Emre Ozansoy
Moderatör
Akrep'in yokluğu Şarkılar Bizi Söyler'e yaramış gibi. Program geldiğinde Akrep'in reytinglerinde az düşüş vardı. İzleyici kitlesi benziyor demek.
İlk bölüm için değil sonraki düzenli haftalar için soruyorum; MD'nin mi daha yüksek almasını istersin CK'nin mi?Mucize Doktor ben izlemeyince AB'de uzun süre sonra 1. olmuş sorun bende mi acaba. Gerçi vaka heyecanlı görünüyordu o yüzden şaşırmamak lazım. Umarım yeni dizilerden fazla etkilenmeden yoluna devam edebilir.
Camdaki Kız diyeceğim. MD geçen sezon sürekli rekorlar kırdı ve 2. sezonun bu noktasına da 7-8 bandıyla geldi yani fazlasıyla doydu yüksek reytinge.İlk bölüm için değil sonraki düzenli haftalar için soruyorum; MD'nin mi daha yüksek almasını istersin CK'nin mi?
Alev Alev'e niye dokunmasın ya en çok ona dokunsunlar hele ki o rezalet Ç*çD*r senaryosundan sonra. Demetçim Evgar'ın hemen oradan kurtulması lazım ayrıca.Ohhhhh teyze dizisi nihayet ab'yi kaybetmiş binlerce şükür...
Kıbrıs ve Camdaki Kız'ın en çok bu diziden reyting çalmasını, MD ve Alev Alev'e dokunmamasını istiyorum...
Yalnız baştan beri sibel can&hakan elinden geldiğince iyi gidiyordu, bu hafta iki grupta neredeyse 4 almış, acaba yerinden kıpırdamayıp Camdaki Kız pazartesi mi olsaydı...
Ya da ÇGH cumartesiye gelip bunlar pazara mı gelseydi valla yazık olacak gibi...
Bitmesin dizi canım toparlasın kendini, gerekirse senarist değişsin, senaryo kökten revize edilsin yazın yeni sezon için. Ama bitmesin kadro güzel o burcu cadısı defolsun gitsinAlev Alev'e niye dokunmasın ya en çok ona dokunsunlar hele ki o rezalet Ç*çD*r senaryosundan sonra. Demetçim Evgar'ın hemen oradan kurtulması lazım ayrıca.
Bu saatten sonra senaryonun toplanması zor ayrıca Ay Yapım çok nadir senarist değiştiriyor. Ben de bu güzel kadro o kötü senaryoda daha fazla harcanmasın istiyorum daha iyi projeleri hak ediyorlar. Bazı yerlerde dizi tek sezon planlandı diye bir şeyler görmüştüm belki etkilenmese bile biter sezon sonunda.Bitmesin dizi canım toparlasın kendini, gerekirse senarist değişsin, senaryo kökten revizyon edilsin yazın yeni sezon için. Ama bitmesin kadro güzel o burcu cadısı defolsun gitsin
Ben ömrümde senin kadar satıcı birini görmedim. 😱 Aylardır MD'nin düşen reytinglerine üzülüyordun şimdi sırf ne olacağı belli olmayan dizi için MD'ye reytinge doydu diyorsun. Rezalet.Camdaki Kız diyeceğim. MD geçen sezon sürekli rekorlar kırdı ve 2. sezonun bu noktasına da 7-8 bandıyla geldi yani fazlasıyla doydu yüksek reytinge.
Alev Alev'e niye dokunmasın ya en çok ona dokunsunlar hele ki o rezalet Ç*çD*r senaryosundan sonra. Demetçim Evgar'ın hemen oradan kurtulması lazım ayrıca.
Özgür beyciğim seni desteklemekteyim.Ben ömrümde senin kadar satıcı birini görmedim. 😱 Aylardır MD'nin düşen reytinglerine üzülüyordun şimdi sırf ne olacağı belli olmayan dizi için MD'ye reytinge doydu diyorsun. Rezalet.
Teşekkür ederim böyle desteklerinizi hissetmek çok güzel.Özgür beyciğim seni desteklemekteyim.
Beni başka satıcılarla karıştırdın herhalde. Artık izlemesem bile hala destekliyorum ve yalan da söylemiyorum uzun süre güzel reytingler aldı/hala alıyor o yüzden illa birini seçmem gerekecekse "ne olacağı belli olmayan dizi" de yüksek alsın ki şartlar eşitlensin. İstediğin kaos buradan çıkmayacak kusura bakma.Ben ömrümde senin kadar satıcı birini görmedim. 😱 Aylardır MD'nin düşen reytinglerine üzülüyordun şimdi sırf ne olacağı belli olmayan dizi için MD'ye reytinge doydu diyorsun. Rezalet.
