Tamam anlıyorum, zaten haklısın birşey demiyorum. Benim demek istediğim tamemen farklı birşeydi. Yani geçtiğimiz sezonlar 14-15 reytingli çok önemli maçlarda bile Vadi 8-9'e düşünce çok düştü gibi yorumlar gelirdi, ama 11 reyting karşında bile 6'a düşmesini normal karşılamanıza şaşırdım. Eğer 8 falan alsa neyse de ama 11 reyting karşında 6 reyting.@Ahmad vadiyi maç etkiler herhangi bir dizi etkileyemez maçın 11 almasıyla bir dizinin 11 alması aynı değil vadiyi izleyen tüm bjk liler dün maçı izlemiştir arkadaşlarımdan biliyorum o yüzden serçe Sarayı tutmaz zaten de 20 rtg alsa vadiyi yine etkileyemez düşüremez
Bu maçın 11 alması zaten başlı başına bi komedi tüm denekler kadın sanırım
Ya ne devirmesi haftaya yine farkla liderliği alacak vadi maçın olmasıyla vadi düştü hepsi bu
Serçe Sarayı nasıl reyting alır bilemeyiz. Ama eğer Serçe Sarayı sürpriz yapıp tutar da 9-10 falan alırsa Vadi kesinlikle etkilenir, kadın izleyicinin ağırlıklı olduğu dönemde kesin düşüş olur. Serçe Sarayı'nı sadece bir örnek olarak veriyorum, bu güne gelen herhengi yüksek reyting alacak dizi de olabilir.