Her hafta neden aynı mesajı tekrar yazıyorsunGüldürü çıktı Beğeni bozuldu![]()
![]()
![]()
Başka ne diyecem ayoll tüfek çıktı mertlik bozuldu gibiHer hafta neden aynı mesajı tekrar yazıyorsun![]()
![]()
Dediğin şey doğru ama herkes anlamıştır artık aynı şeyi her hafta yazmana gerek yokBaşka ne diyecem ayoll tüfek çıktı mertlik bozuldu gibi![]()
![]()
![]()
Güzel bir tablo gelene kadar devam söylemeyeDediğin şey doğru ama herkes anlamıştır artık aynı şeyi her hafta yazmana gerek yok![]()
![]()
Bence beğeni listesini kaldır onun yerine olmamış listesi aç daha çok iş görürGüzel bir tablo gelene kadar devam söylemeye![]()
![]()
![]()
Nasıl eliniz gidiyorda olmamış atıyorsunuz hiç anlayamıcamBence beğeni listesini kaldır onun yerine olmamış listesi aç daha çok iş görür![]()
![]()
@Yiğitt e sor onu kendisi itinayla olmamış atarNasıl eliniz gidiyorda olmamış atıyorsunuz hiç anlayamıcam![]()
![]()
![]()
Ona bakarsak herkesin bir bahanesi var ama illa olmamış atması gerekmiyor
Kimse atmasınOna bakarsak herkesin bir bahanesi var ama illa olmamış atması gerekmiyor![]()
![]()
Haklısın ÇikoKimse atmasınAma hiç atmamama rağmen kimseyede olmamış için şey etmem yanı bunlar küçük şeyler
![]()
![]()
![]()
Kimse atmasınAma hiç atmamama rağmen kimseyede olmamış için şey etmem yanı bunlar küçük şeyler
![]()
![]()
![]()
Yönetimde yazdığım mesaj ile listeye girmişim, ne mükemmel detayım.Haklısın Çiko![]()
![]()
İnsanlar göremediği için o konuyu sen şuan daha havalı durumdasınYönetimde yazdığım mesaj ile listeye girmişim, ne mükemmel detayım.![]()
Bizim göremediğimiz bir mesajla nasıl listeye giriyor ki
Bu da benim özel yeteneklerim, çatla.Bizim göremediğimiz bir mesajla nasıl listeye giriyor ki![]()
![]()
Ne çatlayacam ayollBu da benim özel yeteneklerim, çatla.![]()
![]()
Bizim göremediğimiz bir mesajla nasıl listeye giriyor ki![]()
![]()
Üyeler merak etsinler bu adam ne söyledi de böyle beğeni aldıBu da benim özel yeteneklerim, çatla.![]()
![]()
Listeye koyuyorsanız bizim de görmemiz lazım eğer göremeyeceksek koymamanız lazımÜyeler merak etsinler bu adam ne söyledi de böyle beğeni aldı![]()
![]()
![]()