25 Nisan 2014 Cuma Reyting Sonuçları

@mrt-06 sokağı değiştirip bir arka sokağa taşındık desinler işte. :kiki:

Karagül uçuşlara ve coşuşlara geçip efsane gitmiş.Ab ve Abc1 grupları arasında ki uçuruma bakarsan C1 baya izliyor diziyi.Ab grubundada artış şahane olmuş.Total'de ilk 2'yi kapatmasından zaten hiç bahsetmiyorum.:DTebrikler Fox'un Karagül'ü.:Z
Medcezir düşüe geçmiş.Aslında fragman fena güzeldi ama demekki bu kadar dalgaya alınmasını Ab grubuda affetmemiş.Ece Kurt Seyit'ten sonra birde buradan tokat yiyecek gibi.:A

Yalan Dünya ortalama gitmiş.
Yasak çok kötü.Yayından kalkacak gibi.Yazık etti o kadroya Erol Avcı.
Beyazıt güzel gitmiş.tahmin etmiştim aslında sempati duyduğum isimler konuk olmuştu.:D

Helal be Karagül'üme :) Total 1. Karagül 2. Özeti :D :D Medcezir bir an listeden çıktı zannetim :D Total'de farkla zirvede Medcezir artık özetiyle yarışır :) Ab'de arayı azda olsa açmış ve zirvede. Mükemmel bir başarı...

karagül çok iyi gidiyor fox lale devrinden sonra zirvede tutunucak diziyi çabuk buldu kanal d ve show tvden daha başarılı hamleler yapıyorlar 🙂🙂🙂

karagül çok iyi gitmiş iki grupta da zirvede
medcezir şok geçirmiş :A (serenaya yazık:()
yalan dnya iyi gitmiş med. ve karagül abc1 de düşerken yd totalinde 2 reyting fazlasını almış
uek nın tekrarı iyi gitmiş
beyaz show coşmuş ab de

KANIT (TKR-GECE)KANAL D02:40:0903:56:260,8128,162,87
İyi gitmiş kanıtın tekrarı :)

karagül çok fena ezingo yapmış haftanın lideri olmuş vay be
bundan 3 ay önce karagül vadiyi geçecek deseler yav he he der gülerdim şimdi şuraya bak geçti adamlar :D ama bu geçiş onlarla alakalı değil bizle alakalı düşen vadi
yoksa karagül önceden de 12 aldığı zamanlar oluyodu ama vadide 14-15 alıyodu

neyse konuya dönelim medcezir hakettiği oranlara düşmeye başlamış kaç kez söyledim zaten senaristleri felaket dizide hiçbirşey olmuyor diye karagülün özetine helal olsun :D

yalnız ben karagülün totalini gördükten sonra abc1 de 13-14 bekliyodum 11 almış düşük bence bundan şu çıkıyor dizi c1 de değilde c2 d falan bu gruplarda daha yüksek

tekrardan helal olsun karagüle ayakta alkışlıyorum

Karagül çok iyi gitmiş. Haftalıklarda zirvede sonunda. :)

FOX Ana Haber'de en çok izlenen olmuş 2 grupta da.

Dün hem Medcezir'e hem de Karagül'e baktım. Dün Medcezir gerçekten güzel bir bölümdü, bazı zamanlar Karagül'e geri dönmek istemedim mesela. AB'de zirvede yer alması gerekir miydi? Hayır. Bölüm güzeldi ama o kadar sıkıcı bölümler izlettiler ki bize ben dün kü bölümün AB'de zirvede yer almamasına şaşırmadım. Bundan sonra da biraz zor açıkçası AB'de zirve beklentim...

Dün hem Medcezir'e hem de Karagül'e baktım. Dün Medcezir gerçekten güzel bir bölümdü, bazı zamanlar Karagül'e geri dönmek istemedim mesela. AB'de zirvede yer alması gerekir miydi? Hayır. Bölüm güzeldi ama o kadar sıkıcı bölümler izlettiler ki bize ben dün kü bölümün AB'de zirvede yer almamasına şaşırmadım. Bundan sonra da biraz zor açıkçası AB'de zirve beklentim...
Dün gece Medcezir'de fırtına öncesi sessizliği yaşadık.Haftaya Tan'lı muhteşem bir bölümle karşılaşabiliriz.Bu arada diziyi seninde izlemene sevindim.:)