La dünkü bölümde ne vardı kiDünkü bölüme ve bana göre bu düşüştür
La dünkü bölümde ne vardı kiDünkü bölüme ve bana göre bu düşüştür
Bence son iki sahne 9 almamız için 9u da geçtim +8.50 almamız için yeterliydi.La dünkü bölümde ne vardı ki
Olaya kötü gitmiş diye bakma total ile abc'de yarı yarıya artmış bence başarılı bi hafta geçirmiş bu dizinin ömrünü biraz daha uzatır. (Ays için konuşuyorum )İstanbul Sokakları dizisi bence güzel bir dizi, izleyiciyi de çekebilecek bir proje aslında neden tutmadı acaba. Keşke Haziran'da başlasaydı.
Aşk Yalanı Sever çok kötü gitmis yine, FOX iyi dayandı bu reytinglerle.
Yükselmiş olabilir kanaliçin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Görevimiz Komedi ilk bölümüyle böyle reytingler aldı diye ikinci bölümüyle 23.30'a almıştı. Kanal ne kadar diretir bilemiyorum.Olaya kötü gitmiş diye bakma total ile abc'de yarı yarıya artmış bence başarılı bi hafta geçirmiş bu dizinin ömrünü biraz daha uzatır. (Ays için konuşuyorum )
Kaderi haftaya özetli girdiğinde belli olur artarsa yazı çıkarır bence düşerse 7. bölümde yolcu.Yükselmiş olabilir kanaliçin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Görevimiz Komedi ilk bölümüyle böyle reytingler aldı diye ikinci bölümüyle 23.30'a almıştı. Kanal ne kadar diretir bilemiyorum.