ama geçen hafta yine maç vardı o zaman birinci geldik çiğdemkurtlar vadisi bu sezon ilk defa 7 reytingi totelde görmüşken çok daha beterini bu hafta gördük ve bu dizinin 6 reyting aldığınıda gördük şimdi
aaaa kimse kusura bakmıcak bu dizinin adı kurtlar vadisi ise ve türkiyde diğer dizilerden ayrı yerde tutuluyorsa 8 reyting altında alınan hiçbir reytingin bahanesi yoktur kurtlar vadisi 8 reyting altı alınan hiçbir reytingte bahane üretemez ayy yok maç varmış yok tns reytingleri şike varmış bunların hepsini geçeceksiniz vadi bahane üretirse diğer dizilerden farkımız kalmaz
senaristler vadi ekibi sakın bu reytingleri maça bağlayıp başka birşeye bağlayıp bahanelerin ardına saklanmasınlar kurtlar vadisi 8 ve 9 reytingleri görürse ozaman bahane edebilir maç vardı der başka birşey der çünkü 10 tanede maç olsa vadinin en düşük 8 alması gerekir
kurtlar vadisi 8 altında reyting görürse bunun bahanesi yoktur oturucaz hatamızı kabul edicez ve bu rezilliğin bir daha yaşanmaması için gereken neyse yapılıcak bukadar🙄
@china_shangai @34rcp44
@Master.1000
çiğdem ben anlıyorum bu durumu canım o anlayanların içine benide katarsansizin sorununuz şu vadinin düşük reyting aldığı haftalarda vadiye 1 gram suç bulmuyorsunuz tamamen reyting sistemi yüzünden düşük aldık siz bu kafayla gittiğiniz için 3 reytingte alsak vadi ekibine hiçbirşey söylemeyip tümmmmmmmmmmm suç reyting sisteminde bizim bir gram bile sucumuz yok vadi süper falan deiğiniz için bu hallere geldik
bu yüzden akifleri cahitleri izliyoruz bu yüzden pana reytingleri önemsemiyor güzel bölümelr artık çıkarmayla uğraşmıyor daha doğrusu vadi seyirciye güzel bölüm sunmak derdinde olmuyor reyting derrtleride yok biliyorlarki sizin gibiler vadi 3 reytingte alsa hiçbir şekilde vadi ekibini senaristleri suçlamıcakınız tümmmmmmmmmmm suç reyting sisteminde vadimiz süper diyeceğinizi biliyorlar biz bu duruma sizin gibiler yüzünden geldik
tamam reytingte hatalar var ama vdiye toz kondurmamakla kötülüğü siz yapıyorsunuz
vadi dün akşam reklam sistemini ayarlasa 1 saat önceden bitsmese polatsız bir bölüm sunmasa ayarlamaları doğru yapsa 8 reytingle 2.sıradaydık bukadar hani nerede bak demekki biz elimizden geleni yaparsak şikde olsa 8 altına düşmüyoruz
6-7 reytingleri görünce vadi yede artık suçç bulmaya baslayacaz tamam yine reyting sistemi diyin ama vadininde suçlu oldunu kabul edicez
vadi kaç alırsa alsın nekadar kötü bölüm verirse versin tümm suç reyting sisteminde vadi süperdir hepsi harikadır kutluyoruz tebrik ediyoruz sizin gibiler yüzünden
pana ekibi bölümlere artık gereken önemi vadiye vermiyor pananın reyting kaygısı yoka şikeye tepkiden dolayı değildir sizlerin tepki koymucağını hatta vadiyi kutlucağınızı bildikleri için reyting kaygısında değil adamlar bunu bu forumdan anlayacak benden başka 3 kişi var
@china_shangai @34rcp44 ve @Master.1000 bu arkadaşlar dısında kimsenin anlamasını beklemiyoruz siz aynen devam edin
haklısınızda vadi totel 6 ab 5 almış vadinin ne sucu var cnm tümm suçeyting sisteminde aman pana ekibi sakın kendisini sıkıntıya sokmasın rahat davranmaya devam etsinler 3 reyting almaktanda çekinmesinler biz yine sucu reyting sistemine atar vadi ekibini 3 aldıkları için kutlarız böyle devam edelim
sevinirim bana ayıp etme geçen haftada maç vardı birinci olmuştuk bu hafta
beğendim ama yavaş buldum beni benide etiketlersen sevinirim