25 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi maça rağmen harika gitmiş. :U

Haftalıklarda Muhteşem Yüzyılı geçtimi Vadi tam hatırlayamadım. (b)

Total:
1.Kurtlar Vadisi Pusu 12,97
2.Muhteşem Yüzyıl 9.97
3.Karadayı 9.80

AB:

1.Kurtlar Vadisi Pusu 10,47
2.Muhteşem Yüzyıl 10,31
3.Karadayı 10,28

böyle aga.ama yanlış yazmış olabilirim aklımda kalanlar bunlar.

fenerbahçe maçı 15 reytingi geçmiş ab 18 reyting geçmiş total daha fazla beklerdim ama buda çok iyi , kurtlar vadisi 12.61 reyting alarak yine çok iyi gitmiş abde 10.47 almış myı çok küçük farkla geçmiş haftaya abde my olur bence , intikam 7.12 reyting alarak iyi gitmiş ab 9 reytingi geçmiş sbtde ise 5.5 :D , zkfo 3.25 almış trt adına iyi ab 3.63 almış , popstar 2.76 almış bence az daha fazla alması lazım ab 3.15 alarak daha iyi

Güzel. :D

- - - Ekleme - - -

Vadi maça rağmen yine herkesten fazla reklam vermiş ve farkını ortaya koyarak diğer yapımlara fark atmış koskaca Avrupa yarı final maçı olmasına rağmen. :) :)

lütfen ynalış bi,lgilendirme yapmayalım vadinin süresi intikamdan 26 dk zkfo dan 53 dk uzundu bir de az reklam verseydi :D

Emre, İntikam gelecek haftalarda nasıl sonuçlar elde eder :)

sezon finali haziran ın 15 inden sonra olmazsa en yüksek reytingini alır ilgi çekici fragmanalrla :D
aradaki bölümler mert fırat ın performansına ve halkın onu beğenip beğenmemesine kalmış :D

Niye ki? Mert Fırat'a daha da mı ağırlıklık verilecek dizide?

evet hapis durumu ve hapisten çıkması sonrasında öğrenecekelri ve yaapcakları diyeyim :D izleyicinin gözünde ferhunde de olabilir mahidevran da :D

Yok artık o kadar olmaz.. Kötü karakter mi olacak Emre Arsoy? Yağmur'a olan aşkını biterecek mi? Yağmur mu kaybedecek yoksa?

Yağmur kaybetmez tabii ki, sezon finalinde o gemide birisi ölecek ama kim olacak o çok merak ediyorum.. Aslı olabilir..

hangi gemi?

- - - Ekleme - - -

Sende objektiflik arayan yok zaten Vadi her anlamda bir numara destere gittikten bu yana desdestoranal bakış açısını atamadın üstünden. :F
tümel olarak ele alıyorum konuyu :D sonuca bakarsak öbgz 27 almış zamanında en büyük dizi o o zaman :D