)

ben yine 144 mesajla rekor kırmışım bu gidişle bir tarafımı kırmasam iyidir :)

Destoş nerelerde gözükmüyor :A

@kerem baya açılmışsın 😱 :F

sosyalleşiyorum civarda :) çok meşgulum çook :)

o beni protesto ettiğinden beri düşüşte
sıfırada düşsem protesto devam edecek pompy :) o dolap sahnesi mutlaka gelmeli :)

mikemmel işte görüyorsunuz bak mikemmel sonuç @eskici yi kutluyorum antika şey ilk defa zirveyi aldı demekki bit pazarına nur yağmış :)

sıfırada düşsem protesto devam edecek pompy :) o dolap sahnesi mutlaka gelmeli :)
merak etme geliyorki tam final sahnesi gibi olacak perşembe günü İkinizde dolaptasınız dolapta süpriz var erotik sahne yok sadece bir öpüşme sahnesi olacak

Bir işler ceviriyorsun ama anlayamadım :A

Sonunda @Çiğdem- tahtından edilmiş, bunu başaran @eskici gardaşımı kutluyorum. :bhr: :Z

İşe başlayınca düşmüşüz, ona rağmen iyi yazmışım. :D
@eskici kankam 1. olsun o bana yeter :A :A

Teşekkür ediyorum kankalar sayenizde :A