Zaman seni haklı çıkardı
Benim yazdığımı diziyi almazlar içinde toplumsal mesaj var diye ATV almazZaman seni haklı çıkardıZaten ben de tutmaz düşüncesindeydim
@TenTen de tutmayacağı yorumlarına katılıp ezilene destek olmak için izledi diziyi
Yani kısacası forumda tutar diyen olmadığı için kimse patlamamış oldu![]()
SEN NE DİYON BE OLUM NE DİYON BE ABLABenim yazdığımı diziyi almazlar içinde toplumsal mesaj var diye ATV Arka sokaklar işliyor bir de o konuyu nükleer gazı İstanbul’a saracaklar benimle aynı konu bütün İstanbul’daki herkesi kanser yapma tek fark var onuda tahmin edin
SEN NE DİYON BE OLUM NE DİYON
Devrik yazmışım Arka Sokaklar haftaya benim yazdığım senaryoyu yazmış tek fark var o da para ve inşaat Televizyon dizisi için bir polisiye Dönem @adventurous @BullySEN NE DİYON BE OLUM NE DİYON BE ABLA
Bully doğru söylüyor. O dönem dizinin çok üstüne gidildi daha henüz yayınlanmadan. Bende forumda herkes kötüleme tarafında olduğu için diziyi desteklemek istedim. Hâlâ destekliyorum. Tutar tutmaz o benim işim değil.Zaman seni haklı çıkardıZaten ben de tutmaz düşüncesindeydim
@TenTen de tutmayacağı yorumlarına katılıp ezilene destek olmak için izledi diziyi
Zaman seni haklı çıkardıZaten ben de tutmaz düşüncesindeydim
Hayalindeki kariyer dünyalığımı yapıp 50 yaşında emekli olmakBully doğru söylüyor. O dönem dizinin çok üstüne gidildi daha henüz yayınlanmadan. Bende forumda herkes kötüleme tarafında olduğu için diziyi desteklemek istedim. Hâlâ destekliyorum. Tutar tutmaz o benim işim değil.Yoksa ben Cuma günleri Bir Zamanlar İstanbul izliyorum. @Gerekli24 😄☺️
Patlamış dediğin dizi 100. bölümde 10 reyting alıyor, senin susta 4. bölümde 2 reyting zor alıyorBirilerini parlatma çabasına girilince patlamışlar. Zirvede bitirecektiniz.
Haftaya bu hafta aldığı oranları da mumla aralar, sezon sonuna kadar 5-6'ya düşer.Patlamış dediğin dizi 100. bölümde 10 reyting alıyor, senin susta 4. bölümde 2 reyting zor alıyor![]()
![]()
Haftaya bu hafta aldığı oranları da mumla aralar, sezon sonuna kadar 5-6'ya düşer.Sustalı Ceylan için kanal geç kaldı, Zembilli'de ısrarcı olmasaydı şu an ikinci bölümde aldığı oranları korurdu.