Olabilir ama oylamada 1.olmuş yani Ozan halkın sesini dinlemiş buradaO koltukta olmasi gereken cok daha iyi kisiler var. Ben bu yuzden diyorum. Ayrica kendisinde biraz ciddiyet problemi var.
Olabilir ama oylamada 1.olmuş yani Ozan halkın sesini dinlemiş buradaO koltukta olmasi gereken cok daha iyi kisiler var. Ben bu yuzden diyorum. Ayrica kendisinde biraz ciddiyet problemi var.
Olabilir ama oylamada 1.olmuş yani Ozan halkın sesini dinlemiş burada
İyi bir yönetici değilim zaten yoksa 10 ay aynı yerde saymazdım halkın sesini dinleyin dediniz dinledi OzaN daha uzatmaya gerek yok senin görüşüne saygılıyım tabiiBir kere yoneticilik hafife alinacak bi is degil. Ayrica bak sen simdi Cenation'u savunuyorsun. Demekki uyeykende bi srkilde koruyordun onu. Ayrica gercekleri soylemek gerekirse sende iyi bir uye olabilirsin fakat iyi bir yonetici olabilir misin? Orasida tartisilir tabii ve bana gorede olamazsin. Cenation'da ayni sekilde. İyi bir uye olabilir fakat iyi bir yonetici olamaz. Hatta ben boyle dedigim icinde aramiz bozuldu ama dost aci soyler...
İyi bir yönetici değilim zaten yoksa 10 ay aynı yerde saymazdım halkın sesini dinleyin dediniz dinledi OzaN daha uzatmaya gerek yok senin görüşüne saygılıyım tabii
Neden alındığı ortada ve de cesaret gösterilemedi helal olsun diyelim.
gorevine yeniden donen ve goreve yeni atanan arkadasları can-ı gonulden tebrik eder, gorevinden alınan arkadaslarada sabırlar dilerim saka bir yana umarım gorevini bir dahaki secimlerde yeniden devralır. bu arada darksaal'ın da bir üst rutbeye atanmasına cok sevindim. hak ediyordu tekrar herkese basarılar