X'teki Yabani fanlarıCan Borcu final yapmasını ve gün değiştirmesini bekleyenlere güzel bir sürpriz yapmış.
Dün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebilirizX'teki Yabani fanları
Yalı Çapkını fanları ile kapışır. Her Salı günü tekrar ortaya çıkıyorlar. Sen Ağlama İstanbul için. (OGM'nin batmasını istiyorlar o yüzden. 😂)X'teki Yabani fanları
Dizideki tansiyon giderek artıyor, artık 1 ileri 1 geri yapmaz inşallahDün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebiliriz
Dizinin ilk saatini kaçırmıştım ama sonrasına baktım. Geçen hafta çok sıkıcı ilerlemişti ama bu hafta güzeldi.
Emel’in olayı öğrenmesi hoşuma gitmedi. O da camiaya rezil olmamak için sussun. Kendisinin vukuatlarıda ortaya çıkar malum
gün içinde kalan kısmı izlerim. Şu patron Yeşilçam filmlerindeki gibi çalışanlarını dikizliyor
Beter olsunlar.X'teki Yabani fanları
sevgili dosi , dizinin basliginda genel bir bolum yorumu yapmayi dusunuyorum .Dün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebiliriz
Dizinin ilk saatini kaçırmıştım ama sonrasına baktım. Geçen hafta çok sıkıcı ilerlemişti ama bu hafta güzeldi.
Emel’in olayı öğrenmesi hoşuma gitmedi. O da camiaya rezil olmamak için sussun. Kendisinin vukuatlarıda ortaya çıkar malum
gün içinde kalan kısmı izlerim. Şu patron Yeşilçam filmlerindeki gibi çalışanlarını dikizliyor
6.bolum fragmani gibi , eklemis oldugun ^yeni bolum fragmanda iyi gorunuyor.Can Borcu kendini kurtarmış. Haftaya da koruyabilir umarım bu oranları.