Maskeli Fedai
Favori Üye
Öyle yapmamalıydı ama iyi ki bu bölüm birşey yapmamış o hain rüstemleonların sahneleri hotmihrimah ile rüstem de o ka derine inse görürdük
mihrimah anasının kızı sonuçta
Öyle yapmamalıydı ama iyi ki bu bölüm birşey yapmamış o hain rüstemleonların sahneleri hotmihrimah ile rüstem de o ka derine inse görürdük
mihrimah anasının kızı sonuçta
Öyle yapmamalıydı ama iyi ki bu bölüm birşey yapmamış o hain rüstemle
Mihrimah'ta o potansiyel yokonların sahneleri hotmihrimah ile rüstem de o ka derine inse görürdük
atv yöneticileri dahil herkes senin gibi düşünmedi amaBir hafta önceden dedim sana Kara Para Aşk'ın karşısına gelir diye!
orman sahneleri türkiyede olsa garanti 25 reytingMihrimah'ta o potansiyel yokOrman sahnesini bile yapsalar
zeytinlik napacak my nin özetine geçebilecek miMy Küçük Ağa'yı geçemeyecek gibi totalde.
Maç da var atv'nin yaptığı iş değil.atv yöneticileri dahil herkes senin gibi düşünmedi ama
maçMaç da var atv'nin yaptığı iş değil.
Öteki haftayı bekle güzel şeyler olacak.orman sahneleri türkiyede olsa garanti 25 reyting
zeytinlik napacak my nin özetine geçebilecek mi
Orman sahnesi olamazorman sahneleri türkiyede olsa garanti 25 reyting
zeytinlik napacak my nin özetine geçebilecek mi
Karadayı'da 5-6 reytingle başlayıp ilerleyen haftalarda yükselmişti.senaryo güzel olursa Kara Para Aşk'da yükselecektir.maç
cihangirin cenazesi+sinan paşanın ölümü+rüsteme sürgün
finale 1kala merhamet
kpa bu ortamda total 8 i geçerse helal olsun
inşallah hayırlıs be gülümÖteki haftayı bekle güzel şeyler olacak.
karadayı ilk haftalar reklamsız gitti kpa nın o şansı ollur mu bilmemKaradayı'da 5-6 reytingle başlayıp ilerleyen haftalarda yükselmişti.senaryo güzel olursa Kara Para Aşk'da yükselecektir.
Nebahat Çehre Saba Tümer'in programında..inşallah hayırlıs be gülüm
Ben de Kara Para Aşk`ın ilk bölümünden çok yüksek reyting beklemiyorum ama diğer bölümlerinde yükselecektir.Medcezir`in ilk bölümü 5 reytingle başlamıştı şimdi 11 alıyor.Küçük ağa ilk bölüm 8 almıştı ama 5. bölümde 14 alıyorKaradayı'da 5-6 reytingle başlayıp ilerleyen haftalarda yükselmişti.senaryo güzel olursa Kara Para Aşk'da yükselecektir.
olur olur reyting de patlarOrman sahnesi olamaz
maçın özetini izliyimNebahat Çehre Saba Tümer'in programında..
20 dakika yüksek alıp düşmüştü,Az ile başlayıp yükselmesi daha doğruBen de Kara Para Aşk`ın ilk bölümünden çok yüksek reyting beklemiyorum ama diğer bölümlerinde yükselecektir.Medcezir`in ilk bölümü 5 reytingle başlamıştı şimdi 11 alıyor.Küçük ağa ilk bölüm 8 almıştı ama 5. bölümde 14 alıyor
A\B`si 15`i geçebilirsbt ye göre my nin ortalaması 10.91tns de 1.4-1.8 fazla çıkıyor my bu durumda 12.3-12.7 arası bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?