de get .sstam terside çıkabilir yarın birde bakmışsın sevdaluk 12 reyting MY 8 reytingde kalmış) o zaman sen gör coşkuyu ilk başta @xemrexxx nin totosuna ateş düşer
bize gün doğar
![]()
ağlamayan insan olmaz zatenAğla ağla içim çıktı.![]()
de get .sstam terside çıkabilir yarın birde bakmışsın sevdaluk 12 reyting MY 8 reytingde kalmış) o zaman sen gör coşkuyu ilk başta @xemrexxx nin totosuna ateş düşer
bize gün doğar
![]()
ağlamayan insan olmaz zatenAğla ağla içim çıktı.![]()
Benim 12'de gözüm yok hakettiğini alsın yeter. AB grubunda ilk 5 içinde olabilmeli bu dizi. Sen biliyorum laf edeceksin ama gerçekten öyle.tam terside çıkabilir yarın birde bakmışsın sevdaluk 12 reyting MY 8 reytingde kalmış) o zaman sen gör coşkuyu ilk başta @xemrexxx nin totosuna ateş düşer
bize gün doğar
![]()
Yandex reklamını gördünmü?dede hareme gitmek istiyor..de get .ss
ağlamayan insan olmaz zaten![]()
Afyon içmedin dimisüper oynuyor çocuktolgahan sayışman,necati şaşmazı,çağatay ulusoyu,buak özçiviti tutup da başrol yapanlar 21 yyaşandaki tolga sarıtaşı gördükçe utanıyorlarmıdır acaba
![]()
evetYandex reklamını gördünmü?dede hareme gitmek istiyor..
Hala ağıyorum. Buke'yi geçtik.de get .ss
ağlamayan insan olmaz zaten![]()
doğruya doğru saydığın isimler en fazla 4 mimikliAfyon içmedin dimi![]()
Süleyman'ın sarayı geçiyor ama reklamın sonunda duymadınmı hareme gitmek istiyorum diyor.evetama çok dikkat çekici dğeildi sadece 1 c
ümlede süleymanın sarayo diyor
Benim 12'de gözüm yok hakettiğini alsın yeter. AB grubunda ilk 5 içinde olabilmeli bu dizi. Sen biliyorum laf edeceksin ama gerçekten öyle.
Cümleme bakmıyorsun ilk 5'de olmalı yani diyorum.çıtayı o kadar düşürdükten sonra bana laf edecek bişey kalmamışki ??
ilk üçtede gözün yok? ilk beşi hedeflediysen eğer dizi kaldırılsa daha iyi bence![]()
Güzel oynuyor vesselamdoğruya doğru saydığın isimler en fazla 4 mimikli2 mimikli olan da var 4 mimikli olan da ancak tolga sarıtaştan kötü oynadıkalrı açık
daha çok örnek var da sen itiraz edersin diye şey etmedim
![]()