cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,482
- Puanı
- 1,060
aha basladi mi buTv 8 Çekmiyor @Dosi gibi Avrupa yayını izliyorum![]()
Nagi'm yine geliyor. Demiştim ben.aha basladi mi busen yine bi bu sene yapacagin yorumlarin %80i bu konuda yaparsin
avrupa yayinini izlemeyeli baya oldu. Olda bol sucuk salam reklamlari yapilirdi
mümkünse beni bu konuda cok etiketlemecok yorum yazmak istemiyorum bu konuya sjsjjsjsjsj
Neyse @Bully bol bol izleyecek gibi sana gerek yokaha basladi mi busen yine bi bu sene yapacagin yorumlarin %80i bu konuda yaparsin
mümkünse beni bu konuda cok etiketlemecok yorum yazmak istemiyorum bu konuya sjsjjsjsjsj
Hilmi gelince Serhan şoke olacak. Zamanında aynı dizide oynamışlardı.@Angelica
YouTube’a full bölümü yüklemişler, oyunlara ve konseye atlayarak bakarım.Bitti gitti.aha basladi mi busen yine bi bu sene yapacagin yorumlarin %80i bu konuda yaparsin
Eyvallah olsun Maraş barış için 3000 mesaj yazacak demek herkes siperlereHangi dizide
------
Yeni mi haberin oldu yer cücesiiiiiii
Eyvallah olsun Maraş barış için 3000 mesaj yazacak demek herkes siperlere@HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Emre Ozansoy @Bully @Dosi
Nagihan ablam gelirse barışı kovalarSenin başının etini yicem emre![]()
Bodrum Masalı. Unuttun mu?Hangi dizide
------
Yeni mi haberin oldu yer cücesiiiiiii
Adem her zaman doğrunun yanındadır
artık gelmez ama badem geçen sene iyi denk geldi tek rakip vardı tüm sezon ; jübileyi yaptıAdem her zaman doğrunun yanındadır![]()