25 Nisan 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Atv dizi tutturamıyor artık. Hep aynı tarzda diziler. Biraz farklılık lazım.

Sustalı Ceylan da biz haklı çıktık sanki @Bully @TenTen :A
Zaman seni haklı çıkardı :A Zaten ben de tutmaz düşüncesindeydim

@TenTen de tutmayacağı yorumlarına katılıp ezilene destek olmak için izledi diziyi :A

Yani kısacası forumda tutar diyen olmadığı için kimse patlamamış oldu :A

@TenTen de tutmayacağı yorumlarına katılıp ezilene destek olmak için izledi diziyi :A

Benim yazdığımı diziyi almazlar içinde toplumsal mesaj var diye ATV almaz
Arka sokaklar işliyor bir de o konuyu nükleer gazı İstanbul’a saracaklar benimle aynı konu bütün İstanbul’daki herkesi kanser yapma tek fark var onuda tahmin edin

Son düzenleme:
Benim yazdığımı diziyi almazlar içinde toplumsal mesaj var diye ATV Arka sokaklar işliyor bir de o konuyu nükleer gazı İstanbul’a saracaklar benimle aynı konu bütün İstanbul’daki herkesi kanser yapma tek fark var onuda tahmin edin
SEN NE DİYON BE OLUM NE DİYON BE ABLA

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Gizmen
Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully

Bully doğru söylüyor. O dönem dizinin çok üstüne gidildi daha henüz yayınlanmadan. Bende forumda herkes kötüleme tarafında olduğu için diziyi desteklemek istedim. Hâlâ destekliyorum. Tutar tutmaz o benim işim değil. :) Yoksa ben Cuma günleri Bir Zamanlar İstanbul izliyorum. @Gerekli24 😄☺️

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Bully

Bully doğru söylüyor. O dönem dizinin çok üstüne gidildi daha henüz yayınlanmadan. Bende forumda herkes kötüleme tarafında olduğu için diziyi desteklemek istedim. Hâlâ destekliyorum. Tutar tutmaz o benim işim değil. :) Yoksa ben Cuma günleri Bir Zamanlar İstanbul izliyorum. @Gerekli24 😄☺️
Hayalindeki kariyer dünyalığımı yapıp 50 yaşında emekli olmak :A

Patlamış dediğin dizi 100. bölümde 10 reyting alıyor, senin susta 4. bölümde 2 reyting zor alıyor :A :F
Haftaya bu hafta aldığı oranları da mumla aralar, sezon sonuna kadar 5-6'ya düşer. :A Sustalı Ceylan için kanal geç kaldı, Zembilli'de ısrarcı olmasaydı şu an ikinci bölümde aldığı oranları korurdu.

• Güldürdün
  • Aynen
Reactions: xemrexxx and TenTen
Tv izlemedim.

Kızılcık Şerbeti tüm kategorilerde 1'er reyting düşüş yaşamış. Seyirci Pembe'nin ölümüne tepki vermiş gibi görünüyor.

• Aynen
Reactions: xemrexxx

Bu alana bir cevap yazın...