25 Ocak 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,829
Puanı
1,060
1716051820145-png.126951

25-ocak-cumartesi-reytingleri-4-vxri.jpg

25-ocak-cumartesi-reytingleri-8-kh46.jpg

25-ocak-cumartesi-reytingleri-12-7wuu.jpg

1716051839253-png.126952

X'teki Yabani fanları :A

Hasta GIF by Show TV
Dün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebiliriz :A
Dizinin ilk saatini kaçırmıştım ama sonrasına baktım. Geçen hafta çok sıkıcı ilerlemişti ama bu hafta güzeldi.
Emel’in olayı öğrenmesi hoşuma gitmedi. O da camiaya rezil olmamak için sussun. Kendisinin vukuatlarıda ortaya çıkar malum :A

gün içinde kalan kısmı izlerim. Şu patron Yeşilçam filmlerindeki gibi çalışanlarını dikizliyor :A

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
Dün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebiliriz :A
Dizinin ilk saatini kaçırmıştım ama sonrasına baktım. Geçen hafta çok sıkıcı ilerlemişti ama bu hafta güzeldi.
Emel’in olayı öğrenmesi hoşuma gitmedi. O da camiaya rezil olmamak için sussun. Kendisinin vukuatlarıda ortaya çıkar malum :A

gün içinde kalan kısmı izlerim. Şu patron Yeşilçam filmlerindeki gibi çalışanlarını dikizliyor :A
Dizideki tansiyon giderek artıyor, artık 1 ileri 1 geri yapmaz inşallah :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Can Borcu güzel artış yapmış. Dünkü bölümü izledim çok güzeldi, su gibi aktı resmen

Can Borcu inişlerden çıkışlardan sonra nihayet kefeni yırtmış gibi görünüyor. ATV'yi sevmesem de büyük facia yaratmadığı sürece reytinglerde bekleneni veremeyen dizilerine sabırlı davranıp hemen finale sürüklememesi olumlu.

Can Borcu kendini kurtarmış. Haftaya da koruyabilir umarım bu oranları.

Can Borcu 4.26'ya yükselmiş, büyük tebrikler. ATV çok sevinmiştir. :D

Gönül Dağı 8.50'ye yükselmiş, tebrikler.

Survivor 4.90'a yükselmiş, bir zahmet böyle bir günde artsın zaten. :D