bizi çok hafife aldın çoğunluk ne derse o olur ozanıda indircektikte adam kendi kendini indiremiyeceğinden fail olduk
arslan bey suanakadar mod olmasını istedigim üyelerin basında helal olsun
darksall renk atlamasını istedigim 2 mod arasında fks darksall basarili uçmalar size) tebrikler Darksall Fks14
Değerlendirme yapmak istersem
Üyeyken Göreve Atananlar;
1-Arslan Bey: Adam gibi adamlardan mod olmuştu zaten lakin bazı sebeplerden dolayı bir süreliğine geri alınmıştı ve şimdide rütbesini aldı.Bunu hak ettikendisine başarılar diliyorum
2-Cevaa: Yeşil değil mavi yakışıyor
3-Cenation: Üst üste seçilememişti demek ki OzaN bir şans vermiş kendisini tebrik ederim
Modken Süper Moda Atanan;
Darksaal: Yazdığı mesajlar ,konular olsun adamlığı olsun bunu fazlasıyla hak ettibekliyordum böyle gelişmeyi
Rütbesi Düşen;
Bahar alınmış bana göre ondan önce AnaKin alınması lazımdı adam forumda mı nerede olduğu belli değil
Buralardayım dostum sen görmüyorsun diye benim burada olmadığım anlamına gelmez okuyorum herşeyi görüyorum herşeyi...
Hacı yanlış anlamanı istemem ben seni buralarda görmüyorum ne haftalık listede nede online kısımında
Cenation neden Vadi izlemiyorsun? Hay Allahçok süper bi seçim olmuş gerçekten primavera nın modluktan düşmesi süper ötesi arslan bey ve cevaa nın mod olması süper darksaal ın süper mod olması muhteşem olmuşyalnız cenation harbi mod olacak adam değil daha 2 gün önce hakaretten ceza yedi kesinlikle olgunluk 0 nerde ne yapacağını bilemez eğer ki bize ceza vermeye kalkarsa başlarım böyle işe cenation kesinlikle o olgunlukta değil tarafsız hiç değil admin bu konuda yanlış yapmış cenation kim mod olmak kim yapamaz bu işi
arslan bey
cevaa
darksaal
3 ünüzü de canı gönülden kutlarım kardeşlerim benim sonuna kadar hakettiniz
Cenation neden Vadi izlemiyorsun? Hay AllahYoksa sen de hakederdin mod olmayı. Eylülde izle de haket bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?