25 Temmuz 2012 FF Yönetim Değişiklikleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,798
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar günler öncesinden duyurduğumuz ve hakkında çeşitli anketler düzenlediğimiz yönetim değişikliğinde sona gelindi.

Yapılan değişiklikler sonucunda Arslan Bey, Cenation ve cevaa arkadaşlarımız sizlerin de puanlama desteğini alarak yönetime seçilmişlerdir. Seçilen arkadaşların bölümleri:

Arslan Bey: TV Dünyası & Spor
Cenation: Oyun Dünyası & Komik Bölüm
cevaa: Müzik Genel & Resim

Bu arkadaşlarımız ilk etapta 15-20 günlük test sürecinden geçecekler ve testte başarılı olmaları hallerinde kalıcı olarak yönetimde olmaya devam edecekler.

primavera arkadaşımız ise bir süreliğine görevinden alınmıştır. Kendisine hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde tekrar birlikte çalışmamız temennimizdir.

darksaal arkadaşımız ise terfi etmiş ve "Süper Moderatör" olmaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz ve görevinde kalıcı olmasını temenni ediyoruz.

Anketlerle ilgili açıklama yapmak gerekirse sonuçlar anketlerle paralel oldu genel olarak. Anketlerde en yüksek puan ortalamasını 3.19 ile darksaal alırken yönetici adaylarından en yüksek ortalamayı 3.08 ile Cenation aldı. Yönetim oylamalarda düşük gelen puanları değerlendirecek ve bir sonraki oylamada bu puanları da yükseltmek için çabalayacaktır.

Tüm bu değişiklikler forumumuza hayırlı olsun.

Tebrikler.:)

*Zamanım yoktu yöneticilere yetişemedim üzgünüm.

Son düzenleme:
Moderatör olan arkadaşların hepsini kutlarım. :) Seviyesi yükselen darksaal'ı da kutluyorum. :) Primavera'nın görevinden alınması ise üzücü :(

Yönetime yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum :)
Rütbesi yükseldiği için darksaal'ı ayrıca tebrik ediyorum. :)
Primaveranın yönetimden ayrılması üzücü umarım en kısa zamanda eskisi gibi yönetime dönmeye hak kazanır. :)

Hem sevindim hem üzüldüm ciddiyim :(

Aykut ve Bahar için çok üzgünüm :(.

Beni seçen herkese teşekkürler :)

Vay be 3 kişi moderatör olmuş son günlerde baya sinirliydim çok asabiydim forumda sinirli olmayacaktım o kadar ceza aldım belki şu an bende moddum :( seçilen arkadaşları tebrik ederim görevinizde başarılar :)

Cenation'un yonetimde olmasi hata. :) Tabii sakalimiz yokki sozumuz dinlensin. :)

Darksaal'i tebrik ederim. Arslan Bey ve cevaa'da hakettigi yerde. Ama yonetimde olan bir kac kisiden de memnun degilim. Admin keske puanlari tablo halinde gorseydik kim kac puan almis?

Bu arada primavera'da gorevini layikiyla yapiyordu. Bu durum uzucu gercekten. Yonetimle alakasi olmayan kisiler bile aliniyor foruma ama yonetimde birebir ilgili olan kisilerde cikariliyor. Yazik...

Herkesi ayrı ayrı kutlayıp tebrik ediyorum :) Bahar içinse üzgünüm ama en kısa zamanda aramıza dönecektir :) Forum için hayırlısı olur...

Primevera için üzüldüm bende ama iyi oldu bana göre diğerleri hak etti sevindim sizinn adınıza ben 10 puanı geçtim baya aştım kendimi hak ettim bende yoksa bende %50 moderatördüm bir sonraki seçimlere bakıcaz artık :)