25 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurt Seyit ve Şura en iyi bölümüyle böyle gittiyse bundan sonra düşüş kaçınılmaz o zaman. :( Neyini bu kadar beğenmediler anlamıyorum.

Küçük ağa😱 uçmuş, coşmuş, kopmuş :A düşücek ve düşüyor diyenlere inat 13 almış. :A ve ab olmuş. Maçta vardı üstelik karşısında :A karadayıyı da geçmiş. :):)

kurt seyit😱 çökmüş resmen. Bu reytinglerle devam etmesi çok zor. Cast çok yetersizdi. Ve senaryo yanlış kurgulanmıştı. Ama bu kadar fazla çökeceğini tahmin etmemiştim. :)

beren intikam konusuyla 7-10 lardaydı. Ama kıvanç 3. Bölğmüyle 3'e düşmüş. Beren farkla önde. :):)

çalıkuşu yetersiz... 13 lük desteğin arkasından 5'i göremiyor.. D productions üstlenmez bence bu diziyi.

Maç gayet başarılı. :)

seksenler fiyasko. :)

başbakan özel de fiyasko. :):)

Küçük Ağa çok iyi her zamanki gibi.Tebrikler.:)
Maç iyi gitmiş.Ekip 1 ab'de 3 almış.

Küçük Ağa her iki kategoride de uzak ara zirvede yer almış tebrik ederim..

Maç gayet iyi gitmiş. Kaçak bu aradan sonra gelecek hafta ne yapacak bakalım.

Kurt Seyit ve Şura hayal kırıklığı resmen, ilk bölümünden tahmin etmiştik gelecek haftalarda düşüş kaçınılmaz diye. Kıvanç yuvasını terk ederek hata etti. :A @EveN @Bully

Çalıkuşu epey yükselmiş, dizi sezon sonuna kadar devam eder umarım..
Beter olsun ettiğim beddualar işe yaradı. :A Ay Yapım da Kıvanç da bir gün paşa paşa dönmek isteyecekler yuvalarına. Ama Erler'imiz var artık bizim. :A

Kurt Seyit'e şu yüzden de gıcık oldum zaten haftanın 3 günü Survivor izliyorum. Alt bantta, reklamlarda sürekli diziyi tanıtıyorlar. Survivor mi izliyorum Kurt Seyit mi anlayamadım arkadaş. :X

Küçük Ağa maç falan dinlememiş uçmuş. :D Dizi totalde 11, ab'de 10'a düşünce sevinip düşmesini bekleyenler daha çok bekleyecekler. :A Bu arada özetimiz de süper. Başka hiçbir dizi bu kadar yüksek özet oranlarına ulaşamaz. Fark-ı Küçük Ağa. :)

Kurt Seyit hayal kırıklığı yaratmış. Daha önce de demiştim. Sezon sonunda final yapma ihtimali yüksek. :) Diziden beklenti çok yüksekti yazık oldu. :)

Maç iyi gitmiş..

Çalıkuşu 22:45 gibi başlamasına rağmen yükselmeyi başarmış. Sezon sonuna kadar böyle gider bu durum büyük ihtimal. Çalıkuşu'nun sezon sonunda final yapma ihtimali yüksek. :)

Seksenler eski oranlarından uzakta ama kanalını idare etmeyi başarıyor..

Başbakan ortalama sonuçlar almış..

küçük ağa ya bak total 13.12 rating ab 13.27 alarak beni çok şaşırttı baya bi yükselmiş valla diyecek söz yok tebrikler
gs-bursaspor maçı total 9.19 ab 8.93 reytingle çok iyi gitmiş ve 2.olmuş
kurt seyit ve şura bölüm güzeldi ama total 3.88 ab 5.25 reyting almış sadece :(

Bak hele. 😡 Boynu Bükükler, Yalan Dünya, Ankara'nın Dikmen'i, Arka Sokaklar, Galip Derviş, bunlar Show'da mı? :X ( Ne çok Kanal D dizisi izliyormuşum. 😱 )
:Z Biliyorum ama Küçük Ağa Show'da olsa anticilik yapmazdın bence. :X Bu arada %80 oranında Kanal D fan clup olmuşsun bu da iyidir. :D

Küçük Ağa çok başarılı gitmiş. Kurt Seyit ve Şura hayal kırıklığı maalesef..