İntikam Maçı kötü etkilemiş
deniz ilk defa bu dalga geçmelerin güldürdü hahaha süper
- - - Ekleme - - -
vadinin özeti ab de daha yüksek millet işte işte o kadar açık ki özetle yeni bölüm arasında 8 reytingten fazla fark var
İntikam Maçı kötü etkilemiş
Şaşırdım ben kızacaksın diye bekliyordumdeniz ilk defa bu dalga geçmelerin güldürdü hahaha süper
Vadi çok iyi almış.Maça RAĞMEN haftalıktaa Ab de yine 1. oldu.
Şaşırdım ben kızacaksın diye bekliyordum
Vadi nin özet çok düşük. O saatte kim izlesin? Ab de bile özet daha yüksek. Ab grubu akşam 7 de evde tabi
Dün babam da ilk 15 dkyı kaçırdı Vadi nin. Atv erken başlatmaya devam etsin bakalım.
Maç en yakın rakibine fark atmış ve FARKLA 1. Olmuş İntikam oranlarını korumuş. Maça ve sürekli reklama girmesine rağmen
Zengin kız sbt'de ki ihtişamından çok uzak
Oha Vadi maç falan dinlememiş coşmuş iki grupta da. Ben a/b'de düşer zannediyordum.
Vadi, hem total'de hem a/b'de yine haftanın en çok izlenilen dizisi oldu! Tebrikler!
Maç çok iyiydi. Fener, Benfica'yı resmen kitledi adamlara rahat yüzü göstermedi. Christian penaltıyı da kaçırmayaydı iyiydi.
Diğerleri yine aynı pop 2, beroş 7 falan filan...
en yakın rakibi de günün haftanın en çok izlenen dizisi düşün
- - - Ekleme - - -
son cümle de sesli güldüm valla hahahaha
Aga Vadi harbi çok iyi gitmiş. Ara vermemeli artık maç olduğunda. Maç varken de yine haftanın en iyisi olmuş.
Muhteşem türkiye kupası maçı olunca bile sert düşüyor dizinin kitlesi kadın olmasına rağmen.
Oha Vadi maç falan dinlememiş coşmuş iki grupta da. Ben a/b'de düşer zannediyordum.
Vadi, hem total'de hem a/b'de yine haftanın en çok izlenilen dizisi oldu! Tebrikler!
Maç çok iyiydi. Fener, Benfica'yı resmen kitledi adamlara rahat yüzü göstermedi. Christian penaltıyı da kaçırmayaydı iyiydi.
Diğerleri yine aynı pop 2, beroş 7 falan filan...
Valla o 7'yi göremeyenlerde var 😉
vadi yine haftanın en çok izlenen dizisi olmuş bazılarıda hala vadiye fark attıklarını düşünüyolar çok yazık görünen köy uzakta değildir ama bunlar malesef köyüde görmüyolar
aga eğer maç olmasaydı vadi total 14 ü ab 11.5 i geçerdi vadi erkek dizisi olmasına rağmen yarı final maçından fazla etkilenmedi bu da çok iyi haber zaten haftaya ara verecek ondan sonra da tutabilene aşk olsun tapınakçılar bir geri dönerse var ya yazın o sıcağında 15 leri geçebilir.
haftaya ara verecek aga %95 çünkü sezon finali 6 haziran da 195.bölümde olacak yani 1 hafta ara vermesi lazım planlanan tarih için o ara da maç varken haftaya olacak sonra aralıksız 5 hafta şov yapıp sezonu kapatacaz