25 Temmuz 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

dün kaç reyting aldığının farkındamsın eşim bilirin. karşısında rakip olmayınca program yükseliyor. bak bügün yine düşecektir. tahminlkerim hepsi tutmuyor ama yanıldıgım çok azdır. senin starla yaptıgın yorumlar hemen hemepsi göçüyor.

dün kaç reyting aldığının farkındamsın eşim bilirin. karşısında rakip olmayınca program yükseliyor. bak bügün yine düşecektir. tahminlkerim hepsi tutmuyor ama yanıldıgım çok azdır. senin starla yaptıgın yorumlar hemen hemepsi göçüyor.

ne alakasi var :d ben nededim h.rolu s.b.b kesin tutar tutu işler güçler ab iyi gidiyor

yani benim yorumlarim tutuyor seninkiler :d :d :d hep dogru çıkmıyor ama dün s.b.b balıklar özeti vardi ben bilemem esim ondan düstü galba

Ben bilmem esim bilir iki grubtada zirvede yer almayi basarmis, yaz sezonuna göre iki grubtada gayet Yüksek oranlar almis.

Hz. Ömer iki grubtada yine cok gerilerde kalmis Dizi bir türlü yükselemiyo. Atv Dizi nin tekrarlarini yayinlamaktan vazgecmeli, insanlar aksam zaten öglede de yayinlaniyor diye Baska birseyler izliyor.

Sezona cok iyi baslayan annem uyurken de müthis bir düsüs var bence ömrü pek Uzun degil.

Ibreti ailem yine cok ama cok gerilerde kalmis ama Star TV de normaldir, MY haric birsey tutmuyor.

Cocuklar Duymasin in tekrari AB de 5. Olarak cok basarili olmus. Bence birol güven bu Dizi yi seksenler Icin harcadi, bu diziye birlac takviye yapilip ve belkide gününü degistirip yükseltilebilirdi.

Ben bilmem esim bilir iki grubtada zirvede yer almayi basarmis, yaz sezonuna göre iki grubtada gayet Yüksek oranlar almis.

Hz. Ömer iki grubtada yine cok gerilerde kalmis Dizi bir türlü yükselemiyo. Atv Dizi nin tekrarlarini yayinlamaktan vazgecmeli, insanlar aksam zaten öglede de yayinlaniyor diye Baska birseyler izliyor.

Sezona cok iyi baslayan annem uyurken de müthis bir düsüs var bence ömrü pek Uzun degil.

Ibreti ailem yine cok ama cok gerilerde kalmis ama Star TV de normaldir, MY haric birsey tutmuyor.

Cocuklar Duymasin in tekrari AB de 5. Olarak cok basarili olmus. Bence birol güven bu Dizi yi seksenler Icin harcadi, bu diziye birlac takviye yapilip ve belkide gününü degistirip yükseltilebilirdi.
Annem Uyurken De o kadar Müthişş i düşüş yok abartma :S
My hariç bişey tutmuyo mu ? Hayatımın Rolü Ab de zirvede Sudan bıkmış balıklarda iyi İşler güçler de Abde iyi Benzemez kimse sana zirvede zaten. Çok öncede kaldın bence.

My hariç bişey tutmuyo mu ? Hayatımın Rolü Ab de zirvede Sudan bıkmış balıklarda iyi İşler güçler de Abde iyi Benzemez kimse sana zirvede zaten. Çok öncede kaldın bence.

starda tutan dziler yazın boşlugunda oldugumuzu düşünerek konuşmak lazım. sbb belki kışa kalabilir o kadar oda senaryo iyi olursa. ayrıca annem uyurken daha nekadar düşecek dizinin ilk reytingi

4,74 share 17,57
şimdi 2,88 share 11,99 dizi hemen hemen yarı yarıya reyting kaybetmiş. kanal d 5 reytingin üstüne çıkamayan yaz dizilerine yol veriyor

- - - Ekleme - - -

beyazsoy kadın günlerine de gidiyordur. :d Günde ölümüne dedikodu yapıp forumdaki ezikliklerini unutmaya çalışıyordur. :d

bu forumda insnalar yapama dıkları şeyleri ne rahat söylüyor :)))))))) yok ayar verdim yok ezikledim. forum böyle bir yer değil forum fikirlerin snuldugu tartışıldıgı yer ezilmek yendim bu ergen psikozu :))))) bugrada itiraf etti niye öyle başlık atıgını ilk habeirn kaynagındaki başlıkta ortada haberde starı eleştiren bir gram bişey yok ama sen hala starda rezaleti kabul ediyon ne diyeyim :)))))))

ayrıca bilmiyorsan ögren dedikodu birinin duymayacagı şekilde gizlice negatif eleştirmektir ( pozitif eleştiri dedikoya girmez). arkasında konuşma tabiri adamın duymamasından gelmemktedir :)))))) forumda yazdıklarımı sen gördüğüne göre bunun neresi dedikodu :)))))))) senin olayları nneden yalış anladıgın anlaşışıyor :)))))

ben Star TV nin isleri tutmuyor derken dizilerini kast etmistim. Sudan bikmis baliklar gercekten bir istisna. Star TV 5 Dizi cekse 1 i zor tutuyor.

Annem uyurken ise 5 reytinglerde baslamisti simdi ise 3 Reytingi göremiyor

Annem Uyurken'in uzun vaadeli devam edecegini pek sanmiyorum maalesef..

ben Star TV nin isleri tutmuyor derken dizilerini kast etmistim. Sudan bikmis baliklar gercekten bir istisna. Star TV 5 Dizi cekse 1 i zor tutuyor.

