göreceğiz çocuklar duymasın starda olsaydı diziniz ilk 50ye girebilirmiydi acaba çok merak ediyorum.
İnternette Tıklanma Sayılarına Bakmıyor Bu Reytingler Herekesin Evinde İnternet Yok VE herkesin Evinde Reyting Cihazı Yok Onun İçin Çocuklar Duymasın Haftaya 20:00 Yayınlanırsa Geniş Aİlenin Reytinglerini Yarıya İndiğini Göreceksin [😡]
Zaten Çocuklar Duymasın Bir Ara Star Tv de Yayınlandı Ve İyi Reytingler Aldı Ondan Sonra Pınar Altuğ Diziden Ayrıldı Ve Bitirme Kararı Aldılar Bu Dizi Kalitesini Gösteriyor Geniş Aile Türk Malı Dizisinden Bile Etkilendi Dayanıklı Bir Komedi Dizisi Değil Karşısına Bir Komedi Dizisi Geldiğinde Reytingler Düşüyor Çocuklar Duymasın KARŞISINA hANGİ proje Gelse Oranlarını Koruyor 😉yok ya sana niye diyeyim cevo alemtoya dedim yanlış olmuş zaten sende geniş aileyi seviyorsun belli
Zaten Çocuklar Duymasın Bir Ara Star Tv de Yayınlandı Ve İyi Reytingler Aldı Ondan Sonra Pınar Altuğ Diziden Ayrıldı Ve Bitirme Kararı Aldılar Bu Dizi Kalitesini Gösteriyor Geniş Aile Türk Malı Dizisinden Bile Etkilendi Dayanıklı Bir Komedi Dizisi Değil Karşısına Bir Komedi Dizisi Geldiğinde Reytingler Düşüyor Çocuklar Duymasın KARŞISINA hANGİ proje Gelse Oranlarını Koruyor 😉
abicim sen bana çocuklar duymasından 1 espri söyle ben sana 10 espri söyleyeyim bizde de zuhal topal çıktı noldu hala devam ediyoruz
aynen bende 2 saattir internette videolarını izliyorum bende aşığım ilk defa bir diziyi hiç kaçırmadan izliyorum ama bazıları anlamıyor herşeyiyle güzel komedi aşk 4 4 lük dizi türkiye ilk defa böyle dizi görüyordarıldım sana xdragxx ben geniş aileyi sevmiyorum bayılıyorum aşığım aşıkkk bide ben cevahiri ulviyi filan gördüm. zaten seviyodum bu diziyi onları görünce daha bi ilgi duymaya başladım bu diziye [:'(]
Geniş Ailleyi Bende Epey Seyrediyordum Ama Her Gün Aynı Konulardan Dolayı Diiz Kaliteyi Düşürdü Artık Herkes Usandı İnternnetteki Yorumlara Bak Ondan Sonra Dizinin Kalitesi Söyle Ondan Sonra Tartışam
Geniş Aile Dizi Değil Bir Kere Oyuncu Kalitesi Var Ona Birşey Demem 2 Senedir Cevahir İle Koyu Bilo Bir Kıza Aşık Oluyor Onlar Arasında AŞK kAVGALARI Millet Artık Bu Gibi Konulardan USANDI Zaten Bu Sezonu Çıkaramaz
biz burayı kantin sandıydık sarıl bana cevo hakikaten çok güzel bölüm olacak
Geniş Aile Dizi Değil Bir Kere Oyuncu Kalitesi Var Ona Birşey Demem 2 Senedir Cevahir İle Koyu Bilo Bir Kıza Aşık Oluyor Onlar Arasında AŞK kAVGALARI Millet Artık Bu Gibi Konulardan USANDI Zaten Bu Sezonu Çıkaramaz
belli olmaz bana göre cevahir yine şiirle falan gönlünü almıştırzeynep anladımı dersin berrak'ın oyun yaptığını