25 Temmuz 2012 FF Yönetim Değişiklikleri

Ben Baharın modluktan çıkmasına sebep olduysam istifa bile ederim.Bebişim aranızda en çok sevenlerden biride benim.Mod olduktan sonra birkaç söz verdim.Onu tutacam.Herşeyden uzak duracam. :)

Yönetime yeni katılan Arslan Bey ve Cenation'u tebrik ederim, yönetime geri dönen cevaa'yı da aynı şekilde tebrik ediyorum. :)

gorevine yeniden donen ve goreve yeni atanan arkadasları can-ı gonulden tebrik eder, gorevinden alınan arkadaslarada sabırlar dilerim :D saka bir yana umarım gorevini bir dahaki secimlerde yeniden devralır. bu arada darksaal'ın da bir üst rutbeye atanmasına cok sevindim. hak ediyordu :) tekrar herkese basarılar

Son düzenleme:

Olabilir ama oylamada 1.olmuş yani Ozan halkın sesini dinlemiş burada

Bir kere yoneticilik hafife alinacak bi is degil. Ayrica bak sen simdi Cenation'u savunuyorsun. Demekki uyeykende bi srkilde koruyordun onu. Ayrica gercekleri soylemek gerekirse sende iyi bir uye olabilirsin fakat iyi bir yonetici olabilir misin? Orasida tartisilir tabii ve bana gorede olamazsin. Cenation'da ayni sekilde. İyi bir uye olabilir fakat iyi bir yonetici olamaz. Hatta ben boyle dedigim icinde aramiz bozuldu ama dost aci soyler...

Bir kere yoneticilik hafife alinacak bi is degil. Ayrica bak sen simdi Cenation'u savunuyorsun. Demekki uyeykende bi srkilde koruyordun onu. Ayrica gercekleri soylemek gerekirse sende iyi bir uye olabilirsin fakat iyi bir yonetici olabilir misin? Orasida tartisilir tabii ve bana gorede olamazsin. Cenation'da ayni sekilde. İyi bir uye olabilir fakat iyi bir yonetici olamaz. Hatta ben boyle dedigim icinde aramiz bozuldu ama dost aci soyler...
İyi bir yönetici değilim zaten yoksa 10 ay aynı yerde saymazdım halkın sesini dinleyin dediniz dinledi OzaN daha uzatmaya gerek yok senin görüşüne saygılıyım tabii

arslan bey suanakadar mod olmasını istedigim üyelerin basında helal olsun

darksall renk atlamasını istedigim 2 mod arasında fks darksall basarili uçmalar size :)) tebrikler Darksall Fks14

İyi bir yönetici değilim zaten yoksa 10 ay aynı yerde saymazdım halkın sesini dinleyin dediniz dinledi OzaN daha uzatmaya gerek yok senin görüşüne saygılıyım tabii

Ayrica darksaal gercekten sabah aksam demeden calisiyor. O anketlerde dusuk verdim biraz ama keske yuksek verseymisim. Yinede Allah emek harcayani bildiginden yinede yukselebildi. Bu konudan oturu pismanim yuksek vermedigim icin. :)

Tebrikler darksaal. Tebrikler Arslan Bey. Tebrikler cevaa. Tebrikler Cenation. Ne kadar çok tebrik edilecek varmış. :D

darksaal cevaa ve arslan bey kararları doğru
cenation biraz daha ciddi olursa olabilir ama şuan testten geçeceğini sanmıyorum
primavera ise en doğru karar olmuş :d

- - - Ekleme - - -

bu arada admin 4 s.mod fazla olmadı mı sencede :)

- - - Ekleme - - -

Neden alındığı ortada ve de cesaret gösterilemedi helal olsun diyelim.

bizi çok hafife aldın çoğunluk ne derse o olur ozanıda indircektikte adam kendi kendini indiremiyeceğinden fail olduk :D

gorevine yeniden donen ve goreve yeni atanan arkadasları can-ı gonulden tebrik eder, gorevinden alınan arkadaslarada sabırlar dilerim :D saka bir yana umarım gorevini bir dahaki secimlerde yeniden devralır. bu arada darksaal'ın da bir üst rutbeye atanmasına cok sevindim. hak ediyordu :) tekrar herkese basarılar

Teşekkür ederim düşüncelerin için Seçkin. :)

Cenation, Arslan Bey, Cevaa`nı mod oldukları için Tebrik Ederim :):) Umraım bundan sonra herşey onlar ve forum için daha iyi olur
Darksaal arkadaşımızı da Süper Mod olduğu için Tebrik Ediyorum. Haketmişti :):)

Bu arada Baharın modluktan ayrılmasına çok üzüldüm. :( Kesinlikle ayrılmayı haketmiyordu

Beni seçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sağolun. Ayrıca cevaa ve Cenation'un moderatörlüklerini tebrik ediyorum. Ayriyetten darksaal'ı tebrik ediyorum, bu görevi bence hak ediyordu. Bu yapılan yeni değişiklikler foruma hayırlı olmasını diliyorum. :)