25 Nisan 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Dün gece Medcezir'de fırtına öncesi sessizliği yaşadık.Haftaya Tan'lı muhteşem bir bölümle karşılaşabiliriz.Bu arada diziyi seninde izlemene sevindim.:)
Ben izliyordum zaten ama Ece'nin hep aynı şeyleri tekrar etmesinden dolayı sıkıldım ve bırakmıştım. Yine Tan ile heyecan yaratmaya çalışacak. Kadın bıkmadı aynı şeyleri yazmaktan...

karagül 12.3 rating alarak en çok izlenen dizi olmayı başardı sonunda vay be helal olsun özeti de 7 ratingle 2.olmuş abc1 grubunda 11 alarak açık ara önde 😎

Yalan Dünya çok iyi gitmiş. Yükselmiş her iki grupta da. ABC1'de de iyi gitmiş. Belki de en istikrarlı dizilerden. En iyi aldığı bence A grupudur @OzaN, daha sonra B daha sonra C1. Çünkü bizim görmediğimiz sonuçları reklamverenler de görüyor. Demekki A grubunda çok iyi ki bu kadar çok sanal reklam veriyorlar. Bu arada verdiği aralardan 2 sezon boyunca hep karla döndü ama bir tek bu sezon ara hiç yaramıyor. Eskiden ara verdi mi hep yükselirdi, şimdi aksine düşüyor...

Karagül nihayet aldı bir kere haftalıklarda zirveyi. Bu da @xBUGRAx'ya doğum günü hediyesi oldu. :D

Medcezir neredeyse her bölüm düşüyor. Dizi ilk bölümlerden farklı olarak sıkıcı ilerliyor.

3-5 reytingle ne istikrarından bahsediyosun revan güldürme beni

Karagül yine hem total hem A\B grubunda 1. olmuş.Tebrikler.
Medcezir total grubunda 7 reytingin de altına düştü ama A\B reytingi iyi.

karagül çok fena ezingo yapmış haftanın lideri olmuş vay be
bundan 3 ay önce karagül vadiyi geçecek deseler yav he he der gülerdim şimdi şuraya bak geçti adamlar :D ama bu geçiş onlarla alakalı değil bizle alakalı düşen vadi
yoksa karagül önceden de 12 aldığı zamanlar oluyodu ama vadide 14-15 alıyodu

neyse konuya dönelim medcezir hakettiği oranlara düşmeye başlamış kaç kez söyledim zaten senaristleri felaket dizide hiçbirşey olmuyor diye karagülün özetine helal olsun :D

yalnız ben karagülün totalini gördükten sonra abc1 de 13-14 bekliyodum 11 almış düşük bence bundan şu çıkıyor dizi c1 de değilde c2 d falan bu gruplarda daha yüksek

tekrardan helal olsun karagüle ayakta alkışlıyorum
Total dizilerinin çoğu D, E gruplarından daha yüksek zaten. A/B'ye en yakın olan C1. Karagül en çok da E grupunda daha yüksektir.

3-5 reytingle ne istikrarından bahsediyosun revan güldürme beni
Ben istikrar derken yani en yüksek A'da sonra B'de sonra C1'de C2'de daha yüksektir o manada dedim. D, E gruplarında belki 1 reyting bile değildir ki o gruplarla ilgilenen yok zaten. 3 grupun toplamında da gayet iyi gitmiş. Demekki bitecek demeden önce bir şeyler bilmek gerekmiş.

Örneğin Aramızda Kalsın istikrarlı tablo çizmedi. En yüksek oranını C1'de aldı. Demekki C1>B>A>D>E olmuş ama Yalan Dünyada A>B>C1>C2>D>E şeklinde oldu.

Total dizilerinin çoğu D, E gruplarından daha yüksek zaten. A/B'ye en yakın olan C1. Karagül en çok da E grupunda daha yüksektir.
fark etmez :)

Ben istikrar derken yani en yüksek A'da sonra B'de sonra C1'de C2'de daha yüksektir o manada dedim. D, E gruplarında belki 1 reyting bile değildir ki o gruplarla ilgilenen yok zaten. 3 grupun toplamında da gayet iyi gitmiş. Demekki bitecek demeden önce bir şeyler bilmek gerekmiş.

Örneğin Aramızda Kalsın istikrarlı tablo çizmedi. En yüksek oranını C1'de aldı. Demekki C1>B>A>D>E olmuş ama Yalan Dünyada A>B>C1>C2>D>E şeklinde oldu.
bunun istikrarla alakası ne ben onu anlamadım işte 3 reytign alan dizinin ne istikararından bahsediyosun :D
kendi kafanıza göre bişeyler belirliyosunuz bunu yapmayın yav :D nerden biliyosun o gruplarla ilgilenen yok nerden :d ab grubu dediğin %8 bile yok en çok insanın olduğu gruplar c-d-e gruplarıdır hee reklam verenlerde abc1 e bakıyormuş orda da durum ortada ab nin hiçbi yere etkisi yok çok azlar etki alanları bile yok :)
karagül yalan dünyanın en az 2 katı daha fazla kazanıyordur buna emin olabilirsin :)

fark etmez :)

bunun istikrarla alakası ne ben onu anlamadım işte 3 reytign alan dizinin ne istikararından bahsediyosun :D
kendi kafanıza göre bişeyler belirliyosunuz bunu yapmayın yav :D nerden biliyosun o gruplarla ilgilenen yok nerden :d ab grubu dediğin %8 bile yok en çok insanın olduğu gruplar c-d-e gruplarıdır hee reklam verenlerde abc1 e bakıyormuş orda da durum ortada ab nin hiçbi yere etkisi yok çok azlar etki alanları bile yok :)
karagül yalan dünyanın en az 2 katı daha fazla kazanıyordur buna emin olabilirsin :)
Durum ortada. 3 reyting aldığı Totali etkileyenler zevkleri Akasya Durağı tarzı komedileri seven D, E grupları. Onları takan yok. :):)