Annem uyurken ise 5 reytinglerde baslamisti simdi ise 3 Reytingi göremiyor

sen neden bahsedion :d :d

benzemez kimse sana hayatımın rolü sudan bıkmıs balıklar tutu

küçük hesaplar ibreti ailem tutmadi

işler güçler ab iyi gidiyor totalde bekleneni veremiyor

yani 6/3 yapmıs buda fena degil :d :d :d

en azından tutanlar tam tutuyor :d :d

sen neden bahsedion :d :d

benzemez kimse sana hayatımın rolü sudan bıkmıs balıklar tutu

küçük hesaplar ibreti ailem tutmadi

işler güçler ab iyi gidiyor totalde bekleneni veremiyor

yani 6/3 yapmıs buda fena degil :d :d :d

en azından tutanlar tam tutuyor :d :d
hesap yanlış kreys çıplak erçekler ve kutsal yolculugu ve insalar alemini niye katmıyrsun :)
diziler açısından h. rolüde totalde iyi değil ab de tutmuş şuan
h. rolü ab de tutmuş gözüküyor yani sbb ve ab de h. rolü tutuna göre işler güçlerin tuttugu söylenemz
7 sdiziden 1.5 u tuttu şuan :)))) tüm yazı katsarsak
9 da 2.5

hesap yanlış kreys çıplak erçekler ve kutsal yolculugu ve insalar alemini niye katmıyrsun :)
diziler açısından h. rolüde totalde iyi değil ab de tutmuş şuan
h. rolü ab de tutmuş gözüküyor yani sbb ve ab de h. rolü tutuna göre işler güçlerin tuttugu söylenemz
7 sdiziden 1.5 u tuttu şuan :)))) tüm yazı katsarsak
9 da 2.5

böle saçmalaık görülmemistir :d :d

hayatımın rolü reytingleri gayet iyi bu hafta özetli baslicak yine ab zirveyi alir totalde ilk 5e girer :d

sudan bıkmıs balıklar hem total hem ab de tutu

işler güçler 3 reyting aliyor ab de hiç olmassa ilk 5e giriyor bunu yarım sayiyoruz

2.5

ibreti ailem küçük hesaplar final yaptigi zaman daha iyi olur :d
insanlar alemi sadece gecen hafta ab iyi gitmedi ondan önceki haftalarda hep iyi gitti :d :d tabi nasil bakiyorsan öle görürsün ayrica insanlar alemi yarım sayiyorum

hesap yapmayi bilmiyon burda cakas ation :d :d

kreys 3 reyting alan dizi nasıl tutuyor ya h. roü totalde anca 10. olmuş 3.23 reytingle. 4 -5 arası reyting almayan diziyi tuttu denemz ayrıca işler güçler tutsaydı her hafta reklam için takla atmazlardı. :)))))) geçen hafta ramboyla reklam bu haftada dizide jesle ntvde sohbet progragmı yayınlamışlardı bundan yola çıkarak ntv ye konuk oluyorlar :))))) haftaya nt de haberlere çıkarlar işler güçlerde reklam bitmez

kreys 3 reyting alan dizi nasıl tutuyor ya h. roü totalde anca 10. olmuş 3.23 reytingle. 4 -5 arası reyting almayan diziyi tuttu denemz ayrıca işler güçler tutsaydı her hafta reklam için takla atmazlardı. :)))))) geçen hafta ramboyla reklam bu haftada dizide jesle ntvde sohbet progragmı yayınlamışlardı bundan yola çıkarak ntv ye konuk oluyorlar :))))) haftaya nt de haberlere çıkarlar işler güçlerde reklam bitmez

hiç olmassa abde 5 reytinge yaklasarak birinci puhaha :d

hiç olmassa abde 5 reytinge yaklasarak birinci puhaha :d

ilk basta midendeki gulucukleri cikarayim da zaii olmasin :))))) kreys ondan h. rolu yarim saydik. sonucta ab halkida bir insan :)))))

- - - Ekleme - - -

not: ben forumfa yokken birileri benim hakkimda arkadan mi konusmus hay Allah ne dedikoducu millet olduk yahuu :))))))))

Annem Uyurken Ab'de iyiydi, artık ab'si de kurtarmaz diziyi, yeni sezon başladığında dizi çöplüğüne gidecektir. :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD] ANNEM UYURKEN[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 21:40:33[/TD]
[TD] 24:00:05[/TD]
[TD] 01:44:50[/TD]
[TD] 3,38[/TD]
[TD] 13,64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günün Yorumu: Wipeout bu hafta pek iyi gidememiş annem uyurkendede düşüş sürüyo ben bilmem eşim bilir iki gruptada birinciliği kapıp müthiş iş yapmış atvde yayınlanan çocuklar duymasın özellikle ab grubunda çok iyi giderek atv sevindirmiş ıbretı ailem biraz yükselmiş ama hala reytingleri yeterli değil starda ıbretı ailemden sonra yayınlanan hayatımın rolü tekrarıyla özelllikle ab grubunda iyi gitmiş foxta yayınlanan ismail baki iki gruptada kötü gitmiye devam etmiş samanyolunda yayınlanan iki dünya arasında 1 reytingin altına düşmüş abde ilk yüzde yok bu hafta pek iyi gidemiyo iki dünya arasında hz ömer iki gruptada vasat gitmiş trtde ve atvde yayınlanan iftar programları yine iyi gitmiş kanal dnin haber bülteni yine iyi gitmiş kendimize doğru iyi reytingler almaya devam etmiş

He valla aynen herkeste bir dedikodu. :d Kadınlar bu kadar etmez. :D Hayır yakında börek açarken elleri unlu falan oturacaklar pc başına klavye bozulacak, yazık milli servete. :d :d