Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu!
Total ve ABC'de 'Bir Zamanlar Çukurova', AB'de 'Mucize Doktor' zirvede!
Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyunu değiştirmen gerekebilir, kontrol edersen iyi olur. Ankete ufak bir ekleme yaptım.TV izlemeyeceğim.
Düzenledim, bu arada Akrep yok bu akşam.Oyunu değiştirmen gerekebilir, kontrol edersen iyi olur. Ankete ufak bir ekleme yaptım.
Ufak bir ekleme de oydu, konuyu açtıktan sonra anket eksik sanıp onu eklemiştim. Yerine Star'ın yayınlayacağı filmi ekleyeyim kayma olmasın oylarda, teşekkürler.Düzenledim, bu arada Akrep yok bu akşam.
artik etiketleme yok galibaOyunu değiştirmen gerekebilir, kontrol edersen iyi olur. Ankete ufak bir ekleme yaptım.
Birinin mesaj yazmasını bekliyordum üst üste gelmemesi için, neyse ki üst üste iki mesaj geldi. Teşekkür ederek etiketi iliştireyim bu mesajın yukarısına.artik etiketleme yok galiba
ama simdi barasili olup olmadigini bilemeyiyecegim bana sadece alinti bildirimi geldigi icin@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @offensive @soo @haluk792 @Veteran @xdragxx @ozmoturk @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu ve ilgili herkes...
Birinin mesaj yazmasını bekliyordum üst üste gelmemesi için, neyse ki üst üste iki mesaj geldi. Teşekkür ederek etiketi iliştireyim bu mesajın yukarısına.
ama simdi barasili olup olmadigini bilemeyiyecegim bana sadece alinti bildirimi geldigi icin
------
@xdragxx damladigina göre olmus etiket