hayret bi şey
Emekli
Kurt Seyit ve Şura en iyi bölümüyle böyle gittiyse bundan sonra düşüş kaçınılmaz o zaman. Neyini bu kadar beğenmediler anlamıyorum.
Beter olsun ettiğim beddualar işe yaradı. Ay Yapım da Kıvanç da bir gün paşa paşa dönmek isteyecekler yuvalarına. Ama Erler'imiz var artık bizim.Küçük Ağa her iki kategoride de uzak ara zirvede yer almış tebrik ederim..
Maç gayet iyi gitmiş. Kaçak bu aradan sonra gelecek hafta ne yapacak bakalım.
Kurt Seyit ve Şura hayal kırıklığı resmen, ilk bölümünden tahmin etmiştik gelecek haftalarda düşüş kaçınılmaz diye. Kıvanç yuvasını terk ederek hata etti. @EveN @Bully
Çalıkuşu epey yükselmiş, dizi sezon sonuna kadar devam eder umarım..
Kurt Seyit beni şaşırtmadı, fiyasko olacağı en baştan belliydi zaten. Öbür diziye ben de şaşırıyorum.Ne oldu Serhat'ım? Ne olmus olabilir ratinglere baksana @mrt-06
Şu Küçük Ağa anticiliğin olmasa Kanal D fun clup olacaksın.Kurt Seyit beni şaşırtmadı, fiyasko olacağı en baştan belliydi zaten. Öbür diziye ben de şaşırıyorum.
Inan diziye hiç sempati duyamıyorum.Şu Küçük Ağa anticiliğin olmasa Kanal D fun clup olacaksın.
Show'da olsa en favori dizindi.Inan diziye hiç sempati duyamıyorum.
Bak hele. 😡 Boynu Bükükler, Yalan Dünya, Ankara'nın Dikmen'i, Arka Sokaklar, Galip Derviş, Show'da mı? ( Ne çok Kanal D dizisi izliyormuşum. 😱 )Show'da olsa en favori dizindi.
Biliyorum ama Küçük Ağa Show'da olsa anticilik yapmazdın bence. Bu arada %80 oranında Kanal D fan clup olmuşsun bu da iyidir.Bak hele. 😡 Boynu Bükükler, Yalan Dünya, Ankara'nın Dikmen'i, Arka Sokaklar, Galip Derviş, bunlar Show'da mı? ( Ne çok Kanal D dizisi izliyormuşum. 😱 )
Bilmem. Ama hakkımı yeme şimdi çok da antilik yapmıyorum.Biliyorum ama Küçük Ağa Show'da olsa anticilik yapmazdın bence. Bu arada %80 oranında Kanal D fan clup olmuşsun bu da iyidir.
Aynen eskiye oranla ciddi ilerlemeler var zaten sende böyle devam.Bilmem. Ama hakkımı yeme şimdi çok da antilik yapmıyorum.