25 Ocak 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gönül Dağı - 163. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Can Borcu - 6. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,841
Puanı
860
1716051820145-png.126951

1716051839253-png.126952

Galatasaray - Konyaspor
Survivor

X'teki Yabani fanları :A

Hasta GIF by Show TV
Dün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebiliriz :A
Dizinin ilk saatini kaçırmıştım ama sonrasına baktım. Geçen hafta çok sıkıcı ilerlemişti ama bu hafta güzeldi.
Emel’in olayı öğrenmesi hoşuma gitmedi. O da camiaya rezil olmamak için sussun. Kendisinin vukuatlarıda ortaya çıkar malum :A

gün içinde kalan kısmı izlerim. Şu patron Yeşilçam filmlerindeki gibi çalışanlarını dikizliyor :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dante and ozmoturk
Dün bir yorum okumuştum. Boş günde reytingi düşüyor, dolu günde artıyor diye. Yine öyle olmuş diyebiliriz :A
Dizinin ilk saatini kaçırmıştım ama sonrasına baktım. Geçen hafta çok sıkıcı ilerlemişti ama bu hafta güzeldi.
Emel’in olayı öğrenmesi hoşuma gitmedi. O da camiaya rezil olmamak için sussun. Kendisinin vukuatlarıda ortaya çıkar malum :A

gün içinde kalan kısmı izlerim. Şu patron Yeşilçam filmlerindeki gibi çalışanlarını dikizliyor :A
Dizideki tansiyon giderek artıyor, artık 1 ileri 1 geri yapmaz inşallah :)

• Beğendim
  • Aynen
Reactions: Dante and Dosi
Can Borcu güzel artış yapmış. Dünkü bölümü izledim çok güzeldi, su gibi aktı resmen

• Beğendim
Reactions: Dante

sevgili dosi , dizinin basliginda genel bir bolum yorumu yapmayi dusunuyorum .
simdilik buradan senin mesajina yanit vereyim istedim. :)

ben bu bolumu ilk giris sahnesi doga nin etkileyici konusmasina arti puan vererek basladim . iyi dusunulmus bir konusma metni idi .

sonraki sahnelerde -
derken ,,, devami dizi nin basliginda 😛

@TenTen , ten ten'cim , mutlaka son bolume yetis bir an once .

reyting'i az da olsa keyiflendirdi .

sevgiler .

• Beğendim
Reactions: Dosi and TenTen
Can Borcu inişlerden çıkışlardan sonra nihayet kefeni yırtmış gibi görünüyor. ATV'yi sevmesem de büyük facia yaratmadığı sürece reytinglerde bekleneni veremeyen dizilerine sabırlı davranıp hemen finale sürüklememesi olumlu.

Can Borcu kendini kurtarmış. Haftaya da koruyabilir umarım bu oranları.

Can Borcu 4.26'ya yükselmiş, büyük tebrikler. ATV çok sevinmiştir. :D

Gönül Dağı 8.50'ye yükselmiş, tebrikler.

Survivor 4.90'a yükselmiş, bir zahmet böyle bir günde artsın zaten. :D