25 Temmuz 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

oraya denk gelmedim ama kanal videosu çıktı gecen bloomberg tv de 46 milyon dolardan fazla alacagi varmıs show ödemeyince pürüz çıkmıs

:) büyük ihtimal show son görüsme yapacaklar mutabık kalmazlarsa star alacak acunu :)
Show Tv acunu bırakmazz off yaa ben nasıl izleyemedim :( Merve Acun'u Rezil etti edeceği kadar artık survivor görmeyiz bence :d

ızleme zorlamı ızletıolar

kreysçigim istersen evdeki kumansayı sana yolayım sen seç ne izleyeceğimi :)))) izliyorum çünükü bir dizi ne kadar kötü yazılabiliri görmek için izliyorum buda benim zevkim :)))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

sbtde yaz tatile girmiş bulunmakta vatana milete hayırlı olsun. sbt twittırcısı tatile yoladı sanırım :))))

ibreti ailem çok kötü gitmis ben tahmin ediyorum akasya tekrarını koysa star bugun ikinci olurdu 20:00 de o derece

ibreti ailem espriler iyi ama malesef çok kötü bu dizi evlerden birinide etkilemeden aniden saatinin 23 olması lazım

kreyste sonunda star yapimi elestirdi :))) kreyscigim bende sana dun bana soyledigini soyleyeyeyim izleme :))))) ama ibreti ailemi basladigindan beri hem espirileri hemde abzurt olmadigi yonde elwstiriyordum. bana karsi cikan ozan ve kreyse bugunku sonuclar armagan olsun :)))))))))

ikinci batis hikayesi annem uyurken bu dizi birinci oldugunda da ilk bolumunden itibaren elestiriyor hatta kanal d ye bu dizinin senoryosunu okumadan mi aldiniz demistim :)))) kanal d eline hangi diziyi atsa patliyor tek iyi hamlesi akasya duragi oldu. bir sozde timse oyle muhtesemi tutturdum alemin kralu benim diye gezinmekle olmuyor. timste muhtesemden sonra dizi tutturamadi. tims yatsin kalksin meray okaya dua etsin

annem uyurkenin reytingi:
13 ANNEM UYURKEN KANAL D 21:40:33 01:44:50 2,88

3.dusus hikayesi wipe out ve seflerle show tv . wipe out klasigi yasiyoruz. ilk bolumlerde parkurlari merak edenlerin izleyip biraktigi bir yarisma onlarda dususte

4 WIPEOUT 4 - FINAL SHOW TV 22:58:41 01:18:32 3

İbreti Ailem banlansın bence. :d :d

Söyleyecek tek söz var...

"BEN BİLMEM EŞİM BİLİR"

Total: 5,42 reyting
A/b: 5,09 reyting

Bütün programları ve dizileri ezip geçmiş! Mükemmel!

Helal İlker! Helal Ben Bilmem Eşim Bilir! :)

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]100[/TD]
[TD]İSMAİL BAKİ TV[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]22:21:37[/TD]
[TD]01:14:44[/TD]
[TD]0,83[/TD]
[TD]3,59 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu ne ya :d

Annem Uyurken Nasıl bu kadar düştü yaa :(

Ben Bilmem Eşim Bilir programına helal olsun. Kanal D`ye hafta içi her gün zirveyi kazandırdı. Bugün aldığı sonuçlar da müthiş. Helal Olsun. Tebrikler
Annem Uyurken Kanal D`yi yalnızca yazın idare eder. Eylüle kadar biter herhalde. Düşüş söz konusu
Wipe Out`un dün yine güzel bir bölümüydü. İzledim ve çok güldüm. Ama reytinglerinde düşüş var
İbret-i Ailem malesef düşüşte. Bu dizi 23.00`te az da olsa artar
Arka Sokaklar, Aşkı Memnu, Akasya Durağı, Doktorlar ve Feriha günün en başarılı tekrarları
Acemi Cadının sabah tekrarı 18 share alırken, Doktorların gece tekrarı da 16 share almış. Kutlarım :)

Son düzenleme:
asil basari starin turk halkinin belgesel izledigini gostermesi :)))))))

