25 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İntikam Maçı kötü etkilemiş

deniz ilk defa bu dalga geçmelerin güldürdü hahaha süper

- - - Ekleme - - -

vadinin özeti ab de daha yüksek
millet işte işte o kadar açık ki özetle yeni bölüm arasında 8 reytingten fazla fark var

Tüm yapimlar iyi gitmis. Herkesi tebrik ederim
Intikam Mac'a ragmen AB'de 9 üstü almis. KVP AB'de 11'e yakin almis. Mac TOTAL'de bekledigimden az almis. ZKFO düsmüs

Vadi çok iyi almış.Maça RAĞMEN haftalıktaa Ab de yine 1. oldu.

aga dünkü bölüm harika ötesiydi maç olmasa total 14.5 ab 11.8 falan alırdık rahatlıkla

- - - Ekleme - - -

Şaşırdım ben kızacaksın diye bekliyordum

oha ona da kızacak değilim mantık diye bişey var
komik ama

- - - Ekleme - - -

maç harbiden düşük ya zor 15 almış maç vadiyi 2 küsürle geçebilmiş ancak
maç 8 de olsa keşke o zaman vadi geçerdi

Vadi nin özet çok düşük. O saatte kim izlesin? Ab de bile özet daha yüksek. Ab grubu akşam 7 de evde tabi

Dün babam da ilk 15 dkyı kaçırdı Vadi nin. Atv erken başlatmaya devam etsin bakalım.

Kurtlar Vadisi maca ragmen yine iki grubtada haftanin en fazla izlenen Dizisi oldu. Kimse bana su büyük dizi,
Bu büyük dizi demesin! Tek büyük var oda Kurtlar Vadisi Pusu

izleyici kitlesi maçla birebir aynı olmasına rağmen vadiyi bırakmayan cefakar vefakar kadirşinas milletimize teşekkürler helal olsun

maç yüzünden vadiyi izleyemeyen dostlarımızda internet izlesinler onlar da haklı bu maç önemliydi

- - - Ekleme - - -

Vadi nin özet çok düşük. O saatte kim izlesin? Ab de bile özet daha yüksek. Ab grubu akşam 7 de evde tabi

Dün babam da ilk 15 dkyı kaçırdı Vadi nin. Atv erken başlatmaya devam etsin bakalım.

aynen resmen yaptıkları saçmalık o saatte kim izlicek Allah aşkına 8 de pat diye özet mi olur adamlar yeni bölüme zor yetişiyo

İntikam'ın özetide iyi oranlar almaya devam ediyor

Oha Vadi maç falan dinlememiş coşmuş iki grupta da.
Ben a/b'de düşer zannediyordum.

Vadi, hem total'de hem a/b'de yine haftanın en çok izlenilen dizisi oldu! Tebrikler!

Maç çok iyiydi. Fener, Benfica'yı resmen kitledi adamlara rahat yüzü göstermedi. Christian penaltıyı da kaçırmayaydı iyiydi.

Diğerleri yine aynı pop 2, beroş 7 falan filan...

Maç en yakın rakibine fark atmış ve FARKLA 1. Olmuş
İntikam oranlarını korumuş. Maça ve sürekli reklama girmesine rağmen

Zengin kız sbt'de ki ihtişamından çok uzak

en yakın rakibi de günün haftanın en çok izlenen dizisi düşün

- - - Ekleme - - -

son cümle de sesli güldüm valla hahahaha

en yakın rakibi de günün haftanın en çok izlenen dizisi düşün

- - - Ekleme - - -

son cümle de sesli güldüm valla hahahaha

Aga Vadi harbi çok iyi gitmiş. Ara vermemeli artık maç olduğunda. Maç varken de yine haftanın en iyisi olmuş.

Muhteşem türkiye kupası maçı olunca bile sert düşüyor dizinin kitlesi kadın olmasına rağmen.

aga eğer maç olmasaydı vadi total 14 ü ab 11.5 i geçerdi vadi erkek dizisi olmasına rağmen yarı final maçından fazla etkilenmedi bu da çok iyi haber zaten haftaya ara verecek ondan sonra da tutabilene aşk olsun
tapınakçılar bir geri dönerse var ya yazın o sıcağında 15 leri geçebilir.
haftaya ara verecek aga %95 çünkü sezon finali 6 haziran da 195.bölümde olacak yani 1 hafta ara vermesi lazım planlanan tarih için o ara da maç varken haftaya olacak sonra aralıksız 5 hafta şov yapıp sezonu kapatacaz

Valla o 7'yi göremeyenlerde var 😉

Ilk 3´te yer alan yapimlari tebrik ederim

Kvp harika gitmiş, dün izleyemedim gelecek haftada umarım yayınlanmaz daha fazla kaçırmak istemem.

Maçta süper gitmiş iki grupta da. Deniz Yıldızı da dün çok iyiydi 11 share almış ve 3.5 reyting alarak oldukça iyi gitmiş.

vadi yine haftanın en çok izlenen dizisi olmuş bazılarıda hala vadiye fark attıklarını düşünüyolar çok yazık görünen köy uzakta değildir ama bunlar malesef köyüde görmüyolar

maç totalde beklentinin altında ab de bekeldiğim gibi
intikam a de çok iyi totalde iyi
kvp bekledndiği düşmüş
galip in tekrarı iyi gitmiş

İntikam reytinglerin tozunu attırmış tebrikler İntikam.Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da düşüş yaşamış ama yine de performansı maça rağmen fena değil.Maç totalde beklediğim gibi ab beklemediğim gibi olmuş

Valla o 7'yi göremeyenlerde var 😉

Oldu o zaman 3 reyting alanlar da sevinsin çünkü 3'ü alamayanlar da var bu nasıl bi mantık.

Beroş 7 almış ben de bununla dalgamı geçerim nokta.
))

- - - Ekleme - - -

vadi yine haftanın en çok izlenen dizisi olmuş bazılarıda hala vadiye fark attıklarını düşünüyolar çok yazık görünen köy uzakta değildir ama bunlar malesef köyüde görmüyolar

Kim Vadi'ye fark atmış, hakemin göze gözlük.
))

- - - Ekleme - - -

Neyse aga Vadi ara, maç falan dinlemiyor zaten. Bu kadar ara vermesine rağmen hala iki grupta da zirvede.