de get .sstam terside çıkabilir yarın birde bakmışsın sevdaluk 12 reyting MY 8 reytingde kalmış ) o zaman sen gör coşkuyu ilk başta @xemrexxx nin totosuna ateş düşer bize gün doğar
ağlamayan insan olmaz zatenAğla ağla içim çıktı.
de get .sstam terside çıkabilir yarın birde bakmışsın sevdaluk 12 reyting MY 8 reytingde kalmış ) o zaman sen gör coşkuyu ilk başta @xemrexxx nin totosuna ateş düşer bize gün doğar
ağlamayan insan olmaz zatenAğla ağla içim çıktı.
Benim 12'de gözüm yok hakettiğini alsın yeter. AB grubunda ilk 5 içinde olabilmeli bu dizi. Sen biliyorum laf edeceksin ama gerçekten öyle.tam terside çıkabilir yarın birde bakmışsın sevdaluk 12 reyting MY 8 reytingde kalmış ) o zaman sen gör coşkuyu ilk başta @xemrexxx nin totosuna ateş düşer bize gün doğar
Yandex reklamını gördünmü?dede hareme gitmek istiyor..de get .ss
ağlamayan insan olmaz zaten
Afyon içmedin dimisüper oynuyor çocuk tolgahan sayışman,necati şaşmazı,çağatay ulusoyu,buak özçiviti tutup da başrol yapanlar 21 yyaşandaki tolga sarıtaşı gördükçe utanıyorlarmıdır acaba
evet ama çok dikkat çekici dğeildi sadece 1 cYandex reklamını gördünmü?dede hareme gitmek istiyor..
Hala ağıyorum. Buke'yi geçtik.de get .ss
ağlamayan insan olmaz zaten
doğruya doğru saydığın isimler en fazla 4 mimikli 2 mimikli olan da var 4 mimikli olan da ancak tolga sarıtaştan kötü oynadıkalrı açık daha çok örnek var da sen itiraz edersin diye şey etmedimAfyon içmedin dimi
Süleyman'ın sarayı geçiyor ama reklamın sonunda duymadınmı hareme gitmek istiyorum diyor.evet ama çok dikkat çekici dğeildi sadece 1 c
ümlede süleymanın sarayo diyor
Benim 12'de gözüm yok hakettiğini alsın yeter. AB grubunda ilk 5 içinde olabilmeli bu dizi. Sen biliyorum laf edeceksin ama gerçekten öyle.
Cümleme bakmıyorsun ilk 5'de olmalı yani diyorum.çıtayı o kadar düşürdükten sonra bana laf edecek bişey kalmamışki ??
ilk üçtede gözün yok? ilk beşi hedeflediysen eğer dizi kaldırılsa daha iyi bence
Güzel oynuyor vesselam Sadece dudak makyajı abarti olmuş Gerisi çok iyi.doğruya doğru saydığın isimler en fazla 4 mimikli 2 mimikli olan da var 4 mimikli olan da ancak tolga sarıtaştan kötü oynadıkalrı açık daha çok örnek var da sen itiraz edersin diye şey etmedim