Reklamverenler ABC1'e bakıyor olabilir. Ama onların en sevdiği grup A, sonra B sonra C1. Herhalde bunu biliyorsundur.

Yalan Dünya da en yüksek A'da alıyor. Reklamlar da bu yüzden. 😉

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum ortada. 3 reyting aldığı Totali etkileyenler zevkleri Akasya Durağı tarzı komedileri seven D, E grupları. Onları takan yok. :):)

Reklamverenler ABC1'e bakıyor olabilir. Ama onların en sevdiği grup A, sonra B sonra C1. Herhalde bunu biliyorsundur.

Yalan Dünya da en yüksek A'da alıyor. Reklamlar da bu yüzden. 😉

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
of of hep aynı teraneler revancım :D en çok ciro yapan dizilerde göremiyoruz kazancı neymiş sen söyle baride bilelim
onları takan varmış ki akasya durağı yıllarca devam etti sen rahat ol :)

of of hep aynı teraneler revancım :D en çok ciro yapan dizilerde göremiyoruz kazancı neymiş sen söyle baride bilelim
onları takan varmış ki akasya durağı yıllarca devam etti sen rahat ol :)
Yalan Dünya da yıllardır devam ediyor. :) Demekki Total'in de bir etkisi yok. Önemli olan doğru yerden bakmak. :)

1 grupta bile yüksek çıkarsan devam edersin çünkü belirli bir kitleye ulaşırsın.

Akasya Durağı C, D kitlesine ulaşıyordu, hedef kitledi oydu. Bu yüzden sanal reklam 0 olaral devam etti.

Yalan Dünya direkt A grupuna ulaşıyor. Bu yüzden sanal reklamda çılgın atıyor.

Neden ilk 3'te 11 reyting alan Vadi ile 3 reyting alan Yalan Dünya var sanıyorsun? Totale bakıp devam ettirmiyorlar demekki diziyi. Ulaştığı "hedef kitle" önemli.

Karagülün ulaştığı kitle sanal reklamla ilgilenmeyen, ordan alışveriş yapmayan, ilgisini çekmeyen kitle.

Ama Yalab Dünyanın ulaştığı kitle reklama daha yatgın.

Şöyle düşün 100 kişiye herhangi bir markayı lanse edersin ama o 100 kişinin 3'ü bu reklamla ilgilenir.

10 kişiye reklamı lanse edersin 6'sı ilgilenir. Hangisinde daha fazla verim alırsın sen cevap ver.

Herşey reyting olsaydı senelerdir bitecek denilen Yalan Dünya gelecek sezon onayını almazdı. 😉

Yalan Dünya da yıllardır devam ediyor. :) Demekki Total'in de bir etkisi yok. Önemli olan doğru yerden bakmak. :)

1 grupta bile yüksek çıkarsan devam edersin çünkü belirli bir kitleye ulaşırsın.

Akasya Durağı C, D kitlesine ulaşıyordu, hedef kitledi oydu. Bu yüzden sanal reklam 0 olaral devam etti.

Yalan Dünya direkt A grupuna ulaşıyor. Bu yüzden sanal reklamda çılgın atıyor.

Neden ilk 3'te 11 reyting alan Vadi ile 3 reyting alan Yalan Dünya var sanıyorsun? Totale bakıp devam ettirmiyorlar demekki diziyi. Ulaştığı "hedef kitle" önemli.

Karagülün ulaştığı kitle sanal reklamla ilgilenmeyen, ordan alışveriş yapmayan, ilgisini çekmeyen kitle.

Ama Yalab Dünyanın ulaştığı kitle reklama daha yatgın.

Şöyle düşün 100 kişiye herhangi bir markayı lanse edersin ama o 100 kişinin 3'ü bu reklamla ilgilenir.

10 kişiye reklamı lanse edersin 6'sı ilgilenir. Hangisinde daha fazla verim alırsın sen cevap ver.

Herşey reyting olsaydı senelerdir bitecek denilen Yalan Dünya gelecek sezon onayını almazdı. 😉
gelecek sezon onayı diye bişey yok burası Türkiye amerikan dizileri izleye izleye onay monay noluyor :D işler yolunda gitmez pat diye bitirirler onay monay hikaye
çok söyledim yine söylüyorum mesele sanal reklam almak almamak değil bunun değeridir unutma fiyat önemli fiyat
sana sordum yalan dünyanın cirosunu biliyosan söyle karşılaştıralım işte sanal reklam alıyomuş o kadar bakalım cirosu ne
bu işe hiç vadiyi katmayalım bile bu işi çıkaran bile vadidir millet sanal reklamı bu diziden öğrendi yıl 2005 pat diye pepsi çaykur reklamları :D hey gidi hey