25 Mayıs 2016 Çarşamba ABD Reytingleri

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Forumdash yeni bir haber konusu açtı

25 Mayıs 2016 Çarşamba ABD Reytingleri

law-order-svu-finale-ratings-may-25-16.jpg

ABD televizyonlarının çarşamba akşamı reytingleri belli oldu.
Dün gece tam 7 dizi sezon arasına girdi, bir dizi prömiyer yaptı. Sezon arasına giren diziler;Rosewood, Arrow, Supernatural, Heartbeat, Law & Order: SVU, Criminal Minds: Beyond Borders, Chicago PD oldu. Abc'nin 4.sezondur devam eden dizisi Nashville ise finaliyle ekranlara veda etti. Wayward Pines'ın 2.sezonuyla ekranlara merhaba demesi pek parlak olmadı.

Biz sezon sayısını yazarken klavye tuşlarının isyan ettiği ama hayranların hala bıkmadan, usanmadan izlediği CW'nin fenomen dizisi Supernatural, 11.sezonuna reyting yükselterek ekranlara ara verdi. Arrow ve Nashville de reyting yükselten diziler arasın2a isimlerini yazdılar. Dün gece 1.5 reyting alarak gecenin en çok izlenen yapımı Law & Order: SVU oldu.

İşte Dünün Sonuçları
SaatProgramYetişking 18-49 Rating/Shareİzleyici (milyon)
8 p.m.Sinema: Finding Nemo (ABC) (8-10 p.m.)1.2/54.24
The Price Is Right Primetime Special (CBS)1.2/56.68
Rosewood (FOX) – Final0.8/33.44
Arrow (The CW) – Final0.8/32.21
Heartbeat (NBC) – Final0.7/34.22
9 p.m.Law & Order: SVU (NBC) – Final1.5/57.09
Criminal Minds: Beyond Borders (CBS)1.0/45.61
Wayward Pines (FOX) – Prömiyer0.9/33.11
Supernatural (The CW) – Final0.8/31.87
10 p.m.Chicago PD (NBC) – Final1.4/56.86
Criminal Minds: Beyond Borders (CBS) – Final1.0/45.19
Nashville (ABC) – Dizi finali0.9/34.17

süperportakal yükselmiş kız @Çiğdem- 2 ve 3 numaralı oğlanlarını kaybettin 1.sine sıkı tutun bence:A empiresız çok boş bir gün 1.5 reyting nedir.ss

bu arada faruk @Forumdash , @Harunnn60 işini elinden almış :A
Yok @Harunnn60'a 1 ay önceden söylemiştim Flash,arrow, spn'nin sezon final reytinglerini ben açıcam diye o da tamam demişti:X Artık görev kendisinde. Hee kendisinin musait olmadiği zamanlarda musaitsem açarım :X

@Çiğdem- Supernatural'imiz reyting yükseltmiş:Z ben izlemedim bugun izleyemem de sen nasıl buldun?
süperportakal yükselmiş kız @Çiğdem- 2 ve 3 numaralı oğlanlarını kaybettin 1.sine sıkı tutun bence:A empiresız çok boş bir gün 1.5 reyting nedir.ss

bu arada faruk @Forumdash , @Harunnn60 işini elinden almış :A
aa süpernatural 0.8 reyting altını hak etmezdi bu sezon finaliyle vlla süprisli çok güzel bir sezon oldu arrowlda aynı reytingle bitmiş zaten bomba süprizleride var @Forumdash :F @Harunnn60 ve @xemrexxx sizde çatlyın patlayın ayoll ve twttardan @destere de :F

ayy am arrowun sezon finlide bu sezon gibi hyal kırıklığıydı malesef @Forumdash :(