Burnunu yaptırsa gideri varİsmail Demirci.
Burnunu yaptırsa gideri varİsmail Demirci.
Burnunu perdeliyor parlaklığı.Burnunu yaptırsa gideri var
Benim için Kurban Baba parlaktır 😂😂😂Senin için değil mi? 😱
diğer diziler ab-abc fena düşmüş.İnci Taneleri gelir gelmez zirveye kurulup boş günün sefirleri başta olmak üzere herkesin ekmeğine kan doğramış oranları aşırı merak ediyorum.
Pavyona düşürmesine gerek yokta Yılmaz ateş ettiğinde önüne atlayıp kendini vurdursa yeter.@Emre Ozansoy Bahadır Özdener hemen Zeynep'i pavyona düşürmeli 😂
ayyy sende yani kızılcıkla metresliği ; bu diziyle pavyonu meşrulaştırıyorsun resmen murat sonerin forum şubesi oldunİnci Taneleri gelir gelmez zirveye kurulup boş günün sefirleri başta olmak üzere herkesin ekmeğine kan doğramış oranları aşırı merak ediyorum.
İlk bölüme meraktan baktım ama düzenli izleyeceğim bir dizi olmaz ayrıca iyi reytingler almasını yorumlamakla pavyon övgüsünün ne ilgisi var.ayyy sende yani kızılcıkla metresliği ; bu diziyle pavyonu meşrulaştırıyorsun resmen murat sonerin forum şubesi oldun
Oranlar yok mu?Ne dediysek o.. 15 yıldır reytingleri takip ediyorum, artık ustalaştığımı düşünüyorum..
Total | (1) | 8,84 AB | (1) | 9,59 ABC1 | (1) | 10,74Oranlar yok mu?
Gelecek hafta 6'ya yakın ya da yeniden 6 alabiliriz. Ama bunun için İnci Taneleri'nin oranlarını merak ediyorum bence dizi düşer gibime geliyor. BakalımSıralamada geride olunca ben daha düşük gittiğini düşünmüştüm ama AB aynı kalmış, zaten hiç bir zaman AB dizisi olmamıştı.Total ve ABC1'i de bölüm sonundan sonra gelecek hafta geri çeker, doğru fragmanlar gelirse tabi. @xxAlemdarxx
https://twitter.com/x/status/1750790384739930430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?