Her hafta neden aynı mesajı tekrar yazıyorsunGüldürü çıktı Beğeni bozuldu
Başka ne diyecem ayoll tüfek çıktı mertlik bozuldu gibiHer hafta neden aynı mesajı tekrar yazıyorsun
Dediğin şey doğru ama herkes anlamıştır artık aynı şeyi her hafta yazmana gerek yokBaşka ne diyecem ayoll tüfek çıktı mertlik bozuldu gibi
Güzel bir tablo gelene kadar devam söylemeyeDediğin şey doğru ama herkes anlamıştır artık aynı şeyi her hafta yazmana gerek yok
Bence beğeni listesini kaldır onun yerine olmamış listesi aç daha çok iş görürGüzel bir tablo gelene kadar devam söylemeye
Nasıl eliniz gidiyorda olmamış atıyorsunuz hiç anlayamıcamBence beğeni listesini kaldır onun yerine olmamış listesi aç daha çok iş görür
@Yiğitt e sor onu kendisi itinayla olmamış atarNasıl eliniz gidiyorda olmamış atıyorsunuz hiç anlayamıcam
Ona bakarsak herkesin bir bahanesi var ama illa olmamış atması gerekmiyor
Kimse atmasınOna bakarsak herkesin bir bahanesi var ama illa olmamış atması gerekmiyor
Haklısın ÇikoKimse atmasınAma hiç atmamama rağmen kimseyede olmamış için şey etmem yanı bunlar küçük şeyler
Kimse atmasınAma hiç atmamama rağmen kimseyede olmamış için şey etmem yanı bunlar küçük şeyler
Yönetimde yazdığım mesaj ile listeye girmişim, ne mükemmel detayım.Haklısın Çiko
İnsanlar göremediği için o konuyu sen şuan daha havalı durumdasınYönetimde yazdığım mesaj ile listeye girmişim, ne mükemmel detayım.
Bizim göremediğimiz bir mesajla nasıl listeye giriyor ki
Bu da benim özel yeteneklerim, çatla.Bizim göremediğimiz bir mesajla nasıl listeye giriyor ki
Ne çatlayacam ayollBu da benim özel yeteneklerim, çatla.
Bizim göremediğimiz bir mesajla nasıl listeye giriyor ki
Üyeler merak etsinler bu adam ne söyledi de böyle beğeni aldıBu da benim özel yeteneklerim, çatla.
Listeye koyuyorsanız bizim de görmemiz lazım eğer göremeyeceksek koymamanız lazımÜyeler merak etsinler bu adam ne söyledi de böyle beğeni aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?