25 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kucuk aga ucmus 13 reyting helal olsun....
Bi ihtimal vadiyi gece bilir ....
Kurt seyit dusmus yakinda biter ...
Gs - Bursa macina bu oran fazla .....

Küçük Ağa 😱
Kurt Seyit çok düşük ya bu kadar hak etmiyor !

Kurt Seyit sert bir düşüş yaşamış ilk bölümü o kadar sıkıcı ve kasvetli yaparlarsa izleyici bir daha dönmez diziye böyle giderse sezon sonu final yapar

Küçük Ağa show yapmış😱
Kurt Seyid Şura ise çok kötü düşüş yaşamış:(
Maç beklentilerin üzerinde gitmiş:)

KSS çok kötü gitmiş 😱 Hemde bir anda çöktü😱 Öbür dizi olacak iş değil zaten😱 Çalı Kuşu ise olmayan saat dilimde bitmiş:F Bence 25:15'de başlayıp 26:45'te bitmeli Çalı Kuşu o zaman istenilen reytingi alacaktir:F:F

Edit:25:00'in hangi saat dilimi oldugunu biliyoruz:X

küçük ağa bu reytingleri hak etmiyor bence sırf bu reytingler yüzünden izleme kararı aldım
bir bakayım dedim yarım saat dayanamadım :kiki::kiki:
her hafta 13 reyting alıcak ne görüyorlar bu dizide acaba oakdar sıradan bir konusu varki
ben hiçbirşey göremedim vlla bu dizide 🙂🙂🙂

perşembe vadi erken bitiymiş başbakan varimiş bu hafta iki grubu da alacak gibi osmancık :A

Başbakana kıyak geçiyor diye yine tns ne yapar eder 1. Yapar haftalıklarda şişirerek. :):)

küçük ağa bu reytingleri hak etmiyor bence sırf bu reytingler yüzünden izleme kararı aldım
bir bakayım dedim yarım saat dayanamadım :kiki::kiki:
her hafta 13 reyting alıcak ne görüyorlar bu dizide acaba oakdar sıradan bir konusu varki
ben hiçbirşey göremedim vlla bu dizide 🙂🙂🙂
Allah'tan 2.satiri okudum :F:F

Küçük Ağa'm yıkmış ortalıpı hem ab olmuş gene hemde reytingler 13 ü geçmiş hella dizime...ilk defa bir dizi böylesine sevildi....

KSŞ düşmüş totalde KA onu 3.5 kat fark atarken abde 2.5 farkla en çok izlenen bir diğer dizi olmuş..

Çalıkuşu çanlar çalıyor dizim bir yükselemedi gitti...umarım pazartesiye geçer...

:ppp:
Türk Halkı diziden anlamıyor kardeşim ama şöyle birşey var bu iki diziyi yurtdışına satmaya kalksalar ka hiç iş görmez yabancılar kurt seyit ya da çalıkuşu gibi dizileri seviyor...
Hiç lafı değiştirme şimdi. :D Sen Küçük Ağa düşecek dedin mi dedin Kurt Seyit yükselecek dedin mi dedin. Hiçbiri gerçekleşmedi maalesef. :A Kurt Seyit Türkiye'deki yerini garantilesin de yurtdışına bakılır sonra. :A

küçük ağa şişirme reytinglere devam 13 müş yav he he :D

kurt seyit tutmadı dediğimizde bazıları gülüyordu reytingten çakmayan star fanlarına selamlar dizi 3 reyting almış
kıvanç tatlıtuğun kitlesi olmadığı bir kez daha kanıtlanmıştır kenanın rüzgarı savurur bunu açık ve net :)