25 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Yapımlar genel olarak düşüşe geçmiş gibi. Tek yükselen Şefkat Tepe olmuş sanırsam.
Arka Sokaklar totalde yine zirvede yer almış tebrikler.

Arka Sokakların A/B'de Yalan Dünyayı geçmesi kaderin bir cilvesi.

bugünün saraylısı düşmüş @sürgünüm @Forumdash

ben canlı izlemeyince böyle oluyor işte

AKY nedense düşmüş..

3 Adam ve Yst çok iyi.
3 Adam süperdi dün gece.

Acun Medya farkı.

Ama yine biraz şike var ya cuma günleri yalan dünya düşürülüyor bugün de bazı diziler şişiriliyor ya off ne yapsak inansak mı tns'ye.

Reytingler açıklanmadan önce reyting şişirme operasyonu yapılıyor ya of pis tns seni bi gün inanıyoruz bi gün kötülüyoruz seni!

Arka Sokaklar çok iyi gitmiş abde bile 6 almış gene totalde zaten 1.olmuş... ŞT çok başarılı gitmiş 9 u geçen diğer bir yapım olmuş acunn cumartesileri iş yapamıyor artık abde 7 ninde altına düşmüş keşke 3 adam zirvveyi alsaymış...3 adam mükemmel bir bölümmüş izleyemedim
diziler düşmüş genel olarak

Beverly Hill Çuvava o saatde yayınlanmasına rağmen totalde çok iyi gitmiş

Şefkat Tepe geçen haftaya göre totalde 0,57,a/b'de ise 0,31 yükselmiş.

Korku filmi geri donüyor yani cevher serbest baslarında iki tehlike var

Bu ağır total dizilerinin köküne kibrit suyu.

Ne de olsa forumca A/b'ciydik değil mi(!)

Program siralamalari eklendi.

'Lale Devri' finale son bir bölüm kala iyi gitmiş, haftaya dizi final bölümüyle iki grupta da yükselecektir.

bugünün saraylısı düşmüş @sürgünüm @Forumdash

ben canlı izlemeyince böyle oluyor işte
Dizi 21:00'de başladı iki anlık 4 reyting aldık kanal 21:30'da reklama girdi.reklam sonrası 22:30-22:45 boşluğuna kadar dizi bi'türlü kendini toparlayamadı bu sonuç sürpriz olmadı.Birde Bugünün Saraylısı ve Fatih Harbiye'den nedenini bilmediğim bi'şekilde Arka Sokaklar ve Şevkat Tepe'ye kaçış var.Bir iki hafta önceye kadar iki dizide 5 reytingleri geçiyordu şimdi ikiside düşüşlerde.

bugünün saraylısının reklam düzeninden düştüğünü sanmam
arka sokaklar ve şevkat dizilerinden bıkanlar bugünün saraylısına geçiş yapmıştı zamanında
ahsi geçen o dizilerde her beş altı bölümde bir birileri vurulur bu yüzden seyirci tekrar onlara dönüş yapmış olabilir? bu dediğim total için geçerli..

anlamadığım şey neden ab si güçlü bugünün saraylısının seyircileri total dizileri arka ve şevkat dizilerine kaçsın? başka bir sebep var? ab grubunda 1 buçuk reytinglik bir kayma var ama nereye gitti bu ?

Adını Kalbime Yazdım TOTAL'de ufak düşüş yaşamış AB'de sert bir düşüş yaşamış haftaya toparlar umarım. Yine de TOTAL'de iyi tebrikler.

Arka Sokaklar çok iyi gitmiş tebrikler. Ama dün izlemedim.

Şefkat Tepe yükselmiş sevindim tebrikler.

Fatih Harbiye hem TOTAL'de ufak düşüş yaşamış AB'de sert düşüş yaşamış yine de durumu gayet iyi tebrikler.

Arka Sokaklar hala çok iyi gidiyor.ama biraz düşmüş
Şefkat Tepe Stv için çok iyi gidiyor
Bugünün Saraylısı baya düşmüş A\B`de

Fatih Harbiye iyi gidiyor
Adını Kalbime Yazdım A\B`de 3 reytinge düşmüş.dizi düşüşlerde
Yetenek Sizsiniz Türkiye A\B`de 6 almış.program cumartesi çok düşük gidiyor
Lale Devri çok düşük gidiyor finala doğru
3 adam Star`a veda bölümü iyi gitmiş