25 Temmuz 2012 FF Yönetim Değişiklikleri

bizi çok hafife aldın çoğunluk ne derse o olur ozanıda indircektikte adam kendi kendini indiremiyeceğinden fail olduk

Yöneticilere benden başka destek çıkan mı vardı Allah için, Ozan bile kendi istekleriyle çalışan kişileri ezdi durum bu
Bende oy kullanmadım hepsi düşük gelince haliyle görev gitti

Seçilen Arkadaşları Tebrik Eder
Görevlerinde ise Başarılar Dilerim

arslan bey suanakadar mod olmasını istedigim üyelerin basında helal olsun

darksall renk atlamasını istedigim 2 mod arasında fks darksall basarili uçmalar size
) tebrikler Darksall Fks14

Tesekkur ederım tebrıgın ıcın fakat bende degısen bır durum yok.

Yeni Arkadaşlara Başarılar Umarım Başarılı Olurlar ve Testi Geçerler.

Darksaal'a da Yeni Görevinde Başarılar

Herkese tebrikler.Primavera'ya üzüldüm

Değerlendirme yapmak istersem

Üyeyken Göreve Atananlar;
1-Arslan Bey: Adam gibi adamlardan mod olmuştu zaten lakin bazı sebeplerden dolayı bir süreliğine geri alınmıştı ve şimdide rütbesini aldı
.Bunu hak etti
kendisine başarılar diliyorum
2-Cevaa: Yeşil değil mavi yakışıyor

3-Cenation: Üst üste seçilememişti demek ki OzaN bir şans vermiş kendisini tebrik ederim

Modken Süper Moda Atanan;
Darksaal: Yazdığı mesajlar ,konular olsun adamlığı olsun bunu fazlasıyla hak etti
bekliyordum böyle gelişmeyi

Rütbesi Düşen;
Bahar alınmış bana göre ondan önce AnaKin alınması lazımdı adam forumda mı nerede olduğu belli değil

Son düzenleme:
sonraki seçime admin bi co-admin yapsın bence bu kadar s.mod fazla

Buralardayım dostum sen görmüyorsun diye benim burada olmadığım anlamına gelmez okuyorum herşeyi görüyorum herşeyi...

çok süper bi seçim olmuş gerçekten primavera nın modluktan düşmesi süper ötesi arslan bey ve cevaa nın mod olması süper darksaal ın süper mod olması muhteşem olmuş
yalnız cenation harbi mod olacak adam değil daha 2 gün önce hakaretten ceza yedi kesinlikle olgunluk 0 nerde ne yapacağını bilemez eğer ki bize ceza vermeye kalkarsa başlarım böyle işe cenation kesinlikle o olgunlukta değil tarafsız hiç değil admin bu konuda yanlış yapmış cenation kim mod olmak kim yapamaz bu işi
arslan bey
cevaa
darksaal
3 ünüzü de canı gönülden kutlarım kardeşlerim benim sonuna kadar hakettiniz

Cenation neden Vadi izlemiyorsun? Hay Allah
Yoksa sen de hakederdin mod olmayı. Eylülde izle de haket bari

primevera bundan dolayi mi gitti gittigi icin mi modluktan dustu

Cenation neden Vadi izlemiyorsun? Hay Allah
Yoksa sen de hakederdin mod olmayı. Eylülde izle de haket bari

daha 2 gün önce hakaretten ceza yemiş biri bilip bilmeden aklınca dalga geçiyon sonra bu durumlara düşüyon
adam her konuda bizle tartışıyo ve kesinlikle objektif olamaz imkanı yok ayrıca olgunluk 0 mod olacak adam değil adminde anlar zaten yakında

- - - Ekleme - - -

primaveranın mod olması zaten başlı başına saçmalıktı kız diye seçildi geçte olsa farkına varıldı

primavera'nın durumuyla ilgili çok fazla mesaj geldiği için yazmak istedim. primavera'nın iddia edildiği gibi alınmasının sebebi vadiciler değil. Zaten oyları geçerli olan vadicilerin sayısı 3-4 tane. Onlardan da takas dışındakiler genel ortalamının çok da altında oylar kullanmamışlar. Oylamaya baktığım zaman yaklaşık 25 tane geçerli oy var ve bunun sonucunda primavera başarısız bulunmuş. Burada mesaj yazanlara bakıyorum bazı primavera alınmamalıydı diyen kişilerin de düşük oylar verdiğini görüyorum. Yoksa zaten karşıtları olduğunu biliyorum ve sadece öyle bir durumdan kaynaklı bir düşük ortalama olsaydı görevi alınmazdı.

Yönetimde bu tip şeyler her zaman olabilir. Yükselişler olduğu gibi pek tabii düşüşler de olabilir. Bugün moderatör olan arkadaşların 2 hafta sonra düştüğünü görebiliriz ya da süper moderatörlerden biri moderatör olarak devam edebilir. Bence primavera kötü bir yönetici değildi ilk moderatör olduğu dönemlerde bazı hatalar yapıp üyelerle ters düşmüştü fakat son dönemde bunu minimuma indirmişti. Ama genel anlamda baktığımda yeni seçilen 3 arkadaş moderatörlük şansını daha çok hakediyor gözüküyordu ve seçimimi o yönde kullandım. Tekrar belirtmekte fayda var bu ne benim seçimim ne de bazılarının iddia ettiği gibi vadicilerin seçimi.

primavera'nın yolu açık olsun. Samimi olarak söylüyorum ilerleyen dönemlerde yeniden moderatör olmasını isterim.

Primavera yeniden mod. olmalı. Bir kere primavere bir çok mod. a göre çok iyi yöneticiydi. Genel anlamda bende yöneticilere düşük verdim ama primaveranın açtığı konular olsun üslubu olsun tartışmasız çok iyi. Primavera çoğu kezde herşeyi alttan alırdı. Umarım yeniden mod. olur.

Bakalım OzaN inşallah dediğin gibi olur

ozan yine kendiyle celisti beni oylamaya almadida neyse yaw ozan hani bu oylamalar sadece fikir verecek ama belirleyici olmayacakti ne oldu da dedikletini cignedin hakaret eden modlar duruyor primevera gidiyor