25 Nisan 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Haftaya bu hafta aldığı oranları da mumla aralar, sezon sonuna kadar 5-6'ya düşer. :A Sustalı Ceylan için kanal geç kaldı, Zembilli'de ısrarcı olmasaydı şu an ikinci bölümde aldığı oranları korurdu.
Ben bunu da eleştirdim kanallar mümkünse marttan sonra dizi başlatmasın Eşref de erken başlasa çift haneleri görebilirdi. Şimdi dizi 10 bölüm yayınlanıp yeni sezona girmesi de sıkıntı olacak
------

Bully doğru söylüyor. O dönem dizinin çok üstüne gidildi daha henüz yayınlanmadan. Bende forumda herkes kötüleme tarafında olduğu için diziyi desteklemek istedim. Hâlâ destekliyorum. Tutar tutmaz o benim işim değil. :) Yoksa ben Cuma günleri Bir Zamanlar İstanbul izliyorum. @Gerekli24 😄☺️
Ben de normalde ekşi sözlük kafasında değilim ama tutmayacağım diye bağırıyordu:A

Ben de normalde ekşi sözlük kafasında değilim ama tutmayacağım diye bağırıyordu:A
Aslında rakip olsun diye size birazda seçtim/seçiyorum. Diğer türlü hep tek taraflı yorumlar oluyor. Başrol oyuncusunu (kadın) pek oyunculuk açısından sevmem. Biraz sırıtıyor gibi kalıyor bana. Gaddar dizisinde yorumlarımı görenler varsa anlayacaktır. Ona rağmen destekleyelim dedik. ☺️😄
AB harici fena da bir seyri yok gibi. Ama iyi mi dersek o da değil. ATV'de bu sene özelinde AB reyting sıkıntısı çok büyük bir şekilde var. :)

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Aslında rakip olsun diye size birazda seçtim/seçiyorum. Diğer türlü hep tek taraflı yorumlar oluyor. Başrol oyuncusunu (kadın) pek oyunculuk açısından sevmem. Biraz sırıtıyor gibi kalıyor bana. Gaddar dizisinde yorumlarımı görenler varsa anlayacaktır. Ona rağmen destekleyelim dedik. ☺️😄
AB harici fena da bir seyri yok gibi. Ama iyi mi dersek o da değil. ATV'de bu sene özelinde AB reyting sıkıntısı çok büyük bir şekilde var. :)
Reytinglerin düşme zamanı o yüzden toparlaması zor giderek düşer. Final yapar duruyor. Atvnin bu sezonu genel olarak son zamanların en başarısız sezonu oldu. AB kitlesi atvnin hep bir tık alt oluyordu zaten giderek arttı. Ama işleri de AB kitlesine göre değildi sanki zaten bu sezon pek

• Beğendim
Reactions: TenTen
AB
19. ORTA SAYFA NOW 1,10 6,40
25. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 0,97 8,33
39. CAGLA ILE YENI BIR GUN 0,62 4,28
40. ISTE BENIM STILIM TV8 0,62 5,08

ABC
28. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 0,96 7,17
34. ILKER KARAGOZ ILE CALAR SAAT 0,84 10,30
35. ORTA SAYFA NOW 0,81 4,19
43. NURSEL ILE MUTFAK BAHANE ATV 0,67 5,17
50. SONGUL VE UGUR ILE SANA DEGER 0,60 3,76
51. ISTE BENIM STILIM TV8 0,59 4,29

Survivor 3.45'e düşerek yine kötü gitmiş.
Bir Zamanlar İstanbul 2.90'a düşmüş, finali yakındır.
Arka Sokaklar duygusal bölümüyle 5.19'a yükselmiş, helal olsun.
Kızılcık Şerbeti her hafta düşüyor artık. O çok sevilen karakteri harcamayacaktınız. :D
Sustalı Ceylan 1.66'ya kadar düşmüş. Dedim ben tutmaz bu iş diye. Çünkü olmamış maalesef.

Reytinglerin düşme zamanı o yüzden toparlaması zor giderek düşer. Final yapar duruyor. Atvnin bu sezonu genel olarak son zamanların en başarısız sezonu oldu. AB kitlesi atvnin hep bir tık alt oluyordu zaten giderek arttı. Ama işleri de AB kitlesine göre değildi sanki zaten bu sezon pek

AB
19. ORTA SAYFA NOW 1,10 6,40
25. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 0,97 8,33
39. CAGLA ILE YENI BIR GUN 0,62 4,28
40. ISTE BENIM STILIM TV8 0,62 5,08

ABC
28. KADIR EZILDI ILE EN HAMARAT BENIM 0,96 7,17
34. ILKER KARAGOZ ILE CALAR SAAT 0,84 10,30
35. ORTA SAYFA NOW 0,81 4,19
43. NURSEL ILE MUTFAK BAHANE ATV 0,67 5,17
50. SONGUL VE UGUR ILE SANA DEGER 0,60 3,76
51. ISTE BENIM STILIM TV8 0,59 4,29

kızılcık pembeden sonra çöktü galiba reklamveren yok diye masraf çıkmaması için olmayan karakterleri oynatıyorlar :F:F :F:F @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @serhatt @ozmoturk