KUTSAL YOLCULUK: HİCRET - OZET (TKR) STAR TV 24:55:15 00:15:08 1,04 6,96

Ben Bilmem Eşim Bilir programına helal olsun. Kanal D`ye hafat içi her gün zirveyi kazandırdı. Bugün aldığı sonuçlar da müthiş. Helal Olsun. Tebrikler
Annem Uyurken Kanal D`yi yalnızca yazın idare eder. Eylüle kadar biter herhalde. Düşüş söz konusu
Wipe Out`un dün yine güzel bir bölümüydü. İzledim ve çok güldüm. Ama reytinglerinde düşüş var
İbret-i Ailem malesef düşüşte. Bu dizi 23.00`te az da olsa artar
Arka Sokaklar, Aşkı Memnu, Akasya Durağı, Doktorlar ve Feriha günün en başarılı tekrarları
Acemi Cadının sabah tekrarı 18 share alırken, Doktorların gece tekrarı da 16 share almış. Kutlarım :)

Kanal D Her zaman hakkettiği yerde :)
Annem Uyurken Aslında dikkat ettim de o kadar kötü gitmemiş sıralamada düşüş var. Ayrıca Annem Uyurken Yeni Sezonda Pazar a alınacak umarım tutar pazar günü :)

Yani Modlar kusura bakmasın ama ilk defa eleştiriyorum. O kadar mod var ama kimse eklemiyor listeyi

Bugünün reytingleri belli oldu ve reytinglerde ilginç sonuçlar var. :)

Moderatör olsam RevaN'dan önce davranıp adminin mesajına eklerdim reytingleri o kadar mod. var kimse koymuyor RevaN sağ olsun koydu ama moderatörlerde kusura bakmasın

bugun.degisik bir gun kreysi goremiyecegiz :)))))) sanirim yarin isler gucler ab de iyi giderse kendisie ulasaniliriz :))))

yalniz isler gucler bu bolumu daha iyi olabilir. dizinin dramasi olusmayabasladi. umarim guzel bir drama olustururlar yoksa sonu İBRETLİK olacak :)))))

bugun.degisik bir gun kreysi goremiyecegiz :)))))) sanirim yarin isler gucler ab de iyi giderse kendisie ulasaniliriz :))))

yalniz isler gucler bu bolumu daha iyi olabilir. dizinin dramasi olusmayabasladi. umarim guzel bir drama olustururlar yoksa sonu İBRETLİK olacak :)))))

beyazsoy arkamdan konusma sınavdan geliyorum .. ! her hafta sınav oluyoruz bu 1 nie yoklarda olcam dizinin iyi reyting almadıgını biliyorum zaten bu izlememe engel degil birazdan çıkıcam kpss az kaldi çalısıyorum ..

işler güçler ibreti ailem daha çok gideri olan dizi en azından ab ilk 5e girecegi kesin :)

arkadan konusuyon beyazsoy dib dibe vs hep ben kazandıgım için sorum yok :d :d :d

Son düzenleme:
kreys arkadan ne konşması foruma yazıyoruz lordlynin uyduruk laflarını kulanma forumda özelde konuşursan ve başkası çekiştirsen arkadan konuşursun. foruma açıkça yazıyoruz sengelince cevap verirsin

Allah aşkına kreys neyi kazandı ya kutsal yolculuk çok kötü dediğimde çok iyi dedin 3 günde kaladırılsın dedin. ibrati ailemin durumu ortada işler güçler zor ayakta duruyor

kreys arkadan ne konşması foruma yazıyoruz lordlynin uyduruk laflarını kulanma forumda özelde konuşursan ve başkası çekiştirsen arkadan konuşursun. foruma açıkça yazıyoruz sengelince cevap verirsin

Allah aşkına kreys neyi kazandı ya kutsal yolculuk çok kötü dediğimde çok iyi dedin 3 günde kaladırılsın dedin. ibrati ailemin durumu ortada işler güçler zor ayakta duruyor

işler güçler iyi yine rahat ol :d :d :d her katagoride ezdigim için arkamdan konusursun anca :d :d iyi reyting aldiginda perdeye çekilen sensin puhaha :d :d :d ben bilmem esim bilir göya düsecekti :d :d

her zamnaki halin :d :d