Hiç önemli değil Özgür beyciğim.Atmış olduğum programı pazar ve pazartesi günü bakmışlığın var mı?Teşekkür ederim böyle desteklerinizi hissetmek çok güzel.
Son bölümler senaryo iyice toparlamışken dizi (en azından yorumlarda gördüğüm kadarıyla öyle) senin tam da bu dönemde sıkılıp bırakman düşündürücü.Beni başka satıcılarla karıştırdın herhalde. Artık izlemesem bile hala destekliyorum ve yalan da söylemiyorum uzun süre güzel reytingler aldı/hala alıyor o yüzden illa birini seçmem gerekecekse "ne olacağı belli olmayan dizi" de yüksek alsın ki şartlar eşitlensin. İstediğin kaos buradan çıkmayacak kusura bakma.
Çok nadir izlemişimdir ya. O da evde açılırsa maruz kalmışımdır yani.Hiç önemli değil Özgür beyciğim.Atmış olduğum programı pazar ve pazartesi günü bakmışlığın var mı?
Çok kafa açan bir program isminin futbol olduğuna bakmayın.Futbol dışında her şey var.Son bölümler senaryo iyice toparlamışken dizi (en azından yorumlarda gördüğüm kadarıyla öyle) senin tam da bu dönemde sıkılıp bırakman düşündürücü.
Şartlar niye eşitleniyor ki. O zaman her gün tüm diziler yüksek alsın şartlar eşit olsun. Kaos çıkarmak için yazmadım. Düşüncemi yazdım. Kısaca gerçekleri yazdın.
------
Çok nadir izlemişimdir ya. O da evde açılırsa maruz kalmışımdır yani.
Biliyorum her şey konuşuluyor. Yurtta kaldığım zaman bir arkadaşım sürekli YouTube'dan videolar izletiyordu komik ve saçma olan.Çok kafa açan bir program isminin futbol olduğuna bakmayın.Futbol dışında her şey var.
İşte ben de onu anlamadım ve tam olarak tarif edeceğim bir şey değil ama Camdaki Kız'la ilgili bir olay değil. Yani dün CK yayınlanmadı ve istesem MD'yi izleyebilirdim ama içimden gelmedi niyeyse. Ayrıca sen de bir dönem bu diziyi izledikten sonra bıraktın fazla abartma bence.Son bölümler senaryo iyice toparlamışken dizi (en azından yorumlarda gördüğüm kadarıyla öyle) senin tam da bu dönemde sıkılıp bırakman düşündürücü.
Şartlar niye eşitleniyor ki. O zaman her gün tüm diziler yüksek alsın şartlar eşit olsun. Kaos çıkarmak için yazmadım. Düşüncemi yazdım. Kısaca gerçekleri yazdın.
------
Çok nadir izlemişimdir ya. O da evde açılırsa maruz kalmışımdır yani.
Ben hiçbir zaman senin kadar bağlı değildim bazı sebeplerden dolayı izlemiyorum. Geçen sene de sadece ilk bölümleri izlemiştim sonra okul, kurs falan derken hiçbir diziye bakmamıştım.İşte ben de onu anlamadım ve tam olarak tarif edeceğim bir şey değil ama Camdaki Kız'la ilgili bir olay değil. Yani dün CK yayınlanmadı ve istesem MD'yi izleyebilirdim ama içimden gelmedi niyeyse. Ayrıca sen de bir dönem bu diziyi izledikten sonra bıraktın fazla abartma bence.
Ayrıca @offensive bir tane diziyi seçeceğim bir soru sordu ve ben de yeni olduğu için CK dedim ne var yani.
Çok beklersin. Burcu için herkesi satarım MD'yi satmışım çok mu.Ben hiçbir zaman senin kadar bağlı değildim bazı sebeplerden dolayı izlemiyorum. Geçen sene de sadece ilk bölümleri izlemiştim sonra okul, kurs falan derken hiçbir diziye bakmamıştım.
Neyse erken final yaparsa tekrar dönersin MD'ye.
İşte kabul ettin sattığını. Bu kadar basitti itiraf etmek.Çok beklersin. Burcu için herkesi satarım MD'yi satmışım ne olmuş.
Satmadım sadece ilişkimize bir süre ara verdim. Ayrıca bu güzellik için tehlikeli olmaya değer.İşte kabul ettin sattığını. Bu kadar basitti itiraf etmek.
Herkesi satarım ne ya ne tehlikeli bir insansın.ss