Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tartışmayı büyütmenin anlamı yok. Herkes her diziyi beğenmek zorunda değil. Özellikle bu komedi dizisiyse kişiye göre değişkenlik gösterir.
Geniş Aile, senaryo olarak kendini tekrar ediyor gibi gözüküyor. Ama bu durum gayet normal sonuçta bu bir komedi dizisi. Diğer komedi dizilerine bakarsak da bu durum böyle. Çocuklar Duymasın da Yahşi Cazibe de Akasya Durağı da her hafta benzer konularla çıkıyorlar.
Geniş Aile mi Çocuklar Duymasın mı diye bana sorarsanız şüphesiz Geniş Aile derim. Geniş Aile komedi unsurları olarak baktığımızda Çocuklar Duymasın'dan çok önde. Her bölümde farklı espriler yapılıyor. Farklı komedi olayları gelişiyor. Artı olarak son bölümlerde biraz dram da kattılar işin içine. Bence katılmasa daha iyiydi ama bu haliyle de iyi. Çocuklar Duymasın'da ise her hafta benzer diyaloglar yapılıyor. Bir espri tutarsa devamlı onun üstüne gidiyorlar. Her bölümde birkaç kere Seyyar Tayyar'ın patladı gitti repliği oluyor mesela
Çocuklar Duymasın ile Geniş Aile aynı saatte ve başka rakip olmadan yarışsa kazanan Çocuklar Duymasın olur. Çünkü Geniş Aile, espri yönüyle daha çok gençlere hitap ediyor. Çocuklar Duymasın ise her kitleye hitap ediyor. Gençlerin izlediklerinin daha önem kazandığı bir oylama sistemi olsa Geniş Aile geçerdi. Örneğin internetten dizilerin dünkü bölümlerinin izlenme sayılarında Geniş Aile 36bin kez Çocuklar Duymasın ise 13bin kez izlenmiş.
Geniş Aile büyük ihtimalle gelecek sezon da devam edecektir. Star'a göre iyi durumda hala. Ama gelecek sezon önemli değişiklikler olabilir. Sezon finalinde Cevahir ile Zeynep'in evleneceğini tahmin ediyorum. Koyu Bilal'e de başka bir uğraş bulunacaktır
aynen katılıyorum admin bu arada 83 .bölüm fragmanını gördün mü startvde bide geniş aileyi uzun bir ardan sonra ilkj 3te görmek bizi doğal olarak çok mutlu etti
adminim peki benim bu yorumuma katılıyıyormusun. geniş aile reytinglerde neden geride kalıyo çünkü izleyicisinin bir kısmı hanımın çiftliğini izlediği için bide diğer dizilere göre 20-25 dk geç başlaması izleyiciyi diğer dizilere kaydırıyor. star tv hem gününü değiştirip hemde özetin dk'sını düşürdüğü zaman herşey eskisi gibi olur.tabi bu dediklerimi diğer sezona yaparlarsa daha çok tutulur
Diziyi ilk üçte görmek beni de mutlu etti geçici olduğunu bilsem de. Yirmili sıraları hakeden bir dizi değil asla Geniş Aile Gelecek bölüm fragmanını gördüm. bakalım neler olacak
cevaa, senin söylediğini ben de sık sık söylüyorum zaten. Star, diziyi çok geç başlatıyor. Ama dün akşam 20 dk kadar erken başlattılar. 20.40 gibi başlatmaları gerek bence yeni bölümü.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.