Overrated sensin beKalpazan | 6
Anlaşıldı bu sezonun overrated dizisi de Uzak Şehir olmuş.
WE ARE HERE !Sosyal medya balonların tek tek patlatan Uzak Şehir'den ben razıyım.
Çok uçma 😂Helal Olsun Uzak Şehire
Haftaya AB'de bizim
Uzak Şehir’e büyük tebrikler, 3.bölümden 10 reytingi geçti. Yalnız gelecek Pazartesi Fener ve Beşiktaş’ın maçları var, etkilenmez inşallah.
@xemrexxx 'te vardır o bilgiler, yardımcı olsunAynen. Uzak Sehir'i izleyen kitleyi tam olarak ögrenmek gerek aslinda. Diger reyting gruplarini gösteren siteler olsa fena olmaz. Örnek olarak kadin izleyici daha fazla ise, mactan etkilenmez gibi.
Fenerbahçe ile Beşiktaş'dan hayır mı gelir mi ki izlesinler ? Uzak Şehir varken 😂Uzak Şehir’e büyük tebrikler, 3.bölümden 10 reytingi geçti. Yalnız gelecek Pazartesi Fener ve Beşiktaş’ın maçları var, etkilenmez inşallah.
2 büyük takımın maçı aynı günde, reytinglere illa ki etkisi olur. Uzak Şehir maçlara rağmen yükselişe devam ederse daha da kimse tutamazFenerbahçe ile Beşiktaş'dan hayır mı gelir mi ki izlesinler ? Uzak Şehir varken 😂
Realistim ben.Overrated sensin be
Balonun ta kendisinden mi razısın ayh güldürme insanı.Sosyal medya balonların tek tek patlatan Uzak Şehir'den ben razıyım.
kalpazan klasik dizi olur kanımcaKızıl Goncalar'ım haftaya yeniden yükselir çünkü bölüm sonu efsaneydi. Ayrıca AB'de 1. olmuşuz yine.
Uzak Şehir 10.14'e kadar yükselmiş, tebrikler çok.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3.95'e düşmüş. Daha da düşerse tehlikeye girer.
Kalpazan bu oranları aldıkça devam eder. Daha da düştüğü an o da tehlikeye girer.
Bu görseli hangi siteden buldun ?Uzak Sehir, rakiplerinden reyting kapmaya devam ediyor, Total'de 10 reytingi gecti.
Ekli dosyayı görüntüle 131122